Jade yrittää selvittää, minne hänen ottamansa virta meni. Jadella on lämpöoptiikkaa, mutta hän ei näe oman päänsä sisään sillä tavalla. Työpajalla on myös lämpöskanneri. Isabella mittaa sillä mustan laatikon lämpötilaa. Se on kyllä lämmennyt, mutta ei niin paljoa kuin virta olisi vaatinut.

Jade ottaa oikean kätensä irti ja tutkii sen liittimien lämpöjälkiä. Käyttämätön liitäntä on lämmin, jopa hiema kärähtänyt, ei sentään tuhoutunut.

Jade tekee diagnostiikan itselleen. Osa virrasta on mennyt mustan laatikon pyörittämiseen ja osa siihen, että jokin yritti puskea virtaa Jaden olkapäässä olevaan liittimeen. Mutta puolet energiasta tuntuu vain kadonneen.

Sadie huomasi virtapiikin, kun valot välähtivät ja kysyy Houstonilta, mistä on kyse. Houston tutkii ja ei tiedä, mutta virta käytettiin konepajalla. Sadie soittaa Jadelle.

”Teitkö jotain outoa?”

”Joo.”

”…”

Jade selittää, että kytki päässään olevan mustan laatikon päälle ja muisto toimi oudosti ja hän otti sen takia virtaa aluksesta. Sadie pyytää Jadea tulemaan luokseen.

Jade aloittaa aluksen sisäisen analyysin, jos sieltä selviäisi enemmän tietoa mihin virta meni.

Jade menee sairastuvalle. Sadie ei ole sängyllä, joten Jade seisoo ja odottaa, että Sadie tulisi takaisin, lienee vessassa. Sadie istuukin tutkimuspöytäsängyn takana. Jade istuu hänen viereensä.

Jade selittää mitä oli tekemässä ja näyttää videotallennerekonstruktion muistostaan.

Kun Iria puhuu integraatiosta, Sadie kysyy, että mistä integraatiosta on kyse. Mielen ja kehon intergroinnista? Käden integroinnista loppukehoon? Jade ei ole varma. Ehkä molemmista. Onko Jade rakennettu vain käden vuoksi? Pitääkö hänen integroitua käteen vai pitääkö käsi integroida häneen?

Sadie kysyy myös, miltä Jadesta tuntui, kun hän tajusi, että hän puhuu jo kauan kuolleena olleelle henkilölle. Jade ei osaa vastata kysymykseen. Hän selittää, että oli outoa vuorovaikuttaa muiston kanssa, koska sen ei pitäisi toimia niin, eikä hän muista Iriaa tämän enempää.

Sadie ihmettelee, että koska Price työskenteli pitkään Hubertius 3:lla, saattaa olla, että Jadekin on kotoisin sieltä. Eikö olekin mielenkiintoista? No, Jaden mielestä ei, mutta aikamoinen sattumahan se on. Pricea sanottiin kapinan pelastajaksi, mutta miten tämä Pricen lempiprojekti muka auttaisi kapinaa? Jade epäilee, että Pricen muut projektit varmaan liittyivät enemmän kapinaan ja Jade taas ei, mutta mistä sen tietäisi.

Sadie ihmettelee Jaden kättä. Sadien mielestä se on kaikkein epäuskottavin ja ehkä korruptoitunut osa on tässä muistossa. Jaden mielestä ei. Muisto on voinut sekoittua nykytilan kanssa, mutta ei fantasian kanssa.

Jade selittää, että avaruushirviö on selkein korruptoitunut osa, koska se on pala killswitchiä, joka jotenkin pääsi mustaan laatikkoon, vaikka se ei ollut päällä. Jade kyllä tietää että se on siellä ja pystyy vahtimaan sitä.

Sadie miettii killswitchiä. Hän ajattelee, että sitä saattaa vielä joskus tarvita johonkin. Hän haluaa, että Jade modaa sen johonkin helpommin liikuteltavaan muotoon. Jade voi toki tehdä sen, mutta hän epäilee killswitchin käyttämistä mihinkään. Se haluaa vain tuhota. Jos se päästetään vapaaksi järjestelmiin, vaikka muokattunakin, se saattaa levitä hallitsemattomasti tai joku voi napata sen kuten mekin ja käyttää sitä meitä vastaan.

Sadie haluaisi käyttää Nightingalea johonkin? Nightingale on muuten lentokykyinen, mutta tarvitsee huoltoa ja polttoainetta fuusioreaktoriin. Ja hän haluaisi vielä puhua komentaja-lääkärille, vaikka siitä tuskin tulisi mitään.

Jade ihmettelee, oliko Nightingalella synteesejä. Se oli kuitenkin aristokraattien puolella. Matkustajalistaa ei ole. Mutta Nightingalessa oli tiloja, jotka vaikuttivat siltä, että ne olisivat synteesien käytössä. Mitä niille tapahtui?

Sadie haluaa, että Jade poistaa aluksesta ja Houstonista kaikki Nightingalen-keikkaan liittyvät lokit ja videot. Lorelein tietokoneelta kaikki Nightingaleen liittyvät haut. Nightingalen koordinaatit Jade voi säilöä.

Aluksen analyysi valmistuu. Siitä näkyy, että Jade otti työpajalla virtaa, mutta ei mitään muuta siihen liittyvää. Sen sijaan ilmastointikanava 3C ei toimi kunnolla. Se on lähellä työtilaa.

Jade lähtee tutkimaan ilmastointikanavaa. Hän löytää sieltä hirveän läjän köynnöstä. Se on melkein kasvanut umpeen. Jade on hyvin ihmeissään. Eihän hänellä ole alien-kättä enää.

Jade ottaa köynnöksestä kuvan ja lähettää sen Sadielle. Vastaus: ”MITÄVITTUA!!1”

Jade kertoo Kurjelle ja Isabellalle, että muistossa tapahtunut virrankäyttö on ratkennut ja tämä köynnös on lopputulos. Jade siirtää köynnöksen osittain kukkaruukkuihin ja osittain uuteen paikkaan tekoälyhuoneeseen, jossa se voi kasvaa rauhassa. Köynnös ei ole mikään hänen omista kasveistaan, mutta se on samaa lajia kuin eräs hänellä oleva köynnös. Jade miettii, että ehkä ilmastointikanavassa oli jotain siitepölyä, jonka hän sai kasvamaan. Ehkä musta laatikko on se, joka saa kasvun aikaan ja hänen kätensä ja siinä kiinni ollut laite vain ohjasi sitä? Jade miettii, voisiko rakentaa uuden käden ohjaamaan sitä, vaikka se ei olisikaan alien-materiaalia.

Isabella tulee ihmettelemään enemmän. Hän kysyy, onko Jadella mitään muita muistoja menneisyydestään. Jade kertoo Isabellalle tosi älykkään tekoälyn tietokoneen tutkimisesta, kasvien huolenpidosta ja siitä, kun Price kertoo hänelle ihmisistä.

Isabella kyselee tekoälystä. Sellaisia ei ihan joka aluksessa ole. Jade ei ole varma, oliko se Liberty vai ei. Jade ei itse ole nähnyt yhtään sellaista tekoälyä myöhemmin.

Jade kysyy, mitä Iria tarkoitti integraatiolla. Isabellakin on sitä mieltä, että se voi tarkoittaa kumpaa vain.

Sadie näkee taas samanlaisia painostavia leijumispainajaisia. Hän herää ja saa aamulla viestin Falconilta. Hän pyytää Jadea tulemaan lukemaan sen hänelle. Jade tekee niin ja lukee: ”Tuloksesi ovat valmistuneet ja voit avata ne salausavaimella, jonka saat…”

Sadie on ymmärrettävästi turhautunut.

Jade käy ostoksilla ja hakemassa salausavaimen eräästä baarista. Sinne pitää mennä lippalakki päässä ja tilata päivän erikoinen.

Kun Jade palaa, Sadie on nukkumassa ja kuolaa. Jade jättää tikun avaimineen hyllyyn Sadien viereen.

Jade rakentelee killswitchille kannettavamman säilytyskoneen. Se on noin ison karkkirasian kokoinen ja siinä on virtaportti ja yksi kommunikaatioportti. Jade kiinnittää porttien viereen kivat tarrat, yhden hymynaaman ja hello space kittyn.

Sadie herää ja katsoo tuloksensa. Paljon numeroita ja lääketieteellisiä termejä. Ihan viimeisenä lausunto, että Sadie on terve nuori nainen. Stressiin suositellaan meditaatiota ja maksa-arvot ovat koholla; vähennä alkoholinkäyttöä.

Hän heittää kommunikaattorinsa seinään ennen kuin tajuaa, että kyllähän hänen pitäisi olla iloinen siitä, että hän on terve. Hän kutsuu Jaden paikalle ja pyytää kertomaan asiasta perheelleen.

Jade kerää Sadien perheen messiin ja kertoo uutiset. He haluavat tavata Sadien heti. Sadie tulee paikalle. Clara nappaa Sadien kommunikaattorin ja lukee hänen henkilökohtaiset tietonsa. Hän julistaa Sadien terveeksi.

Sadie pyytää perheensä katsomaan kuupallo-ottelua. He voisivat mennä piknikille sukkulalla. Olisiko Xerxeksellä jokin paikka, jossa ei ole niin paljoa turvallisuusjoukkoja?

Jade hoitaa Dukestarrin lokimuokkaukset hyvin ammattimaisesti. Mitään jälkiä ei jää alukseen eikä Lorelein koneelle.

Lorenzo ei vastaa Sadielle! Sadie jättää sitten lakonisen viestin, että pitää sopia Dukestarrin huollosta yms.

Sadie menee juttelemaan Isabellalle. Hän pyytää Isabellalta fyysistä kopiota kuvasta, jossa he istuvat pellon reunalla. He menevät hyttiin, jossa Isabella punkkaa. Isabella antaa Sadielle pienoismallin punaisesta avaruusaluksesta. Isä teki sen joskus silloin, kun Sadiesta piti tulla lentäjä. Jokin tuntemattoman mallinen hävittäjä.

Sadie on tunteellinen hetken aikaa. Hän ilmoittaa yleisluontoisesti, että hän lähtee hetkeksi alukselta ja jos hän ei palaa, turvallisuusjoukot ovat pidättäneet hänet. Jade kysyy, aikooko hän tehdä jotain tyhmää.

Sadie lähtee sitten vain kuvan kanssa alukselta. Sadie käy etsimässä liikkeen, joka tekee kuvista jänniä hologrammeja. Hän haluaa hologrammiin kolme asetusta: kaikki henkilöt näkyvät, vain isä ja Diego näkyvät ja vain Sadie ja Lorenzo näkyvät. Kuulemma onnistuu.

Lorenzo soittaa takaisin. He juttelevat huollosta. Marsin reissusta ei kannattaisi jutella kommunikaattorin välityksellä. Sadie ei tiedä, voiko olla Dukestarrin kapteeni sen reissun aikana. Lorenzoa alkaa hermostuttaa. Se ei ole tyypillistä. Sadie pyytää lopuksi järjestämään sukkulan käyttöönoton.

Jade pyytää Sadien ja Kurjen auttamaan sukkulan ulkoisten modausten tekemisessä, jotta siitä saadaan ulospäin näkyvät Nightingalen tunnukset pois.

Joku Syndikaatista soittaa Sadielle ja ohjeistaa sukkulan transponderin päivityksen. Se sujuu, mutta rungossa olevat tunnisteet pitää poistaa käsin Kalypsolla. Ovat erittäin ystävällisiä, mikä on hieman epätyypillistä.

Sadie sanoo, että kiitoksena Jaden tekemästä työstä hän voisi tulla mukaan minne tahansa tylsälle retkelle kasvitieteelliseen museoon tms. minne Jade vaan haluaisi. Jade tutkii asemalla olevien matkatoimistojen mainoksia. Hän löytää löytää tutkimusmatkan johonkin luolaan, jossa kasvaa itsevalaisevia kasveja. Uu! Jos niitä olisi aluksella, ei tarvitsisi valoja kaikkialla.

Tarkistamme miehistön tilan. Vain Lorelei on täysin pimeänä. Jade aikoo kiinnittää Lorelein vaatteisiin jäljittimen kunhan seuraavan kerran näkee tämän. Hän miettii, jos vaikka asentaisi mikrosirun tämän ihon alle.

Pääsemme sairaalaan. Joy on tolpillaan ja tukka on sekaisin. Hän on kuulemma valmiina palvelukseen. Sadie lähettää Joylle Sloanen antaman kylpylälahjakortin. Joy on hämmentynyt. Sadie selittää, mistä hyvästä palkinto on. Joy ei muista mitään sen jälkeen, kuin lähti paikalle valkoisella hevosella.

Sadie näyttää Joylle kuvan, mutta Joy ei tunnista häneltä näyttävää henkilöä, joka oli Chrisin seurassa.

Jade etsii paikan planeetalta, joka muistuttaa Sadien kotipeltoa, mutta siellä on hieno näköala vuorille. Sinne voisi mennä piknikille.

Jade kysyy muilta synteeseiltä, haluavatko he tulla piknikille planeetalle. Kurki haluaa jäädä vahtimaan alusta. Muut eivät halua tunkeilla. Jade kysyy, kuka haluaa maalata sukkulan, ja Kurki sanoo tekevänsä sen. Jade ehdottaa jotain muita värejä kuin ne, jotka aiheuttivat Sadielle kohtauksen, mutta vähän parempia kuin ne huomiovärit, joita viimeksi käytettiin.

Seuraavana aamuna Jade ja Tuckerin perhe lähtevät sukkulalla piknikkipaikalle. Sen vieressä on jokun vanhan naisen maatila ja Jade on tarkistanut, että hän ei ole uhka.

Kun olemme laskeutuneet ja otamme piknikkamoja esiin, näemme, että vanha nainen tulee maatilalta päin golfkärryssä.

Sadie ottaa isoisä Steveä kädestä ja vie häntä golfkärryä päin. Kun mummo näkee heidät kunnolla, hän sanoo ”oh my” ja pyörtyy.

Jade ottaa ensiapulaukun ja kysyy Claralta, voisiko hän auttaa, mutta Clara on jähmettynyt paikoilleen, joten Jade kipittää paikalle ja suorittaa tarvittavat ensiaputoimenpiteet. Tajuttomuuteen auttaa stimulantti.

Mummo on edelleen hämmentynyt. ”Kai te minua tulitte tänne tapaamaan?”

Sadie katsoo perhettään kysyvästi. ”…Totta kai?”

”Tämä on onnen päivä! Tulitte varmaan kommenttieni takia!”

Jade etsii tietoverkosta tietoa, että mistä ihmeen kommenteista on kyse. Spootubesta löytyy videoita isoisä Stevestä puhumassa perunoille ja selittämässä rauhallisesti asioita perunoiden kasvatuksesta yms. Jade tajuaa melkein heti, että Kepler on ollut asialla.

Jade lähettää Sadielle viestin aiheesta.

Hän kutsuu meidät piknikin sijaan syömään kotiinsa. Hän lähtee kävelemään Steven kanssa ja unohtaa golfkärryn. Hämmentyneet Clara, Chris ja Isabella sitten lastaavat ruoat golfkärryyn ja lähtevät perään.

Sadiekin katsoo videoita. Etsii vastakommentteja. Eivät vaikuta isoisän tekemiltä vaan jonkun synteesin. Sadie lähettää viestin, että aikoo ottaa sen synteesin hajalle pala palalta. Sadie pyytää Jadea kertomaan asiasta hienovaraisesti äidilleen.

Jade huomaa, että nainen on juuri lähettämässä viestiä hyvin laajalle ystäväverkostolleen, että Steve Tucker on täällä! Jade hakkeroi pikaisesti hänen kommunikaattorinsa ja katkaisee yhdeydet. Kuuluu kiroilua.

Isabella on selkeästi tuohtunut, että mitä ihmettä nyt taas. Jade pyytää ottamaan kommunikaattorinsa esiin ja lähettää sitten viestin, jossa kertoo, että Kepler näyttää tehneen erittäin suositun spootube-kanavan, jossa Steve esiintyy. Isabelle mutisee, että panee sen synteesin palasiksi.

Jade tarkistaa, että Keplerillä on toinenkin kanava, jossa hän kaivaa itse perunoita ja selittää omia tuntemuksiaan. Kanava ei ole läheskään yhtä suosittu.

Mummo pahoittelee ja sanoo, että hän käy vain ihan pikaisesti tekemässä jotain tietokoneella ja palaa sitten.

Sadie näyttää isoisälleen yhtä videota, jossa hän esiintyy. Sitä on noin monta miljoonaa ihmistä katsonut.

”Kappas, sehän olen minä!” Steve toteaa. Steve klikkaa kissavideota. ”Onpas hauskaa!”

Sadie: ”Kai ymmärrät, että videoiden kuvaaja on rikkonut yksityisyyttäsi.”

Steve on vähän sitä mieltä, että niin kai sitten, mutta ei kai sillä paljoa väliä ole.

Jade tutkii Keplerin kanavaa ja toteaa, että sieltähän saa vaikka kuinka paljon mainostuloja ja lahjoituksia. Keplerin täytyy olla tosi rikas.

Mummo tulee takaisin ja valittelee tietokoneesta. Hän on myös tuonut vain kaksi lasia ja muistaa sitten, että paikalla on muitakin.

Sadie pyytää saada nimen. Hän on Edna Appleton, spootube-nimimerkki GrannySmith123.

Sadie menee Ednan kanssa hakemaan lisää laseja.

Edna toteaa, että Sadiehan on reipas tyttö, osaisiko hän korjata Ednan tietokoneen. No ei, mutta Sadie toteaa, että hänen mekaanikkonsa Jade kyllä osaa.

Kun muut kattavat pöytää, Jade ja Sadie keskustelevat siitä, miten kauan yhteyskatkoksen pitäisi kestää. Parasta lienee, jos se kestää kunnes olemme lähteneet. Sen jälkeen hän voi kertoa mitä haluaa, sitä ei luultavasti kukaan huomaa. Mutta hän näköjään ottaa paljon kuviakin, ja ne päätyvät kyllä heti nettiin… Ne lienee parasta tuhota myös, mutta vasta kun olemme lähteneet.

Jade menee ”korjaamaan” tietokonetta.

Piknik pääsee käyntiin. Kun on saatu enimmäkseen syötyä, Enda vie Steven katsomaan peltoa.

Sadie piikittelee Chrisiä tämän ”tyttöystävästä”. Chris yrittää puolustautua. Ja kun se oli vielä vanhempi kuin Sadie! Chris sanoo, että eihän sillä ole väliä. Ja ihmettelee, että mistä Sadie edes tietää. Sadie toteaa, että isoisä ei ole ainut, jota Kepler on kuvannut. Siihen ei Chrisillä ole sanomista. Chris selittää, että nainen voisi auttaa häntä joukkueen kanssa. Hän on kai kotoisin jostain sisäplaneetoilta. Kai se on vähän epäilyttävää, mutta Chris ei ole kertonut mitään.

Chris hilaa Sadien sivuun. Chris selittää, että nainen antoi ymmärtää, että hän on rikas. Ja että me kuulemma tarvitsimme rahaa. Sadie selittää, että Chrisin ei tarvitse huolehtia näistä asioista.

Chris haaveilee vieläkin kuupallourasta.

Chris menee etsimään kuupalloa jostain. Hän löytää sellaisen! Hän ja Chris rupeavat pelaamaan. Sitten Chris kuiskaa, että ne pussailee tuolla talon takana! Ja isoisä näytti siltä, ettei se tiedä mitä se tekee.

Sadie huutaa: ”Äiti! Pitäisikö sinun katsoa, että isoisällä on kaikki hyvin?” Isabellahan menee.

Jade säätää tietokonetta ja yhteyksiä niin, että ne aukeavat 71 tunnin päästä. Silloin Edna saa viestin, että järjestelmä on päivitetty ja ne pitää uudelleenkäynnistää kahden tunnin sisällä, jotta yhteydet toimivat. Hän saa lisäksi muka 4 päivää sitten operaattorilta lähetetyn viestin, jossa kerrotaan huoltokatkosta. Sitten kun hän tekee niin tai kaksi tuntia on kulunut, järjestelmä uudelleenkäynnistyy ja kaikki neljän päivän ajalta on tuhoutunut.

Jade kuulee alhaalta ikkunan takaa puhetta. Hän kurkistaa ulos.

Isabella: ”Steve Randall Tucker! Mitä sinä teet?”

Steve ja Edna irrottautuvat ja he kaikki kolme seisovat hiljaa 1 min 39 s. Sitten Isabella toteaa, että eikö ketään voi jättää yksin tässä perheessä. Olisi aika lopettaa piknik tähän. Isoisä toteaa, että voisimme vielä viihtyä. Väittely kestää 2 min 38 s. Sitten Sadie tulee paikalle ja saa ohjattua keskustelun siihen, että eiköhän olisi paras lähteä.

Jade nauhoittaa tapahtuman siihen saakka, kunnes Sadie tulee paikalle.

Keräännymme vielä pihalle.

