This website uses trademarks and/or copyrights owned by Paizo Publishing, LLC, which are used under Paizo's Community Use Policy. We are expressly prohibited from charging you to use or access this content. This website is not published, endorsed, or specifically approved by Paizo Publishing. For more information about Paizo's Community Use Policy, please visit paizo.com/communityuse. For more information about Paizo Publishing and Paizo products, please visit paizo.com.

“Älä mene ulos pimeän laskeuduttua! Cheliaxin vanhimmassa kaupungissa Länsikruunussa, tuossa vuosia sitten kulahtaneessa ja asemansa pääkaupunkina menettäneessä suurkaupungissa, yö on synkkä ja täynnä vaaroja. Oudot pedot vaanivat katujen ja kanaalien varjoissa. Varkaat vievät köyhiltä sen vähän mikä heille kuuluu, välinpitämättömät aateliset juhlivat suojaisissa linnoissaan ja kaupunginvartijat ovat likaisia ja epäluotettavia. Jonkun on tehtävä jotakin. Onko kaupungissa enään jäljellä sankareita, jotka uskaltavat astua pimeään, selvittää Länsikruunun synkän historian salaisuudet ja ottaa yö takaisin vaanivilta pedoilta?”

Varkaiden Neuvosto on Pathfinder-kampanja, joka vie pelaajahahmot tasoille 1-13. Kampanja tapahtuu Länsikruunun kaupungissa, suuressa metropoliksessa joka on kuitenkin viimeisen sadan vuoden ajan vajonnut kohti rappiota. Oli kyseessä sitten varkaiden pesäluolat slummeissa, aatelisten juhlavat salit tai muinaiset holvit, Länsikruunun kaupunki tulee tutuksi pelin aikana, sillä se on hahmojen koti. Pelinjohtajana toimii Tonnikala, pelaajina joukko porilaisia roolipeliharrastajia.

Pelikerrat

Erebuksen Äpärät

Kuusinkertainen Koitos

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped