Ikikesä on käsitöiden ja taiteiden kaupunki, Pohjolan Helmi joka on saanut nimen ympäri vuoden kukkivista istutuksistaan. Ikikesän käskynhaltija on Lordi Dagult Ikiliekki, Syväveden kaupungin syrjäytetty ex-lordi. Ikikesä kärsi pahasti Loitsuruton ja Murtumisen aikana, mutta on saanut uutta tuulta alleen viime vuosina. Kaupungissa asuu lähinnä ihmisiä ja puolihaltioita sekä kääpiöitä, mutta kaupungin laitamailla on myös örkkien yhteisö, jäänteet valloittaja-armeijasta.

  • Hallitsija: Valtakunnansuojelija Dagult Ikiliekki, syrjäytetty ex-Syväveteläinen lordi. Dagult on pragmaattinen, kiihkeä ja diplomaattinen hallitsija.
  • Asukasmäärä: 20,000

Lokaatioita

  • Ajopuun taverna: Pala Ikikesän menneisyyttä, vanha taverna on seissyt läpi katastrofien ja kauhujen, kantaen kaupungin muistoa mukanaan. Majatalonpitäjä Rolfsnudder (Half-Orc) peri paikan vastikään Madame Rosenalta.
  • Kaatunut Torni: Baari kaupunging nuhjuisemmalla puolella. Kulttimaineessa oleva ravitsemusliike tunnetaan maagisesta energiastaan ja örkki-asiakkaistaan. Baarin omistaja Vardru Yksikorva (Orc) toivottaa kaikki tervetulleeksi.
  • Merimarkkinat: Satamaan muodostunut laivasto-alusta, jossa Zardoz Zord (Human) hallitsee. Kaikki mitä haluat ja vähän enemmän on saatavilla Merimarkkinoilta, oikeaan hintaan.
  • Rautapiikki: Helminlinnassa sijaitseva vankityrmä, jonne Ikikesän pahimmat rikolliset lukitaan. Nykyinen vankilanjohtaja Luka Terässielu (??).

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped