Kaupunki Punahunnun alla

Gozran 1. Vuosi 4708 AR

Tapahtumat

..Pettyneet heräsivät raskaasta ja levottomasta unesta töydelliseen pimeyteen, tunneliverkoston piilohuoneessaan. Pian selvisi että seuraava päivä oli jo pitkällä. Majik ja Randall suuntasivat heti Majikin häkkelille, jossa parhaatkin keitokset on tehty. Onneksi siellä ei ollut jälkieä seuraajista tai kuningattaren punatöyhdöistä. Zeran ja Milezza tekivät vaihtokaupat Abdarin temppelillä, ja parantajien maskeja vaihdettiin Suden herätykseen epäkuollesta muodstaan. Tämä ei voinut uskoa, että ruumis oli käännetty tovereita vastaan.. Vaikka sielunsa silmin muistikin Urgothoan julman olemuksen riistävän sen. Onnekseen tyttären sielu tuli, ja Abadarin kosketus välittyi tämän kautta sielun syvimmässä alhoissakin. Vakta että Zeran oli siirtänyt miekan kauas turvaan, hieman harmistutti, mutta Milezza antoi päivän ensimmäisen naisellisen syytösten ja perustelujen tulvan. Hipsittiin Volshenynek linnoutukseen jossa aamu kuudesta odottanut Zeeva, antoi toisen ripityksen odotettuaan aamu kuudesta asti. Sanantuoja, oli joutunut Zeevan sedän hampaisiin, mutta vain sinnykkyydellä sai viestin perille Valitettavasti linnake oli tyhjä ja Pettyneet siirtymässä uniinsa tässä vaiheessa.

Majikin majalla vartiossa olevan Randallin silmiä kiristeli ja vatsaa väänsi uhkaavasti keitosten ja tuotosten aromit. Muiden ilmestettyä paikalle Majikin voitonriumuiset silmät paljastivat, seerumi tulisi olemaan valmis jo illalla. Muutkin asettuivat vartioon, kun tämä luvattoman huonokuntoinen hökkeli muuttui todennäköisesti Korvosan historian merkityksellisemmäksi alkemistin laboratorioksi - seerumi oli valmis! Viileään ulkoilmaan astuessa, Zellara loitsi villiintyneen ruohikon paikalle näyn jylhästä, mutta pahasti rapistuneesta aateliston talosta jyrkän pudotuksen äärellä, mereen. Milezza päätteli paikan olevan jossakin Kadonneella Rannikolla, Magnimarin pohjoispuolella. Randallin kertoessa hellän hetken keskellä asiasta Zeevalle myöhemmin, tämä parahti ja kertoi paikan olevan epäonnekas sukunsa kartano, mutta ei halunnut kertoa enempää..

Ensimmäisen annoksen testaus päätettiin tehdä Sarenraen temppelillä, jossa oli orpokodin syövereissä huone täynnä pelastettuja sairastuneita. Nuor rohkea neito nimeltään Merry oli innokas ottamaan testiannoksen, ja joi sen kunnialla vain hieman karvasta makua haukkuen. Zeran ja Majik jäivät vartioimaan Merryn ja muiden sairaiden yötä. Aamulla se oli varmaa, Merryn oireet olivat nopeasti perääntyneet ja kunto jo lähes hyvä. Päätettiin selvittää mitenparannusleviäisi, joten Mery sai tehtäväksi toimittaa halauksen tai muun kosketuksen kaikille muille sairastaville.

Tässä kohtaa Majik kuitenkin ryntäsi takaisin pajalle, ja onnistui päivässä loihtimaan 7 annosta lisää. Abadarin ja Pharasman temppelin sairashuoneille vietiin annokset, Myös eräs epäonnekas rutonarpinen wanha rouva Mifag sai kultapalan ja sen painolla joi kolmannen seerumin, vieden toivottavasti parannuksen kahdeksalle nälkäiselle lapselleen. Zeran matkasi Wanhaan Korvosaan, jakaen kaksi (4-5.) annosta satunnaisille onnettomille, mutta kieltäytyen vRook nimisen kummallisen olennon paratavasta henkäyksestä likaisen maksinsa takaa. Pian mieleen tuli Vimaon suudelman varisialaiskommuuni, ja siellä rutto olikin kaatanut jo yli puolet petiin tai hautaan, Tsura ja wanhat rouvat kittelivät Zeranbin paluuta (6.). Lopuksi Zeran päätti suunnata uniruton riivaamaan Sillanedustan kaupunginosaan, ja siellä unenomaine hirvitys oli levinnyt taas useamman korttelin itään. Nauriskauppias torilla möi ison säkin turnipseja kullalla, ja siinä sivussa nautti viimeisen seerumin luvaten kätellä jokaista asiakastaan täst edes.

Seuraavat pari päivää Majik jatkaa uusien seerumien tuottamista, kunnes rutto tilanne alkaa kaikkien temppeleiden mukaan olemaan huomattavan nopeasti paranemaan päin. Milezza opettelee uusia loitsuja Rolthin kirjasta ja muut myyvät kaikki ylimääräiset aarteet Siunatusta neidosta hiljaisesti pääasiassa temppeleille ja Zeevan torille..

NPC:t

  • Andaisin - pahamaineinen Urgothoan papitar, jota syytetään tuhoisasta paiserutosta Nidalissa. Surmattiin Siunatun neidon parantolan alla, Urgothoan Punaisen usvan laboratoriossa.
  • Cressida Kroft - kaupungin vartioston komentaja, entinen Mustarastaiden joukkion seikkailija. Linkki kuningattaren vastustajien keskuudessa.
  • Darb Tuttle - Abadarin arcbanker. Kuuli Pettyneiden ja Cressidan selvityksen Punaisesta hunnusta ja tarjosi tukensa.
  • Reiner Davaulus - Ileosan perhetohtori Cheliaxiasta, Punaisen Hunnun epidemian päätutkija ja tohtori. Tuntui selvittävän enemmänkin syytä osan varisialaisten immuniteetistä ja kantoi mantiksen muotoista amulettia.
  • Rolth Lamm - Gaedrenin ainoa tunnettu poika. Avainrengasmurhaaja ja nykyinen nekromantikko. Surmattiin Siunatun neidon parantolan alla, Urgothoan Punaisen usvan laboratoriossa.
  • Ruan ja Deyanira Mirukova - varisialaiset sisarukset, veli pelastettiin Siunatun Neidon temppelistä. Ruan on lupaava ocarinan soittaja ja siskokin kuorotyttönä Marbledomessa
  • Verik Vancaskerkin - vartioston tuntemattomasta syystä jättänyt kapteeni. Vapautettiin, kun 57 Punaisen hunnun uhria täytyi siirtää Siunatusta Neidosta aamuyön tunteina.

Lootz In Excel

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18ccyaIjw22jYXTX04IdQhxXajzTR0Z1IEpHahefvsgQ/edit?usp=sharing

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped