Dorian Croshawin muodostama liittouma joka muodostuu Sargavan Tiennäyttäjistä, Kapteeni Kassata Lewynnin merirosvojen, Sargava-klubin vallankumouksellisten ja Vapaan Veljeskunnan välillä Dorianin johtamina. Kaikki jaetaan lopussa ja tavoitteena on hyötyä lukumäärästä pitkällä matkalla.

Saaren Selviytyjät


Ishirou
 • Aerys Mavato, puolihaltia, nainen
  Aloitteleva merirosvo ja kirjailija, jonka alkoholismi parannettiin saarella. Kapteeni Lewynin uskottuja, ja erittäin läheinen Ametrinen kanssa. Lyö todella lujaa.
 • Gelik Aberwhinge, maahinen, mies
  Tiennäyttäjä etsimässä kadotta kunniaansa. Puhelias ja kaikentietävä kaveri joka arvostaa elämänä hienoja puolia. Dorianin läheisimpiä ystäviä. Tuntee Kapteeni Glaurin ennestään ja esitteli sankarit hänelle.
 • Ishirou, ihmismies
  Elämäänsä kaukoidässä pakoileva vanhahko samurai on kovasanainen ja tyly. Ishirou pitää kuitenkin kiinni kunniastaan ja arvostaa toisia sotureita. Paljon velkaa Aspiskonsernille, ja kertoi heidän tarjouksen sankareille. Arhyksen läheisiä ystäviä.
 • Jask Derindi, ihmismies
  Salaliiton uhriksi joutunut Nethyksen pappi vangittiin väärän syytteen alaisena. Nyt hän on palannut takaisin Elederiin ja töihin virkamiehenä. Avasi ovet Tribuuni Tneuen luokse, ja toimii nyt Dorianin kirjanpitäjänä ja lakimiehenä.
 • Sasha Nevah, ihmisnainen
  Pirteä Sasha on punasirkkojen tarjoaman elämän hylännyt hurja soturi. Hän osaa yhä sirkkojen kikat, mutta ei pidä siitä että häneltä kysellään siitä. Dorianin läheisiä ystäviä, sillä tämä auttoi Sashaa saamaan lemmikkinsä, lentolisko Myrkkysiiven. Kertoi Punasirkoille sankareista jotka sitten "ottivat yhteyttä."

Lewynin merirosvot

 • Kassata Lewynn, ihmisnainen
  Merirosvojen johtaja Elederissä. Voimakastahtoinen ja kevytkenkäinen nainen joka ei paljon turhista tunnu murehtivan. Ei välitä auktoriteeteista tai hienoista tavoista. Kova johtaja-luonne joka on kuitenkin hyvin suvaitsevainen.
 • Puosu, ihmismies
  On puosu.

Elederin Loossin Tiennäyttäjät

 • Amivor Glaur, ihmismies
  Sargavan tiennäyttäjäloossin taivalkapteeni, punapäinen viiksekäs mies joka näyttää siltä että hän on alati valmis seikkailuun ja matkustukseen. Käytännönläheinen ja rehellisen oloinen mies joka on tehnyt paljon matkoja Mwangin metsiin ja Sargavan saloihin. Kokenut johtaja.
 • Tivan Narvos, puolihaltiamies
  Amivorin luutnantti ja mies joka palkkasi paljon uusia agentteja matkalle, kuten nuoren puoliörkin nimeltä Roskva....

"Dorianin Enkelit"


Kibi
 • Kibi, ihmisnainen
  Nuori paikallinen nainen jonka ammattimaisuus ja luotettavuus teki vaikutuksen Dorianiin joka palkkasi tämän aseenkantajakseen ja palvelijakseen. Nopea oppimaan ja tuntee paikalliset tavat.
 • Athyra, ihmisnainen
  Sargavan ylängöillä asuva villinainen. Athyran vanhemmat katosivat kaivokseen tämän ollessa lapsi, ja nuoren Athyran täytyi oppia selviytymään yksin. Hän suojelee alueen dinosauruksia velociraptorinsa Jajin kanssa. Sankarit auttoivat häntä löytämään vanhempiensa korun, ja Athrya suostui tulemaan heidän mukaansa. Toimii Kibin vartijana.

Muut

 • Nkechi "Myrsky", ihmismies
  Vanha, viisas ja hieman vinksahtanut tietäjä. Jujun taitaja joka auttoi sankareita löytämään "sisäisen henkensä". Toimii myös Ametrinen henkilökohtaisena treenaajana. Todellinen voima tuntematon, mutta oletetusti suuri. IHA TURHA JÄTKÄ

Käärmeen Kallo II

Hahmot:

Entiset:

Seikkailut:
Sieluja Salakuljettajan Säilälle

Kilvan Kohti Kuolemaa!

Seitsemän Keihään Kaupunki

Hulluuden Holvit

Tuhat Hammasta Alhaalla

Käärmejumalan Kaikkein Pyhin

Historiaa ja tietoa

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped