Tyypit ottavat Sadien kommunikaattorin pois. Hänen kätensä niputetaan, pää pussitetaan ja hänet viedään takahuoneeseen istumaan.

Jade hakkeroi Sadien kommunikaattorin, jotta hän voi estää terroristien pääsyn siihen. Nyt hän pääsee myös käsiksi drooniin. Sadie oli käskenyt droonin asettua. Hän kerää kamat ja lähtee kävelemään sukkulalle.

Jade huomaa, että Sadie on lähettänyt viestin muille. Käskee heidän tulla varaston osoitteeseen. Jade liittyy keskusteluun ja saa juuri ja juuri vakuutettua muut siitä, että Sadie pitää pelastaa.

Loreleihin ei saa yhteyttä, yllätys.

Joy on tulossa (hevosella).

Stravinski ja Lexa sanovat hakevansa Budin baarista.

Huomenna aamulla on varmaan tulossa sukkula, jossa on porukkaa ja voivat tutkia farmia.

Sadie kuulee jonkun nyyhkyttävän vieressään, kuulostaa hänen siskoltaan.

Tyypit ihmettelevät, missä Frank viipyy. Hänen pitäisi kuulemma olla täällä jo. Päättävät selvittää Sadielta.

”Missä Frank on?”

”Oliko se se tyyppi, joka oli kiväärin kanssa farmilla?”

”Joo.”

”Hänestä ei tarvitse huolehtia, hänelle kävi onnettomuus.”

Sadie kertoo, että Frank sai liitokiiturista ja kuoli siihen.

Tyypit näyttävät huolestuneilta ja vetävät pussin takaisin päähän. Sadie sanoo, että ruumis on turvajoukkojen hallussa. Lyövät vielä häntä kiväärinperällä naamaan.

Sadie kysyy Claralta, miten hänet saatiin kiinni. Clara ei vastaa.

Kun Sadie saa vakuutettua Claran siitä, että puhuminen on turvallista. Clara sanoo, että Kurki seurasi häntä ja hän pelkäsi, että Kurki vahingoittaa häntä.

Jade korjailee itsensä lazarus-vaahdolla, jonka Sadie antoi hänelle.

Suurin ongelma on tyyppi katolla. Autolla lähestyjiä ammutaan varmasti. Häirintä tai naamiointi. Tyypeillä on jotain sensoreita siellä. Rakennuksen alla on jonkinlainen pommisuoja, jossa saattaa olla yhteys toiseen pommisuojaan. Pommisuoja ja pelto saattavat olla hyödyllisiä.

Jade yrittää suunnitella hyökkäystä. Parasta lienee ampua tai häiritä katon vartioijaa ja tehdä rynnäkköhyökkäys alhaalta yläkerrokseen. Hän yrittää kiinnittää laserkiväärin drooniin. Hän tarvitsisi apua.

Sadie kuuntelee tyyppien kinaamista. Frank oli ainut, joka tiesi tarkemmin, kuka on tulossa hakemaan. Mitä heidän pitäisi tehdä? Odottaa vain? Yksi niistä haluaa tappaa Sadien ja Claran, muut eivät.

Tyypit tulevat taas kyselemään Sadieltä juttuja. Miksi droidi on hänellä? Mitä Frankie hänestä halusi? Sadie ei tuntenutkaan.

Jade lähtee hiipimään bunkkerille. Hän hitsaa lukon auki, menee sisään ja lasketutuu.

Ruokavarastoja, nukkumatiloja. Jade löytää rakennuksen kellarin sisäänkäynnin, joka johtanee samaan portaikkoon kuin missä Sadie aiemmin oli.

Jade löytää tien eteenpäin, mutta se on sortunut. Hän löytää kranaatteja, joilla alastulleen avaruusbetonilaatan voi tuhota. Se tuhoutuu! Jade juoksee pitkän käytävän toiseen päähän ja toteaa, että on käytössä olevan farmin kellarissa.

Autolla tuleva miehistö voisi teeskellä olevansa bunkkerintarkastajajoukko. Jade ehdottaa sitä ja Stravinsky sanoo, että onnistuu. Jade tekaisee lupalapun sitä varten ja istuu samalla laatiko päälle. Laatikko räsähtää!

Jade perääntyy käytävään. Kellariin tulee joku sadattelemaan isoisän ming-vaasin tuhoutumista. Sitten menee pinnalle huutamaan lapsille.

Sadie yrittää saada tyyppejä luottamaan itseensä. Hän voisi käskeä droideja luovuttamaan halutut tiedot, onhan hän kapteeni ja kaikkea. Sanovat, että suostuvat droidin käynnistämiseen, jos Sadie siirtää sen komento-oikeudet niille. Sadie pyytää kommunikaattoriaan sitä varten.

Hän saa sen ja joutuu tekemään kaiken valvonnan alla. Hän siirtää Kurjen feikkikomento-oikeuden yhdelle.

Stravinsky tervehtii ulkona olevaa miestä ja puhuu itsensä bunkkeriin. Hänellä on ihan oikea uniformu, mutta Bud on vähän kännissä ja Lexalla on bilevaatteet…

Joy ei päässyt tähän ryhmään. Jade pyytää häntä menemään sukkulalle. No se onnistuu. Droonissa ei ole asetta kiinni, koska Jade ei onnistunut sitä tekemään.

Tyypit käynnistävät Kurjen. Kurki ei vastusta oikeudensiirtotoimenpidettä ja tyypit käskevät siirtää kaiken datan padiin.

Jade ja kumppanit ovat viimein valmiina. Joy lähtee liikkeelle ja lentää sukkulalla rakennuksen yli ja päin muuria. Jade, Stravinsky, Lexa ja Bud lähtevät juoksemaan portaita.

Sadie kuulee ryskeen ja syöksyy yhden tyypin aseeseen kiinni.

Kurki vetää vieressään olevan tyypin aseen itselleen ja ampuu sitä rintaan.

Kolmas tyyppi ampuu Sadieta.

Vartija on portaikossa! Ja ampuu Jadea. Jade ampuu takaisin ja juoksee eteenpäin. Bud pääsee ampumaan, ohi. Hänkin juoksee ylös.

Sadie mottaa yhtä tyyppiä. Kurki ampuu toista, joka ampuu takaisin.

Jade jatkaa ylöspäin ja käskee muiden hoitaa tarkka-ampujan. Lexa ja Stravinski eivät osu kunnolla ja Jaden pitää kehottaa Buddya ottamaan varmistin pois päältä. Vartija ampuu Jadea haavoittavasti, mutta Jade jatkaa ylös.

Sadie saa hakattua yhden tyypin maahan. Kurki ja hänen vastustajansa ampuvat toisiaan. Molemmat ovat henkihieverissä.

Jade syöksyy kakkoskerroksen ja ampuu Kurjen kimpussa olevaa tyyppiä. Lähes huti. Tyyppi on vielä pystyssä.

Sadie ottaa Kurjen aseen ja pyytää vaurioraporttia. Kurki antaa hirveän listan. Lyhyempi! Kurki sanoo tarvitsevansa välitöntä huoltoa ja lyyhistyy polvilleen.

Sadie antaa lääkintäpakkauksen Jadelle. Jade juoksee ulos ja löytää sukkulan. Sen ohjaamo on rutistunut! Jade joutuu raivaamaan ja vetämään rikkinäistä kamaa pois edestä, että pääsee käsiksi Joyhin. Joy on hyvin huonossa kunnossa. Lazarus-vaahtoa ei löydy!

Stravinsky, Lexa ja Buddy menevät hakemaan autoa viereiseltä farmilta. Jade, Sadie, Clara ja Kurki menevät terroristien autoon. Clarahan on eläinlääkärikandi… Hän tekee hätäleikkauksen ja Joy selviää hengissä sairaalaan asti.

Sadie käskee tyhjentää sukkulan ja Buddyn räjäyttää sen. Buddy virnistelee ja tekee työtä käskettyä. Sitten he ajavat pois sienipilvi takanaan. Naapurit ihmettelevät.

Sadie soittaa äidilleen. Isabella on ollut aseistamassa droideja, koska hänkin halusi pelastaa Sadien ja Claran. Hän lähtee tulemaan sairaalalle.

Sadie tutkii kommunikaattoriaan. Hän tajuaa, että JOKU on lähettänyt hänen nimissään viestejä. Ensimmäinen niistä on se, jossa käsketään aseistautua ja tulla hylätyn rakennuksen koordinaatteihin.

Lorenzo! Hänellä on varmaan kopio Sadien kommunikaattoritileistä yms.!

Sadie soittaa Lorenzolle, joka kysyy, onko kaikki kunnossa.

Mustangi on kuulemma matkalla tänne. Lorenzo suosittelee, että häivymme välittömästi. Mutta Sadien pitäisi ottaa perheensä mukaan ja isoisä ja Joy ovat täysin sairaalakunnossa. Ja jos pakenisimme, Mustangi vain seuraisi.

Pitäisikö Sadien vain antaa Mustangin tyypeille se mitä he haluavat? Droidit? Mutta kun Sadiella ei enää ole sitä dataa. Pitkä pukumies vei ne jo. Pukumies on syndikaatin jäsen.

Sadie katkaisee puhelun ja soittaa heti uudestaan. Minkä arvoinen syndikaattia piileskelevä tyyppi olisi? Noh, jonkin… Sadie ei kuitenkaan raportoi Elvistä.

Epsilon Eridanissa on avaruusasema Calypso, jossa voimme asennuttaa aseen alukseemme.

Sitten Sadie yrittää kutsua Lorenzon illalliselle Calypsolla.

Jade ja Kurki seisoskelevat sairaalan aulassa. Sadie tulee paikalle.

Jade menee Kurjen kanssa jonnekin vaivihkaisempaan paikkaan ja hakkeroi kamerat jäljittääkseen Lorelein. Kameraverkko menee kokonaan nurin hetkeksi.

Jade löytää Lorelein jäljet. Meinaa useasti jäädä auton alle ja eksyy sitten yliopistoon. Jade menee sinne Kurjen kanssa ja kysyy yövartijalta, onko Lorelei täällä jossain. Hän kuulemma meni eläintieteen osastolle eikä tullut takaisin.

Lorelei haluaisi nähdä harvinaisen eläimen syntymän! Se on lehmä!

Selvä. Jade saa houkuteltua Lorelein lähtemään.

Sadie soittaa äidilleen ja kertoo, että hänenkin pitäisi lähteä. Äiti ymmärtää. Hän yrittää järjestää kaiken salaisen pois

Sadie kysyy vielä spüberistä. Se kuulemma pyöri pellolla vieläkin…

Sadie käskee Claran hakea tarvittavat tavarat asunnoltaan ja palata sairaalalle.

Lorelein saatuaan Jade menee hänen ja Kurjen kanssa avaruushissille varaamaan matkan oikeaan aikaan. Se maksaa.

Elvis tulee leikkaussalista ja kertoo Sadielle, että Joy selviää.

He menevät juttelemaan Elviksen toimistoon. Sadie kertoo lyhyesti ja totuudenmukaisesti tarinan Diamond Ladyn tapahtumista tähän hetkeen. Ja jos Sadie voisi muuttaa tekosiaan, hän olisi jatkanut Elviksen hakemista eikä mennyt Diamond Ladylle. Mustangi saattaa tulla Elviksenkin perään.

Elvis lopulta suostuu. Mutta hänenkin perheensä pitäisi ottaa mukaan. Yhteensä kolme henkeä.

Isoisän kyllä voi siirtää, mutta Joyn siirtämisessä menisi kyllä lääkärilisenssi, jos hänelle sellainen olisi.

Sadie: ”Sinulla ei ole lääkärilisenssiä?”

No, Elvis aikoo junailla isoisälle ja Joylle staasikapselit ja perheensä avaruushissille.

Ensimmäisenä avaruushissillä on miehistö. Sitten paikalle tulee Elvis, joku nuori nainen ja 10-vuotias tyttö.

Sairaalassa Sadie seuraa, kuinka Joy kärrätää staasikapselissa ja isoisä työnnetään avaruuspyörätuolissa. Hän on tajuissaan, mutta rauhoitettuna. Heidät viedään avaruushissille.

Avaruushissille tulee myös Sadien veli Chris.

Viimeisenä tulee Isabelle ja viisi droidia.

Kaikki ovat kovin vaivaantuneita. Sadie yrittää olla sosiaalinen ja käy kysymässä Elviksen perheen nimet. Vaimo kysyy, minne olemme menossa. Sadie ihmettelee samaa. Hän katsoo Elvikseen, joka ei auta. Vaimo kysyy, onko tämä joku pakettimatka.

Elvis ei ole kertonut MITÄÄÄÄÄÄN!

Jade kaivelee jotain hyvää kohdepaikkaa ja löytää Xerxeksen. Sadie ei halua sinne, mutta ei keksi parempaakaan.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped