High Concept Näitkö sen kuin minä vai näitkö toisin?
Trouble Väärät elämänvalinnat
Template Minor talent
Other Aspects Kylähullun maine; Muistatko kuten minä vai muistatko toisin?; Minä elän vaarallista elämää; Lusikka monessa sopassa; En ole kohtaloni orja!

Skills

Great (+4) Survival, Stealth
Good (+3) Endurance, Deceits
Fair (+2) Alertness, Fists
Average (+1) Burglary, Performance

Stunts and Abilities

Blend In You blend into a crowd easily. If there's a crowd to hide in, you gain +2 to your Stealth rolls. This is particularly useful when Shadowing someone on foot.
No Pain No Gain You can take a bunch of punishment before it starts to add up. You may take two additional mild physical consequences.
Sight
Soulgaze

Power Level Feet in the Water
Total Refresh Adjustment 6
Adjusted Refresh 3
Player Atte

Tausta

Menneisyys - Kylähullun maine

Syntyi 1978 Nekalassa uusperheeseen. Äiti Marja, isäpuoli Ile. Oli menossa yliopistoon kun sai psyykkisen romahduksen kykyjen herätessä. Vietti 6 vuotta suljetulla osastolla, vältti armeijan. Muutti keskustaan, ahdistui ja alkoholisoitui. Välit perheeseen poikki. "Ystäviä" ei ole. Ei suostunut kohtaamaan yliluonnollista, yritti blokata sen viinalla. Löytänyt itsensä putkasta usein.

Konflikti - Muistatko kuten minä vai muistatko toisin?

Oudot näyt ja yliluonnollisen ilmiöt ajoivat Pekon taas sairaalaan. Psykiatri Liisa Stenbach kiinnostuneempi Pekon näyistä kuin Pekon auttamisesta. Sai pilleripurkin kouraansa. Pekko ei luota valtion virastoihin tai lääkäreihin. Yrittää "sulkea silmänsä" viinalla mutta huonoin tuloksin.

Tapahtuma - Minä elän vaarallista elämää (omassa tarinassaan: Kun Pekko kohtasi Peikon)

Pekon nojailtua kaikessa rauhassa Siperian nurkilla. Joku nuori mies yritti iskeä naista. Aluksi Pekko koitti olla vain huomioimatta tapahtumaa kunnes päässä alkoi heittää ja valot välkkyä. Mies muuttui Pekon silmissä isoksi ja karvaikseksi jättiläiseksi mutta nainen ei huomannut mitään uutta. Jotain täytyy tehdä!

Tapahtuma - Lusikka monessa sopassa (tarinassa: Me tiedämme)

Laurin kadottua Harri käveli ulos Montusta. Portaissa Harri törmäsi epämääräiseen mieheen, Pekkoon. "Anteeksi", sanoi Harri ja Pekko nosti katseensa. Molemmat jäätyivät. Oudot näyt ja asiat lensivät mielessä, Pekko näki Harrin sisimpään. Ennen kuin Harri ehti sanoa mitään, Pekko sanoi: "Älä luovuta".

Tapahtuma - En ole kohtaloni orja (tarinassa: Tiedon ensi askeleet)

Pekko asteli hangessa. Kylmä tuuli pakotti miehen etsimään suojaa - antikvariaatti? Vaikka. Vanhat esineet ja kirjat toivat mieleen muistoja lapsuudesta.. Hyllyjen välistä kuuli melua. Kohtalon kylmä käsi työnsi katsomaan: kaksi henkilöä. Kaksi sielua, jotka olin aiemmin kohdannut. En voi paeta enää. "Päivää."

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped