4. Kirja

Liittolaiset:

Shensen: Kintargon tunnettu oopperalaulaja sekä vapauden puolestapuhuja. Löysitte kivettyneenä ja saitte käärön avulla vapautettua hänet. Lupasi auttaa teitä Kintargon vapauttamisessa.

Guttugger: Shensenin ystävä (awakened deinonychus) joka oli erittäin iloinen, kun Shensen palasi kotiinsa.

Jilia Bainilus: Pelastitte hänet Thrunen käsistä ja saitte palautettua takaisin ihmiseksi. Lupasi auttaa parhaimpien taitojensa mukaan teitä, mutta pysyttelee vielä tällä hetkellä piilossa julkisuudesta.

Viholliset:

Vanha tianilaisnainen/Hei-Fen: Skinsaw cultin jäsen joka on nyt kiinnostunut teistä ja on tullut Kintargoon jahtaamaan teitä.

Natsiel: Hetamonin äiti. Oli kidnapannut Hetamonin ja kiduttanut tätä omaksi huvikseen. Aikoi mahdollisesti käyttää Hetamonia uhrina rituaalissa.

3. Kirja

Liittolaiset:

Lady Mialari Docur: Johtaa Lady Docur’s School for Girls in Villegre ja lupautui auttamaan teitä Thrunen kukistamisessa. Huhujen mukaan johtaisi kaupungin varkaiden kiltaa.

Baron Canton Jhaltero: Yksi Kintargon aatelissuvun johtajista. Lupasi auttaa teitä tarvittaessa Thrunen valtaa vastaan, kun autoitte hänen serkkunsa pakenemaan kaupungista.

Baron Sendi Vashnarstill: Yksi Kintargon aatelissuvun johtajista. Liittoutui myös kanssanne, kun todistitte osaavanne käsitellä dokumentteja ja sopimuksia erittäin hyvin.

Acisazi: Autoitte vesihaltioiden kylää heidän ongelmissaan ja he lupasivat vahtia vesireittejä apunanne.

Molly Mayapple: Seisemän Omenan tavernan pitäjä, jonka vanhat panttauskirjat löysitte nykyisestä tukikohdastanne. Auttoi teitä pääsemään Nautintojen Kuningattaren illalliselle kiitoksena panttikirjojen palautuksesta.

Nautintojen/Ilojen Kuningatar: Todistitte illallisen aikana olevanne liittoutumisen arvoisia henkilöitä. Lupasi, että Vyre voi avustaa teitä tarpeen tullessa Thrunea vastaan.

Archbaroness Eldonna Aulamaxa: Julietin äiti ja yksi Kintargon aatelissuvun johtajista. Liittoutui kanssanne, kun vakuutitte hänet Hopeakorppien hyvästä toiminnasta ja näytitte, että pystytte laulamaan kuin parhaimmat diivat.

Baroness Belcara Jarvis: Yksi Kintargon aatelissuvun johtajista. Hän oli hyvin huolestunut kaupungin tilanteesta ja saitte hänet vakuutettua siitä, että Hopeakorppien avulla saataisiin Thrune pois vallasta ja kaupungin tilanne turvallisemmaksi.

Tayacet Tiora: Tutkija joka oli palkattu etsimään teistä tietoja. Ei kuitenkaan tykkää nykyisestä työnantajastaan Thrunesta ja oli vakuuttunut, että saisitte hyvää aikaan, kun hoiditte kaupunkia vaivanneen sarjamurhaajan pois päiviltä.

Viholliset:

Vanha tianilaisnainen: Vahti teitä hyvin tarkasti kuningattaren illallisella. Kuningatar varoitti teitä tästä kiinnostuksesta.

Lucian Thrune: Menadorin linnakkeen kapteeni. Tapoitte hänet vallatessanne linnaketta.

Elulae: Albiino Erinyes joka laittoi teidän naamanne muistiin ja poistui linnakkeesta.

2. Kirja

Liittolaiset:

Setrona Sabinus: Tooth & Nailin omistaja ja Order of the Torrentin johtajan serkku. Antoi teille tiloja lainaan nukkumista ja neuvotteluja varten.

Octavio Sabinus: Order of the Torrentin johtaja. Lupasi apua teille, kun avustitte hänen alaistensa pelastamisessa.

Cassius Sargaeta: Scourge of the Belialin kapteeni ja Cheliaxin laivaston jäsen. On teille palveluksia velkaa, kun avustitte häntä henkilökohtaisessa tehtävässä.

Hetamon Haace: Kintargon paras vaatturi ja myös salaisesti Milanin pappi. Autoitte selvittämään kaupunkia häirinneen murhaajan identiteetin ja lupasi Milanin papiston avun teille.

Viholliset:

Luculla Gens: Karkkikaupan pitäjä, joka paljastui myös Mahathallahin kultin johtajaksi Kintargossa.

Murhaaja x/Varl Wex: Vanhassa Kintargossa on löytynyt uhreja tämän murhaajan toimesta, jotka on murhattu samaan tyyliin kuin Prosessori Mangvhune murhasi aikanaan. Paljastui clockworkkien rakentajaksi, jonka paha kukri oli johdattanut murhaajan tielle.

Lorelu: Yksi Harmaiden Hämähäkkien johtajista, jonka haamun kohtasitte Onnekkaiden luiden alakerrassa.

Baccus/Hei-Fen: Löysitte kuvat muista Harmaiden Hämähäkkien johtajista, mutta ette ole vielä kohdanneet heitä.

1. Kirja

Liittolaiset:

Rexus Victocora: Victocoran aatelissuvun poika, joka on äitinsä neuvojen johdolla auttamassa Hopeakorppien perustamisessa. Opiskellut eri kieliä ja muutamia arkaanisia taitoja.

Laria Longroad: Long Roads kahvilanpitäjä, joka on todellisuudessa monien eri salakuljettajien ja järjestöjen yhteyshenkilö. Tykästynyt Idakseen ja Juliettiin tällä hetkellä.

Fushi Sisters: Paossa heidän huostaanottamansa otuksen tekojen vuoksi. Saatiin vakuutettua auttamaan Hopeakorppeja tehtävissä.

Zea: Nuori tiefling, joka auttoi pelaajia murhien tutkimisessa. Palkattu vahtimaan, jos joku käy murhapaikkojen tai pesän lähistöllä.

Clenchjaw: Tavernan ylläpitäjä, joka lupasi ilmaisia juomia, kun autoitte pulasta. Ei jaksa keskustella politiikasta.

Vendalfek: Kyllästynyt Faerie Dragon joka asui Clenchjawin tavernassa ja aiheutti siellä ongelmia. Saatiin hyvillä lupauksilla auttamaan kapinallisia ja aiheuttamaan kaaosta vastapuolen seassa.

Viholliset:

Barzillai Thrune: Asmodeuksen inkvisiittori ja Kintargon nykyinen pormestari. Saanut kaupungin vihamieliseksi julistuksillaan.

Nox: Vartioston jäsen, mutta huhuja liikkuu että olisi jotain paholaismaista tässä naisessa.

Scarplume: Red Jillsien johtaja, joka yritti polttaa kapinalliset. Lento loppui lopulta raadeltuna maahan.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped