Perintö 1963

Pelaajatiedote 2

Hei kaikille. Tämä on Perintö 1963:n toinen yhteinen pelaajatiedote. Olen päivän tai kaksi jällessä kirjoitusaikataulusta - mutta mitään kriittistä ei näytä olevan edessä. Osa teistä on saanut jo toisen hahmoluonnoksen ja mahdollisia lisätekstejä peliin liittyvistä asioista. Tarkoituksena olisi toimittaa teille kaikille toinen luonnos hahmosta, ja toimittaa viimeiset versiot (tai kolmannet luonnokset jos tarpeen) kun olen kuullut kommenttinne toisesta luonnoksesta. Voitte siis nopeuttaa lopullisten hahmojen päätymistä toisillenne vastaamalla hahmoluonnoksiin mahdollisimman pian.

--

Hahmoissa on mukana vain pelin kannalta olennainen sisältö. Ne asiat, joita hahmossa ei ole mainittu, saa tarvittaessa luoda itse pelin genren ja hengen mukaisesti. Tämän tarkoituksena on antaa pelaajille tilaa ilmaisulle, ja antaa samalla riittävä turvaverkko pelin onnistumiselle.

--

Aikaisemman mukaisesti kaikkien toivotaan tutustuvan muutamaan aiheeseen pelin aikakaudesta. Jokaisen olisi hyvä tutustua seuraaviin aiheisiin:

Näiden lisäksi jokaisen tulisi tutustua vähintään yhteen itseään kiinnostavaan aiheeseen alamainituista, ja yhteen hahmon kolmannessa luonnoksessa tai lopullisessa versiossa toimitettuun aiheeseen:

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped