Jade nimeää droidit Siniksi ja Vesaksi.

Isabelle tulee takaisin alukselle, mutta Sadie ei. Isabelle sanoo, että he eivät löytäneet Claraa ja Sadie jäi terminaaliin.

Jade pyytää Isabellea auttamaan Houstonin tymennyksen purkamisessa.

Isabelle pyytää Jadea etsimään Sadien.

Sadie on kaulailemassa kahden miehen kanssa. Toinen on Outis ja Joel.

Sadie vaatii päästä Jaden reppuselkään. Sitten hän huutaa ”Jiiiihaaa! Matkaan!”

Jade vie Sadien messiin ja iskee hänen eteensä ruokaa ja käyttää pojon medical suppliesta parantaakseen Sadien humalan.

Sadie juoksee vessaan ja käskee Houstonin valmistella aluksen.

Vain Isabelle, Steve, Chris ja Elvis ovat paikalla synteesien lisäksi. Elviksen perhe on hotellissa.

Sadie käskee Elviksen palata asemalle, koska meidän pitää hakea Clara. Elvis miettii hetken ja toteaa, että voi tulla mukaankin. Hän kertoo sitten myöhemmin perheelleen jotain.

Saamme lähtöluvan ja hyppäämme Procyonia päin. Sadie selittää kaikille aluksessa oleville, että olemme hakemassa Claraa.

Sadie tekee partiot, jotta voimme etsiä Claraa tehokkaammin: Chris, Ophelia ja Kepler; Sadie ja Jade; Elvis ja Kurki; Isabella, Sini ja Vesa.

Kiinnittelemme lastiruuman tavaroita ja piilottelemme aseita. Pysähdymme vähän ennen Atlasta jättämään laittomat moottorit ja tykin avaruuteen, jotta emme joudu hankaluuksiin niiden kanssa.

Atlas-terminaali on erittäin iso. Paremman väen tilat ovat rahtialueen yläpuolella ja muiden alapuolella. Mitä alempana ollaan, sitä huonompaa.

Sadie tulee katsomaan sukkulaa hangaariin ja suuttuu. Jade selittää, että siitä puuttuu vielä kunnon tarttumakoura. ”Ei ole kyse siitä! Mitkä tahansa muut värit!” Ja hän talsii tiehensä.

Jade ei oikein ymmärrä, mutta ei rupea kyseenalaistamaan. Hän etsii aluksen huomiomaalia, kirkasta oranssia, jota aluksessa riittää. Hän pyytää muita synteesejä auttamaan halutessaan. He ihmettelevät, että miksi ihmeessa se pitäisi maalata uudestaan. Jade selittää, että Sadie suuttui, kun näki värit. Kurki ihmettelee, että onko hän jollain tapaa värisokea, vai liittyvätkö värit jonkinlaiseen traumaan. Jade kertoo, että värit saattavat muistuttaa häntä jääplaneetalta, ja siellä oli kyllä kamalaa. Muut ovat sitä mieltä, että niin sen täytyy olla.

Sadie tulee katsomaan sukkulaa myöhemmin. Hän vain nyökkää. Synteesit toteavat, että hypoteesi oli oikea.

Pääsemme jonottamaan telakoitumislupaa.

Alus, jolla Clara tuli, on lähdössä sillä aikaa, kun odotamme telakoitumislupaa. Se on menossa takaisin Arkturukseen. Luultavasti Clara ei ole siellä.

Jade ehdottaa Claralle soittamista. Kommunikaattori soi, mutta Clara ei vastaa kellekään perheenjäsenelleen. Lopulta Clara kääntää kommunikaattorinsa pois päältä.

Kun olemme puolen tunnin päässä telakoitumisesta, joku tuntematon Randall Sloane soittaa Sadielle. Hän toteaa, että ”Sadie, mukavaa, että olet taas tullut asemalle!” Ääni kuulostaa hieman tutulle, mutta kuva ei näytä yhtään. Hän haluaisi tavata Tunteikkaassa Murmelissa, kun vuoro loppuu. Sitten Sadie alkaa epäillä, kuka Randall on.

Sadiella ei olisi aikaa. Sanoo soittavansa, kun hänellä on aikaa. No selvä, 2,5 tunnin päästä sitten. Sadie panee kommunikaattorinsa pois päältä ja lyö päätään ohjauspöytään. Houston katsoo. Sadie antaa Houstonille ihmissuhdevinkkejä. Houston tekee merkinnän lokiin. Sadie käskee poistamaan merkinnän!

Kun pääsemme terminaaliin, hajaannumme. Jade huomaa vartiomattoman vartioston päätteen. Hän hakkeroi sen sillä aikaa, kun Sadie kyselee lähimmältä vartijalta siskostaan.

Jade seuraa Claraa, joka pyöriskelee ja sitten puhuu jollekin nuorelle miehelle ja menevät hissiin ja alaspäin. Mies vie Claran ja sitten ryöstää hänen kommunikaattorinsa ja muut tavaransa ja juoksee pakoon. Clara lähtee harhailemaan alaspäin.

Löydämme kämäisiä baareja ja kauppoja. Niistä ei irtoa paljoa tietoa.

Sadie huomaa, että tässä on ryöstetty muitakin. Hän huomaa siskonsa ryöstäneen tyypin istuskelemassa kioskissa ja juttelemassa myyjälle. Aseistautunut puukolla. Esittelee Claran tavaroita.

Sadie ottaa silmälasinsa pois ja menee kauppaan. Hän hymyilee tyypille ja kysyy, onko nähnyt henkilöä, joka näyttää Sadielta, mutta nuoremmalta. Ei ole. Mutta Sadie tunnistaa tavarat… Myyjä yrittää sanoa, että voi taata, että tavarat eivät ole ystäväsi. Tyyppi on lähdössä.

Jade uhkailee myyjää, joka näyttäisi olevan havittelemassa haulikkoa tiskin alta. Ei rupea ainakaan heti ampumaan.

Sadie vetää tyyppiä nenuun. Tyyppi ottaa puukon esiin ja viiltää. Yrittää paeta, joten Jade ottaa kiinni. Tyyppi puukottaa Jadea käteen.

Myyjä ottaa nyt haulikon esiin. Sadie syöksyy nappaamaan sen.

Jade on saanut tyypin kiinni ja käskee tätä tiputtamaan aseen. Tiputtaa. Jade käskee palauttamaan varastamansa esineet. Tyyppin osoittelee tiskille, jossa on Claran matkalaukku. Kommunikaattori on taskussa. Jade kaivelee taskua.

Yleisöä on kertynyt. Joku huutaa Jadelle, että päästää irti. Jade toteaa, että ei ennen kuin hän palauttaa varastamansa esineet.

Sadie ottaa matkalaukun (kuin Hello Kitty -kuvioitu, mutta siinä on Hubert 3:n puluankkoja) ja menee osoittamaan tyyppiä päähän. Hän julistaa yleisälle, että nyt olisi hyvä aika kertoa, ovatko he nähneet Claraa.

Jade kysyy Sadielta, päästääkö hän tyypin pakoon. Joo. Tyyppi lähtee karkuun.

Sadie huikkaa taaksensa: ”Joudun hiukan lainaamaan tätä.” Myyjä sanoo, että pidä se.

Sadie toteaa, että tämähän oli hauskempaa kuin hän luuli.

Jade pyytää Kurjelta status reportin. He ovat yhtä kerrosta alempana kyselemässä. Ei vielä tuloksia.

Sadie antaa Jaden käyttää dronea. Jade ajelee sillä.

Parin tunnin päästä Randall lähettää Sadielle viestin. Sadie lupaa tulla tunnin päästä.

Vartin päästä Jade huomaa Claran dronella. Hän parkkeeraa dronen kattoon lähistölle.

Clara ei herää, kun Sadie ravistelee häntä. Clara lienee ottanut jotain epämääräistä. Jade tutkii häntä hieman medical suppliesilla. Clara on kunnossa.

Sadie haluaa herättää Claran heti.

Sadie menee kauppaan, jonka myyjältä hän otti haulikon. Hän pumppaa luodit pois ja asettaa aseen tiskille.

Sadie kertoo Jadelle, että joku tyyppi odottaa häntä Tunteikkaassa Murmelissa. Jade kysyy, että onko tämä joku ihmissuhdejuttu. No onhan se. Mutta ei samanlainen kuin Lorenzon kanssa. Joo, Jade on tehnyt asiasta vuokaavion.

Sadie ei vaihda vaatteita ja pyyhkäisee verta poskeensa. Hänet pysäytetään ennen kuin hn pääsee yläkerroksiin. Onko hän kunnossa ja pitäisikö hänen ehkä siistiytyä. Sadie väittää olevansa menossa naamiaisiin.

Sadie ohjataan oikeaan pöytään. Hän halaa miestä kovin likaisena. Sadie kittaa punaviiniä janoonsa. Hän käyttäytyy muutenkin töykeästi ja epäsopivasti paikan tasoon nähden.

Jade vie Claran sairastuvalle. Elvis herättää hänet. Clara herää ja purskahtaa itkuun. Muut perheenjäsenet hyökkäävät hänen kimppuunsa massiivilla halauksilla. Clara selittää, kuinka tyhmä hän oli. Hetken päästä he ihmettelevät, missä Sadie on.

Isabella soittaa Sadielle kysyäkseen, missä tämä menee. ”Äiti soittaa! Olen treffeillä miehen kanssa ja hän juuri kysyi, menisimmekö yhdessä suihkuun! Enhän minä ensitreffeillä voi sellaista tehdä?” Hän kuvaa Randallia.

Noin vartin kuluttua mies menee vessaan eikä palaa. Sadie jatkaa syömistä. Hän kertoo myöhemmin tarjoilijalle, että Randall Sloane (töissä turvallisuusjoukkojen työpisteessä x) aikoo maksaa aterian. Tarjoilija sanoo, että joo, hän on ilmeisesti jättänyt piikin auki. Sadie tilaa viinipulloja ja ruokaa mukaan. Ja lahjakortin.

Sadie kertoo Jadelle olevansa tulossa. Jade menee häntä vastaan ja huomaa, että Sadie on taas kännissä. Sadie aikoo nyt mennä suihkuun ja pyytää Elvistä tulemaan paikkaamaan hänet ja Jadea kattamaan pöydän.

Jade ei oikeastaan haluaisi, mutta ei rupea väittämään vastaan. Hän kysyy muilta synteeseiltä, onko heillä tarjoilukokemusta. Kyllä, Sinillä on, hänhän oli töissä suurlähetystössä töissä. Yhtään punaviiniä ei kyllä panna tarjolle. Jade piilottaa pullot alukseen paikkoihin, joista Bud ei niitä löydä.

Elviksen keikka on eräs alus. Sitä ei välttämättä tarvitse purkaa, jotta siitä saa rahaa. Sodan aikainen sairaala-alus, jonka sijainnin Elvis tietää. Sieltä voisi hakea myyntikelpoisia lääkkeitä. Muuutta se on karanteenissa. Se ei ole avaruudessa, hän ei tiedä valvotaanko sitä. Elviksen mielestä voisimme telakoitua ja kantaa tavaraa pois.

Sadie vihjailee Elvikselle, joka poistuu. Clara tulee samalla ovenavauksella sisään ja tulee halaamaan.

Jade korjaa kätensä. Hän vie messiin jotain. Chris on jossain nurkassa istuskelemassa katselemassa kommunikaattoriaan. Jade kysyy, onko kaikki hyvin. On kuulemma. Jade kysyy, millainen Sadie oli nuorempana. Chris kertoo lyhytsanaisesti, että Sadie ei oikein pysynyt paikallaan. Yritti kouluttautua lentäjäksi, mutta ei siitä tullut mitään. Chrisiä ei Jade oikein kiinnosta.

Sadien perhe ja Elvis illastavat. Kesken syönnin Houston ilmoittaa, että voimme lähteä. Sadie kipittää komentosillalle varmistelemaan. Elvis tulee Sadien kanssa komentosillalle.

Alus oli palaamassa taistelusta. Se vaihtoi kurssia kesken matkan jonnekin ja on edelleen siellä. Sen jälkeen se julistettin karanteeniin. Siellä on kuulemma taisteluhuumeita ja niistä saa hirveästi rahaa. Sadie neuvottelee diilin Elviksen kanssa.

Sadie käskee Houstonin ajaa puoli tuntia Arkturuksen suuntaan ja kääntyä sitten Elviksen antamiin koordinaatteihin.

Sadien kommunikaattoriin ei ole tullut vihaisia yhteenottoja Randallilta. Hän päättää blokata numeron ja muistuttaa Jadea, että tätä asiaa pitää analysoida ennen kuin palaa Atlakseen.

Sadie yrittää sniikata Chrisin taakse ja nähdä tämän kommunikaattorin. Ei onnistu. Chris on vaikuttunut pöperöistä. Oli jo miettinyt liittyvänsä johonkin miehistöön, jos pöperöt ovat tällaiset. Sadie toteaa, että tämä oli kyllä poikkeuksellista.

Chrisillä on joku ihastus. :o Sadie huolestuu ja alkaa grillata, onko Chris kertonut missä olemme. Hän valehtelee, että ihastus olisi Hubert 3:lla. Sadie selittää, että voisi olla hyvin vaarallista sekä meille että Chrisin ihastukselle, jos meitä takaa ajavat tyypit jotenkin saisivat mitään selville. Sadie käskee olemaan varovaisempi. Chris sanoo olevansa.

Isabella ja Jade voisivat tutkia Killswitchiä.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped