on Acciman sammuneen para-aatelishuoneen viimeisiä vesoja.

JUKALLA COMBAT ROUTINE

aloittaessa taistelun girum taikoo divine bondin(+3 keen -aseesta tulee +4 holy -ase) ja aktivoi last standin(swift) smitatessaan kovinta kohdetta(liikkuu viereen, tässä eka vuoro)

fulari(jos smite ja last stand | power attack):

 • smite evil +27/+22/+17 (1d8+38/17-20) | +PA +23/+18/+13 (d+50)
 • +bardic performance ja haste +31/31/+26/+21 (d+42) | +PA +26/26/+21/+16 (d+54)

AC 32 mutta smitatessa ac 35, lay on hands parantaa 7d6 ja blinded, nauseated, sickened ja staggered. jos smitet loppuu niin voi uhraa 2 LOH-latausta ja saada yhden smiten lisää. Girum antaa Millielle flankin ja sen kanssa flänkätessä on +4 osumiseen. jesters jaunt -loitsulla voi teleporttaa kaverin 30 jalan päähän esim. grapplestä. Voi ottaa aina 10 perskassa.

Koska sait kaiken mitä halusit, susta tuli kaunis ja ylpee.

Hänen mekaaniset ominaisuutensa ovat seuraavat.

First of all

Campaign Kehvelikonsortio
Designations Lawful Good Medium Outsider (native) Paladin (Tortured Crusader) 13

Statistics 21 12 18 14 16 10 | Base Atk +13, CMB +18, CMD 31
Feats CunningUI, CosmopolitanAPG (Gnome, Read Lips, Engineering, Perform), Unsanctioned Knowledge (borrow skill, tongues, good hope, dimensional door), Outflank, Lunge, Cleave, Great Cleave
Traits Deft Dodger (Combat), Wiscrani Ear*HotS (Social)

In Combat

AC 32 | touch 13 | f-footed 31 (+13 armor, +1 dex, +4 natural, +1 deflection)
HP 130 (10d10+Con+fcb x8)
Saves Fortitude +14, Reflex +10, Will +14
Resist Fire 5
Immune Charm, disease, fear

Speed 30 ft, 20 ft in armor
Melee

 • +3 keen longsword +21/+16/+11 (1d8+12/17-20) | +POWER ATTACK +13/+8/+3 (d+24)
 • smite evil +25/+20/+15 (1d8+25) | +PA +21/+16/+11 (d+37)

Ranged

 • pilum +14 (1d8+6/2x), P, range 20 ft
 • +1 adaptive shortbow +15/+10 (1d6+7/x3), P/B, range 70 ft

Casting

4th (1/dag) dimensional door
3rd (2/dag) jester's jaunt, prayer
2nd (3/dag) tongues, undetectable alignment
1st (4/dag) borrow skill x2, clw

Concerning class

Misc all is darkness, aura of good, self-sufficient, smite evil 5/day (+13 dam, +4 hit, +4 ac[deflection] ignores DR), torment, lay on hands (7d6, 10/day), second chance, aura of courage, divine health, mercies (staggered, sickened, nauseated, blinded), spellcasting, aura of resolve, divine bond (3/day, +3), last stand

On devilkind

Defensive light from darkness, scaled skin (+1 natural armor, resist fire 5)
Senses darkvision 60ft.
Languages Common, Gnome, Halfling, Infernal & Read Lips
Misc prehensile tail, skilled (+2 Diplomacy, Sense Motive)

Its skills

Ranked (ACP -5, FCB x5) Climb +9 (2), Craft (state) +6, Diplomacy +18 (13), Heal +19 (13), Knowledge (Engineering) +6 (1), Knowledge (geography) +6 (1) Knowledge (history) +15 (10), Knowledge (religion) +6 (1), Knowledge (planes) +18 (13), Perception +24 (13), Perform (Act) +6 (1) (inc. mwk tool), Profession (vintner) +7, Sense Motive +21 (13), Survival +4 (0), Swim +7 (1)

Items owned

Worn gear acid x2, amulet of natural armor +3, backpack, belt of str + con +4/+4 cloak of resistance +3, +4 defaced hellknight plate, golembane scarab, hat of disguise, +3 keen longsword, outfit, +1 adaptive composite (+3 Str) shortbow, headband of wisdom +4, ring of protection +3 noice hat (mwk tool[Perform(act)]
Stowed club, grappling hook, heavy wooden shield, longsword, rope (50 ft.), +1 cold iron battleaxe, wand of death ward (4 shots), wand of restoration (11), wand of break enchantment (6), wand of clw (26), wand of spiritual wpn (7),

 • May take 10 on Perception, whenever.

Girumin viimeaikaisia kuulumisia

 • Nauttii Millien mutta ei nauti Yön varjon seurasta. Millie on kiltti, peräänantamaton ja suorasukainen, mutta Varjo muistuttaa Girumia juurikin niistä dottarin korruptiohommista, joista hän halusi eroon: mustat päällä kiristämään hiipimisestä, yöllisistä diileistä salakuljettajien kanssa jne. Ironisesti Toivon kilven hommailut ovat juurikin tätä, mutta toki hyvän nimessä. Girum ratisee liitoksissaan ja dokaa jaksaakseen.
 • Kokee pahan tappamisen eräänlaisena nautintona, koskien eritoten epäkuolleita. Toisaalta on erittäin tyytyväinen ettei ryhmän ole tarvinnut suuremmin käydä paholaisia vastaan. Girum ei vieläkään oikein ole sinut perimänsä kanssa ja pirun tappaminen tuntuu perhesurmalta. Hänellä ei ollut koskaan aikaa katedraalikoulun tunteihin ja ei isommin ymmärrä perimmäistä pahaa. Girumin mielestä semmoista ei, epäkuolleiden lisäksi, olekaan.
 • Tahtoisi viettää aikaa orpokodin lasten kanssa, mutta ei ehdi Toivon kilven treenaukselta ja hämärähommilta takaisin Dosperan kaduille. Sitäpaitsi Girum pelkää että johtaisi Kilpeä tarkkailevat tahot(Neuvosto? Vampyyrit? Super-dottari?) lapsien luokse. Toistaiseksi hän on sopinut Millien teatterin takapihan tapaamispaikaksi niille orpokotilaisille joihin on saanut yhteyden.
 • Girum on miettinyt viinibisnestä viimeaikoina. Aateliston kautta hän sai useita kontakteja, joista varmasti saisi myytäväksi esim. epäonnistuneita eriä tai pitkään varastoituja vähäisempiä viinejä. Länskruunun porvarit, pelätkää!
 • Luuli truecolor dyetä taikajuomaksi. Kieli on pysyvästi sininen.

Taustan hitunen

Epäsiisti ja semisti haiseva tuttavuus Desporan slummialueelta. Kanssaseikkailijoille ei paladiinius ole vielä selvinnyt ja edellinen ammattikin on aika epäselvä, mutta ukko vaikuttaa taistelussa luotettavalta ja selvästi on tehnyt jäynähommia jossain hamassa menneisyydessään. Jostain se on saanu rahaa varusteisiinsa, vaikka ne kovin ikävässä kunnossa ovatkin.

Ulkonäöstä

Rasvaisten, juuri ja juuri kaulanpituisten mustien hiuksien alta pilkottaa kaksi sinistä silmää jotka muistuttavat aavistuksen vuohen silmiä. Aivan kuin ne olisivat juuri muuttumaisillaan eläinsellaisiksi. Varmasti hänellä on ollut silmiin sopiva sarvikruunu, mutta pään takaosasta kaartuneet pukinsarvet on hiottu lyhyiksi ja ne tapittavat tylppinä hiuskuontalon seasta. Kasvonsa ovat pohjoispiirteiset, joko ulfeeniperimää tai peräti Eismontsien kellidejä. Suorat, kaidat posket ja matala otsa tuovat mieleen molemmat chelaxaaneille kovin alkukantaiset kansat. Hänen pituutensa sen sijaan ei muistuta mitään tarujen soturia, vaan aliravitsemus ja huonot elämäntavat ovat jättäneet Girumiin jälkensä. Hartiat ovat työstä leveät, mutta ne eivät ulotu juuri mihinkään.

Girumilla on yllään kauhtunut villapaita ja nahkaiset housut. Näiden päällä on aika ruostunut chain maillé, josta on villaan syöpynyt oransseja ruostejälkiä. Girumin kilpi on vartioston standardi metallivahvikoitu puukilpi jossa on halkeileva mustakultainen maalipinta. Näin kapinaliikkeen toiminnan alettua on mies sitonut haarniskansa ketjuhupun nahkanyörillä suunsa eteen. On katsojasta kiinni, että miten valeasu toimii. Sarvien suojana kulunut mustaksi maalattu barbute.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped