Herra Wu, konfliktin maisteri

Uskomattomasta Herra Wu:sta ei tiedetä paljoakaan, vaikka tämä on asunut Bostonissa jo yli 60 vuotta. Hän saapui muutama vuosi ennen kuin Shayne vetäytyi Torporiin, ilmeisesti New Yorkista, ja oli äärimmäisen uhmakas sisääntulossaan: lempinimi ”Uskomaton” on peruja tältä ajalta, kun vinosilmäinen pirulainen (ainoa laatuaan), uhkasi pätkiä ja potkia kaikki jotka estäisivät häntä niillä asioilla joilla hän liikkui, mukaanlukien silloisen Voudin, joka sattumoisin oli nykyinen ruhtinas Carder. Useita renkejä ja neonaatteja kuritettuaan, ja kaupungin vanhimpien puntaroidessa verijahtia asetettavaksi hänen päänsä menoksi, Wu yllättäen antautui tai pikemminkin suostui neuvottelemaan ehdoista, nyt kun oli todennut kaupungin kyllin kiinnostavaksi että voisi jäädä asumaankin.

Herra Wu on siis kaukaa idästä, jossa ihmiset ovat kuulemma hieman hänen näköisiään. Uteliaisuus on vetänyt hänet pois kotikonnuiltaan, mutta ilmeisesti koti-ikävä piinaa toisinaan: Hän on perustellut asumistaan Bostonissa sillä, että Shawmutin niemimaa jotenkin muistuttaa hänen omia synnyinseutujaan. Hän ei kuitenkaan aio ihan lähiaikoina palata takaisin, sillä hänen mukaansa on paljon turvallisempaa matkustaa länteen kuin itään, sillä aurinkohan nousee idästä, ja saattaa päästä vaikka yllättämään liian innokkaan matkamiehen.

Herra Wu on lyhyt vanha mies, jolla on vinot silmät ja ilkikurinen virnistys. Hän vaikuttaa siltä kuin hänen mielessään olisi kokoajan jokin hyvin rahvaanomainen vitsi. Lisäksi hän suosii löysiä, tulipunaisia vaatteita, mutta joutuu usein myöntymään hieman ajanmukaisempiin ja ympäristöön sulautuvampiin hepeneisiin. Molemmissa käsissään hänellä kasvaa todella pitkät pikkusormen kynnet. Niiden kuulemma pitäisi jotenkin todistaa hänen tärkeyttään Invictuksessa – sellaiset kynnet kun ei rahvaan käsiin pääse kasvamaan.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped