Tänne Vainon omat touhut Belhaimin kylässä. Kaupanteot, diplomatisoinnit, ynnä muut semmoiset. Diplomatiat voi hoitaa täällä sopivalla, NPCn ja PCn yhteisellä skillillä, esimerkiksi kaksi lakimiestä voivat keskustella Profession (barrister) tai (lawyer) skilleillä, kaksi jalokivikauppiasta Appraisella ja niin poispäin.

Muuten mennään samoin kuin muuten wikipeleissä. Pelinjohtaja kirjoittaa vihreällä, pelaajat normaalisti.


Viisas Piipari on tunnelmallinen, tai lähinnä mummomainen, taverna, jonka valikoima koostuu tavallisen keiton ja muhennoksen lisäksi lähinnä leivoksista. Monet katseet ovat punertavan ihoiseen puoliörkihtävään puolipiruun kohdistuneet, suurimmaksi osaksi tätä mielissään rankasti arvostelevatkin. Sen sijaan paikan pitäjä, Talia Orem, pitää ikihymyä kasvoillaan.

Vaino viimeistelee ateriansa rauhassa ja kiireettä. Metsän suojelijalla vaikutti olevan hankaluuksia nähdä vihollisia tornin kellarissa käydyssä taistelussa, eikä jousiampujan käteen juuri mahdu soihtua tai muutakaan. Vaino nousee pöydästä, ottaa keppinsä ja lähtee etsimään kylästä kauppiasta, joka myisi hänelle joko lyhdyn ja öljyä tai soihtuja. Sorkkarautakin olisi hyödyllinen.

Melko lyhyen matkan päästä Viisaasta piiparista Vaino löytää lyhyen kysymisen jälkeen Tymekin kaupan, mikä on nimensä mukaisesti sekalaista tavaraa kauppaava puoti. Kauppaa pitää hyvin tavanomaisiin vaatteisiin sonnustaunut laihanpuoleinen parrakas mies, jonka suu käykin jonkin toisen vanhan miehen kanssa, kun Vaino astuu sisälle.

"No mutta terveeks uudelle tulokkaalle!" mies sanoo ennakkoluulottomasti ja heilauttaa kättään tervehdykseksi. "Nimeni on Caspar Tymek, tervetuloa Belhaimiin! Voinen varmasti olla avuksi, kun oikein varta vasten matalaan majaani jalkasi uskalsit tuoda, heh heh. Mitäs tummahipiäiselle haltialle saisi olla? Täältä löytyy jos jonkinlaista tilpehööriä ja hilavitkutinta maailman kaikkiin tarpeisiin ja vaivoihin."

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped