Lienee mahdollista, että Keisari itse on tämän kaiken takana... syystä joka on poliittisen ymmärrykseni ulkopuolella. Tai ehkä poika toimii isänsä selän takana? Hänellä voi hyvinkin olla käytettävissään niin paljon kontakteja ja resursseja, että hän olisi koko maskuliinisen valemanaajan takana yksin, ilman isäänsä...

Miksi Propaganda-Jack oli niin kiinnostunut Manaajien perustamisen syistä? Ja miksi hän kuvitteli että antaisin hänelle niitä vastauksia jos tietäisinkin? Epäilen, että Lisa Kraslavin katoaminen oli myös P-J:n junailema, ja että tällä on pidempiaikainen kiinnostus Manaajaorganisaatiota kohtaan. Mutta miksi?

P-J pelasi niin väärin kuin saattoi: provosoi, naljaili ja jaaritteli, sen sijaan että olisi keskustellut niinkuin hänen asemassaan olevan ihmisen voisi kuvitella osaavan keskustella. Miksi?

Mitä Wehret aikovat tehdä Julianan asialle? Mutta toisaalta se ei minulle kuulu enkä aio sitä udella... Toivon että Juliana ottaisi yhteyttä, kunhan pääsee P-J:n silmistä; mutta en oikeastaan odota sitä. Harmi että keskustelu meni niinkuin meni, mutten usko että se olisi näissä olosuhteissa voinut toimia paremminkaan.

Miten kuvio vaikuttaa Roslevien sukuun? Pitäisikö asiasta kertoa Alexanderille? Olisiko siitä enemmän hyötyä vai haittaa? Pitää miettiä joku hyvä kuolleen miehen kytkin. Yksi mahdollisuus olisi varmaan jättää tieto niin, että jos kuolen tai katoan, Alexander saa sen tietoonsa... Hmm. Asia on hyvä hoitaa pian.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped