Matkustajalaiva Jenivere

Jenivere on Wyverni-luokan iso kauppa-ja matkustajalaiva joka tunnetaan monipuolisuudestaan sekä sota-että matkustaja-aluksena. Jo useamman vuoden on kapteeni Alizandru Kovack kulkenut läntistä reittiä Magnimarista etelään Elederiin ja takaisin ilman isompia ongelmia Kahleiden merirosvoista, Nidalin laivastosta ja Abendegon Silmän puhureista huolimatta. Kovackin miehistö on ollut tyytyväinen, mutta tällainen onni on harvinaista ja joskus Onnen leidi ottaa omansa takaisin...

Vaikka Jenivere pääasiallisesti kuljettaa vain kaupparahtia, on siinä aina ollut tilaa matkustajille. Tämä matka ei ole mikään poikkeus. Ritari Dorian II:sen, hänen matkatoverinsa Arhysin ja haltiasoturi Ametrinen lisäksi laivassa on kuusi muuta matkustajaa.

Jeniveren miehistö

 • Alizandru Kovack, Jeniveren kapteeni
  Cheliaxilainen Kovackin suku on matkannut tätä reittiä jo sukupolvien ajan. Kapteeni Kovack on miellyttävä mies, joskin hyvin tiukka kurin kanssa miehistönsä suhteen.
 • Alton Devers, perämies
  Ystävällinen mies joka tulee toimeen miehistön ja matkustajien kanssa, mutta joutuu välillä vastahankaan kapteeni Kovackin kurinpidon kanssa.
 • Rambar Terillo, kokki
  Vähäpuheinen mies Senghorista, kokki Terillo on palvellut useilla laivoilla vuosiensa aikana. Tämä tosin ei voi johtua kokkaustaidoista, sillä hänen bravuurinsa on vetinen keitto.

Matkustajat

 • Aerys Mavato, puolihaltia, nainen
  Vakava puolihaltia nousi laivaan Turmasatamassa,ja hän joutui heti kahakkaan töykeän seilorin kanssa. Aerys pysyttelee hytissään ja välttelee veljeilyä kenenkään kanssa.
 • Gelik Aberwhinge, maahinen, mies
  Fiinisti pukeutunut Magnimarilainen Gelik kuluttaa aikansa kirjoitustyössä laivan oleskelukannella. Hän ei ikinä jätä väliin mahdollisuutta kertoa hulluja tarinoita, leveillä menneillä matkoillaan ja vitsailla lähes kaikesta mitä hän näkee.
 • Iena, ihmisnainen
  Veätytyvä varisialainen oppinut Iena on matkalla Sargavaan tutkiakseen sielä olevia raunioita. Huhujen ja juorujen mukaan hän on joko Jeniveren salainen omistaja, Cheliaxilainen agentti tai kapteeni Kovacksin rakastajatar. Iena viettää aikaa itsekseen, ja upottautuu tutkimuksiinsa yhä syvemmin Sargavan siintäessä horisontissa.
 • Ishirou, ihmismies
  Epäsiisti tianilainen Ishirou nousi laivaan Verinotkossa ja odottaa saapumista Sargavaan hiljaisella innolla. Etäinen mutta ei töykeä, Ishirou vaikuttaa mieheltä jolla on ollut rankka elämä ja on tällä hetkellä vailla suuntaa.
 • Jask Derindi, ihmismies
  Vähäpuheinen vanki Corentynistä. Kapteeni Kovacks kohtelee häntä tylyn kohteliaasti, mutta vaatii että kukaan muu ei käy miehen luona eikä hän saa poistua prikistä.
 • Sasha Nevah, ihmisnainen
  Punapäinen Sasha nousi laivaan Ilizmagortissa. Mediogaltin saaren jäädessä taakse, karisi hänen synkkä ulkomuotonsa pois ja nyt hän on pirteä ja optimisti. Kukaan ei ole vielä kyseenalaistanut hänen puuttuvaa pikkusormeaan.

Käärmeen Kallo II

Hahmot:

Entiset:

Seikkailut:
Sieluja Salakuljettajan Säilälle

Kilvan Kohti Kuolemaa!

Seitsemän Keihään Kaupunki

Hulluuden Holvit

Tuhat Hammasta Alhaalla

Käärmejumalan Kaikkein Pyhin

Historiaa ja tietoa

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped