Toukokuu 2013

(:num:)

Kierros 3

Toukon Veripalvelu 666 vs Aleksin kaaos Killimiehet : 0-1

Nätissä säässä tiukkaa turpaanvetoa, jossa moraalinen voitto Khornelle ja pallopelissä voitto Kaaokselle. Aleksin tappioiksi lasketaan kuollut petomies ja kuollut Faija! Khornen tappioiksi 0-1 pelitulos ja pari Miss Next Gamea.

Khornelle rahaa (toistamiseen) 10,000
Pit Fighter #5: Faijan tappo 2 SPP + MVP -> +7 SPP -> Block
Pit Fighter #6: Petomiehen tappo -> + 2 SPP
Pit Fighter #7: MNG
Pit Fighter #10: MNG
Ei muutosta Factoriin eikä team valueen.

Kaaokselle 70,000 rahaa (1 fame + 1 win + 5 roll)
Faijalle kunniamaininta ekan vuoron ekan blockista, joka tiputti #7 Pit fighterin ulos. Lisäksi kunniamaininta KUOLEMISESTA.
Beastman #10: 2 SPP (CAS)
Chaos Warrior #12: 2 SPP (CAS)
Beastman #6: 3 SPP (TD)
Yksi fan factor lisää.

Anssi (kaaos) - Jukka (norse) : 0-3

Norse ei halunnut mennä lasarettiin, mutta kaaokselle se ei noppien puolesta ollut ongelma. Lopputuloksena norselle voitto kolmen maalin ja viiden casualtyn erolla. Kaaostiimi haisee aika vahvasti team resetiltä kahden kuolleen ja kolmen MNG:n puolesta.

Tuukan Undead - Jukkiksen örkit : 2-1

Keskialueen myllytystä, jossa epäkuolleet juoksi parit maalit ja örkit hoksasivat, että palloa voi myös heittää.

-

Anttu (norse) - Arttu (necromantic) : Antulle voitto, mutta millä pisteillä?

-

Kierros 4

Toukon Veripalvelu 666 vs Anssin Kaaos : 1-0

Kaaoksen alivoimaista joukkuetta (tasoituksena +1 reroll) katsomaan hienossa blood bowl-säässä oli tullut 90,000 katsojaa, khornea vain vaivaiset 66,000.

Aloitus Khornelle ja mylly käyntiin. Ensimmäisellä vuorolla yksi kaaoswarriori laidalta ulos ja lisäksi pit fighter #3 laittoi beastmanin #5 pinoon ja badly hurttiin. Vastineeksi tosin samainen pit fighteri ulos laidalta heti kaaoksen vuorolla. Vuoroa myöhemmin vielä beastman #10 runnoi pit fighter #5:n badly hurttiin, mutta apoteekkarilla täyteen lääkkeitä ja reserveihin. Kostoksi beastman #7 laidalta ulos ja KO, mutta heti samalla vuorolla journeyman pit fighter #12 dodgesi itsensä myös KO:hon. Kentällä siis 8 pelaajaa kummallakin joukkueella, vaikka peliä vasta kolme kierrosta takana.

Seuraavaksi muutama vuoro khornen hivuttamista eteenpäin ja muutaman molemminpuolisen failivuoron seurauksena pallo päätyy aivan maalin viereen saakka niin, että kaaoksella ei mahdollisuutta sitä estää. Kutosvuorosta alkaen siis Khornen maali varma ja seuraa mättösirkusta, jonka seurauksena beastman #10 foulaa itsensä ulos ja pit fighterin #4 KO:hon. Kasilla maali ja toiselle puoliajalle lukemissa 1-0 Khornen eduksi.

Toiselle puoliajalle mentäessä Khornella yksi ulkona (KO) ja Kaaoksella kaksi (BH + penalty). Katsomosta lentävä kivi kuitenkin tiputtaa pit fighterin #3 KO:hon, joten erä alkaa pelaajaluvuilla 9 vs 9. Seuraa kolme vuoroa tuloksetonta mättöä ja grindiä keskialueella. Kaaos varoo laitoja, eikä khorne pysty pakottamaan ohituksia. Kaaos pääsee hyvin armoreista läpi mutta vain stunnaa ja vastaavasti khorne ei pääse armoreista läpi lainkaan... ennen neljännen tasoittavaa, jolloin pit fighter #6 pistää beastmanin #11 olkapään palasiksi (MNG, -1 str).

Seuraa kaaoksen tunarointia, ja hyvin hallussa ollut pallo tippuu, kun warriori ahnehtii pushed backeja rerollilla both downeiksi. Khorne kostaa potkimalla kaaosta ja edellisen vuoron turpaanvetosankari pit fighter #6 laittaa myös beastmanin #8 lasarettiin (MNG). Kaaoksella nyt kahden pelaajan alivoima kentällä, mutta pallo takaisin haltuun keskikentän tuntumassa. Mylly jatkuu, kunnes tämäkin pallonkantaja-warriori tunaroi; foulista ulos kentältä ja pallo maan kautta viereisen warriorin käsiin. Seuraa mättövuoroja, joissa kaaos alakynnessä. Khorne sitoo tai tontittaa kaikki maalintekoon kykeneväiset, joten kaaos tyytyy keräämään warriorille #3 yhden pass completionin. Peli siis Khornen eduksi 1-0.

Micke (elf) - Jukka (norse) : 0-4

Rento Jallitus oli tainnut selkäsaunan pelossa korvata haltiapelaajansa laihoilla örkeillä, sillä pelitaktiikkana tuntui olevan enemmän norjamiehistön piekseminen kuin pallon pelaaminen. Ekalla puoliajalla RJ ei tainnut saada palloa edes maasta ylös ja Norset rokotti tämän vuoksi 2-0. Erän loppuvaiheilla tonttuvalmentajan suusta kuultiin jopa lausahdus: "Mä en oikein uskaltais koskea tuohon palloon". Toka puoliaika jatkui aika samalla kaavalla ja miestä oli maassa molemmin puolin kenttää. Toinenkin erä norjalaisille kaksi-nolla, eli lopputulos 4-0. Pahemmilta damageilta vältyttiin, sillä ekat ja vikat casualtyt (2x badly hurt) nähtiin vasta tokan puoliajan kahdeksannella vuorolla.

Anttu (norse) - Jukkiksen örkit : 2 - 0

Jukkis: Kuokkaan tuli. Taas. Heti alkuun amatöörivirhe sijoittelussa ja välittömästi avausvuorolla kaksi blitzeriä tuli tönityksi ulos kentältä. Pari onnistunutta haltijasyöttöä (#12 ja #9) ja valitettavasti muutama oma lasarettiin MNG:n saattelemana (#6, #8, #11). MVP Throwerille (#9) Rahaa tuli lohdutukseksi huikeat 10k.

Arttu (necromantic) - Ville (liskot) : 1 - 2