Jade näyttää Ednalle (väärennettyä) operaattorin tiedotetta pitkästä huoltokatkosta. Edna harmittelee, että kyllä sieltä yleensä on todella hyvää palvelua saanut, mitäs tämä tämmöinen on. Jade antaa perusteellisen litanian huoltotoimenpiteiden tärkeydestä ja siitä, kuinka operaattorit haluavat varmistaa tekniikan toimimisen jatkossa yms.

Sadie kiittelee ja onnittelee Ednaa. Jotenkin päädytään siihen, että tehdään vielä pieni lyhyt haastattelu ja puhutaan kasveista.

Edna haluaa haastattelussa puhua kurpitsoista. Sadie kyselee aloituskysymyksiä. Steve kommentoi ja vastailee lakonisesti, mutta lopulta innostuu ja keskustelu venyy.

Lopulta pääsemme lähtemään.

Sadie toteaa, että jos Steve olisi joskus lähtenyt maatilalta, hänellä olisi ollut paljonkin vientiä. Steve kommentoi, että oli outoa, että Edna tuntui tietävän hänestä enemmän kuin hän itse. Sadie toteaa, että ehkä Chrisillä on vielä joskus yhtä paljon seuraajia kuin Stevellä.

Kun saavumme alukselle, Isabella harppoo heti hangaariin ja huutaa ”KEPLER!”

Kepler tulee esiin ja Isabella näyttää spootube-kanavaa. Kepler sanoo, että niin? Me juttelimme tästä ja te suostuitte.

Kuten Sadie arvaa, Keplerhän on tietenkin kuvannut tämän suostumuksen. Hän näyttää videon, jossa vuosia sitten aamiaisella Kepler tulee innostuneesti sisään ja selittää, jos tehtäisiin tämmöisiä ja tuollaisia juttuja ja ihmiset vain nyökyttelevät, että juu juu.

Sadie on selvästi myötämielisempi, mutta Isabella haluaa inttää vastaan, koska eihän tuosta nyt mitään suostumusta voi päätellä… Jade on sitä mieltä, että todistusaineisto on kyllä selvä.

Sadie kysyy, onko Kepler saanut rahaa videoista. No joo, sitä tulee aina joskus. Kepler ei ole käyttänyt rahaa mihinkään. Sadien mielestä olisi kohtuullista, jos osa menisi isoisällekin, ja Kepler on samaa mieltä. Kepler näyttää Sadielle tiliä, jossa on noin 200 krediittiä. Sadie on ihan :O

Jade toteaa, että rahanhan voi käyttää siihen, että he voivat jatkaa maatilailua jossain muualla ja käyttää rahat uuden tilan hankkimiseen yms.

Sadie sanoo, että Kepleriä varmaan kaduttaa kovasti, kun ei tullut heidän mukaansa maatilalle, koska häneltä jäi niin paljon näkemättä. Kepler ei ole ihan varma, miltä katuminen tuntuu, mutta sanoo yrittävänsä tehdä niin.

Sadie juttelee äitinsä kanssa. Sadie miettii, että tuon rahan turvin voisi kyllä päästä omilleen. Isabella toteaa, että tarvitaan muutankin kuin rahaa, järjestelyjä… Sadie sanoo, että Lorenzo oli epätavallisen nihkeä. Isabella ei tiedä mitään.

Kepler seisoo ihmetellen. Ophelia seisoo myös taka-alalla.

Sadie kysyy, mistä Kepler ja Ophelia tulivat. Isabella vastaa, että se on henkilökohtainen asia. Sadie on että selvä ja lähtee.

Kun Isabellakin lähtee, Jade kysyy Kepleriltä, haluaako hän nähdä mitä maatilalla tapahtui. Totta kai hän haluaa. Jade ensin kertoo, että Edna Appleton pyörtyi nähdessään Steven. Sitten video pussailusta. Kepler on innoissaan ja on sitä mieltä, että tästä tulee suosituin video ikinä! Jade vähän hillitsee Kepleriä ja sanoo, että ei sitä ainakaan heti voi julkaista ja tarvitsisi luvat ainakin videossa esiintyviltä henkilöiltä. Jade näyttää myös haastatteluvideon. Keplerin mielestä sekin on hyvää sisältöä. Jade sanoo, että sen voi julkaista ehkä joskus myöhemmin, mutta siitä pitää vielä keskustella.

Kepler pyytää Jadea kertomaan Sadielle, että Sadie voi kyllä kysyä, miten hän ja Ophelia päätyivät maatilalle.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped