Mekanismi

Pyyhkijät 08, peli 1

Aka 02/1

Pyyhkijät 08 eka peli

Mukana menossa: Vili, Jonsu, Hely, Outi ja Saarinen.

Hahmonluonti

Hahmot luotiin käyttäen Harhapolku 33:sen hahmonluontia. terät valittiin vasta lopuksi, joka osoittautui saman tien valitsemista huonommaksi vaihtoehdoksi.

Tasapaino laskettiin taustojen perusteella, siten että yleistausta ja tavalliset taustat jokainen nostivat tasapainoa yhdellä.

Hahmonluontiin käytettiin 9 kierrosta, täten tasapainon, tahdon ja luonnon summa on 9.

Synopsis

Kaikki alkoi pyyhkijöiden pelatessa bridgeä vanhassa herrasmieskerhossa London Cityn alueella. kesken kiintoisan vaiheen peliä, Walther Ironclad keskeytti panosten asettamisen (häviäjien olisi pitänyt järjestää kerhon kesärieha tms.).

Ironclad osoittautui änkyttäväksi, ärsyttäväksi ja kaiken kaikkiaan melko osaamattomaksi ensimmäisen asteen hunnunvartijaksi. Ironcladin solulla, Idän kolmen mustan lohikäärmeen looshilla, oli ongelmia aselevon ja kadotettujen huoneen kanssa. Se miksei Ironcladin loshi hoitanut ongelmia itse, tai miksi siihen tarvittiin poistajia - jäi arvoitukseksi.

Looshin airut, rituaalien ja yliluonnollisen tuntija, Timothy Wailer, oli hankkiutunut ongelmiin, Amanda Harmsin kanssa. Neiti Harms oli ilmeisen suivaantunut joistakin riimukivistä, jotka Wailer oli häneltä anastanut. noudattaen ystävänsä Nathanielin neuvoa, hän oli ruvennut häiriköimään Timothyä kaikin keinoi, mitä vain voi, rikkomatta aselevon kirjainta.

Wailer selitti tarvitsevansa kiviä rukoilijasirkan omaisen ihmishahmon pitämiseen sidottuna kellarisssaan, tämä olento oli ilmeisesti aikaisemmin hyökännyt Wailerin kimppuun - ja nyt wailer tutki tapoja päästä olennosta eroon lopullisesti. Pyyhkijöitä ei kiinnostanut suuremmin millainen otus oli kyseessä, ja he jättivät kellarissa pidettävän paholaosen Wailerin vastuulle.

Selvitettyään Wailerin puolen tilanteesta, pyyhkijät ottivat yhteyttä kadotettuihin ja sopivat tapaamisen. tapaamisessa selvisi Nathanielin asema jonkinlaisena johtohahmona ja Kadotettujen kanta ongelmaan.Kadotetut eivät niinkään halunneet kiviä itselleen - kunhan ne saataisiin pois Wailerilta.

Wailerin luona lausoitetun kellarinoven takaa paljastui lapsi, joka istui autistisen oloisesti ruosteenpunaisen heptagrammin keskellä. 7 kivistä toimi heptagrammin laitoina, lopu lojuivat viereisellä pöydällä.

Putuheltaessa lapsi huomasi kehän kommunikaatiolla lävistäneen ihmisen, ja alkoi hiljalleen muistuttaa tämän pelkoihin liittyviä henkilöitä (yhtä kerrallaan). Olento pystyi myöskin muokkaamaan lokaalia havaittua tikaa, ja vääristämään kehän rikkoneiden aisteja.

erinäkoisen selvittelyn, soittelun ja testailun tuloksena saatiin selville olennon olevan Harmsin sielun osa, kadotetun painajainen - jota ilman Harms kuolisi. Nathaniel, joka tiesi kivien poistamistarpeesta oraakkelin kautta, mutta ei tiennyt painajaisen vankina olosta - mobilisoi koko lontoon kadotetut, kun sai pyyhkijöiltä tietää mitä ion tapahtunut.

Harmisn painajainen palautettiin Harmsille kadotettujen välityksellä ja avoimen konfliktin riski väistettiin.

loppukevennyksenä tilöanteelle paljastui, Harmsin ja Wailerin ihmissuhteen mentyä karille koska harms oli seonnut painajaisensa menetyksestä. tarinankaari lopetettiin muistinsa tapahtuneesta menettäneen Harmsin kysyessä Wailerilta: kulta mitä oikein on tapahtunut, ja waillerin vastatessa: erm, uhh, niin, no, mutta....

Muutamaa viikkoa myöhemmin, wailer faksaa lähtölaukauksen pyyhkijöille.

Tasapaino

J: Painajainen, Tahdon käyttö, oma loitsu, hunnutettu puhelu x 2, harha 3 -> 1+1+1+2-3 = 2 -> kaksi pistettä järkkymistä tms.

muut: Painajainen, J:n loitsu, harha 3 -> 1+1-3=-1 -> Ei järkkymistä

Kokemus

1 hahmonluontikierros lisää ensi session aluksi.

Mekanismi

Viimeinen muokkaus 2009-03-08 11:18