Hautakääpiö

Raportti 11

Raportin kirjoittanut alihankkija Rasha, ei suvun nimeä.

Raportin vastaanottaja Adresteia, Hornakorppi, Ruhtinatar Zarielin 7. leegion 13. luutnantti. Epäolennaiset faktat poistettu.

- Rasha sai hienon sauvan ja käärme kaverin. Aulan demoniovi paljastui demoniansaksi, varjodemoni ei kuitenkaan pärjännyt.

- Arkkuhuoneen arvoitus ratkaistiin, masks for everyone. Darmstadt on Obolakan siunaama. Sivukäytävässä kaasua, missä meidän kanarialintu? Vetisessä kammiossa arkku ilmassa, Dagan ja Rasha aukaisevat. Aarteita!

- Typerä magneetti ansa vie Rashan haarniskan ja Darmstadtin kilven, muuttaen ne ruosteeksi. Syvällä kammioissa hautakääpiöitä ja raudalla päällystettyjä lihagolemeja. Kovia, mutta voitettavaissa. Kääpiöiltä uusi mutta paskempi haarniska Rashalle.

- Yöpyessämme akat käyvät koputtelemassa Ladyn kuplaa, sos?? Lady kävelee suoraan heijastavan altaan ansaan, hautavartija tulee ja vetää turpaan.

- Withers, ansojen arkkitehti. Outo kalmo joka puhuu outoja oudolla kielellä. Mukana hautavartijoita ja ryömiviä käsiä. Haluaa testata meitä ansoillaan, tai ansojaan meillä. Darmstadt: urge to kill is rising...


Withers, ansojen arkkitehti

Teidän tietäen, että se mikä on annettu voidaan ottaa pois,

Rasha

Sielusaldo: MIKSI TÄÄLLÄ ON VAIN EPÄKUOLLEITA

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped