Kaupunki Punahunnun alla

Pharast 29. Vuosi 4708 AR

Tapahtumat

Aamulla Pettyneet säntäävät eri suuntiin, Zeran lähtee selvittämään ala-maailman kontakteiltaan uusia johtolankoja Punaisen Hunnun lähteeseen ja kukistamiseen. Susi ja Milezza lähtevät etsimään barbaarille arvoistaan miekkaa. Majikin tehtäväksi jää Randallin nostatus, hän kerää tarvittavan kolehdin ja kärryinensä lähtee hakemaan ruumista aina Suur Tornilta. Hän saa kunniavartion ja apukäsiä, ja matka käy aina takaisin HArmaille hautausmaille, joissa suuren neutraalin Pharasman papit huolehtivat elävistä ja kuolleista.

Joran niminen akalyytti on yllättynyt, että soturin palauttamisesta Pharasman tuomiolta, ollaan valmiit maksamaan toimituksen hinta. Hän on epävarma vaadittavan timantin saatavuudesta, mutta selvittää asian. Majik ja Randallin ruumis odottavat rauhallisessa kammiossa, kunnes eteissalista kuuluu kauhistunuttaa huutoa "Randall! Missä kultaseni on!!!". Zeeva Ketunratamo liittyy mukaan Randalin kutsuntaan Pharasman tuomiojonosta. Paikalle saapuu charmantti Pharasman pappi Obastalar Penthios. Hän mudollisesti valittelee tapahtunutta, mutta ryhtyy hartaasti toimeen communoimaan Pharasman kanssa. Timantti muuttuu tähtipölyksi ja Zeeva ryntää vastaanottamaan sankaria hellästi takaisin maailmaan. Pari tarvitsee hetken, joten MAjik kohteliaasti siirtyy sisäänkäynnille.

Puettu ja hellitty Randall sekä Zeeva askelevat lopulta perässä ulos, kun Majik havaitsee etäällä ihmisjoukon ryntäämässä temppeliä kohti. He vaikuttavat huutavan "EPÄKUOLLEITA!!!". Pian kolme Pharasman pappia Obastalar etunenässä ja kolmikkomme ryntäävät jo Harmaiden itäkulmaan kohti taas yhtä joukkohautaa, johon ruttouhreja on haudattava. Kaivanto on paljastanut ghoul kommuunin, joka on surmannut kaivuuta valvoneen papin ja kaapannut mukaansa jokusen haudankaivajan konvertoitavaksi epäkuolleeseen muotoon. Kolmikot surmaavat säälimättä ja tehokkaasti ghoulit, onnituen vapauttamaan kaivaja kolmikon paralyysistä ja myöhemmin myös varmasti ghoul kuumeesta.

Zeeva saatetaan marketilleen, jos hän tarjoaa mitä tuireimman ja maukkaimman brunssin velikullille. Randall ilmoittautuu Sable Companystä kahden viikon vapaalle itse Marcus Endrinin suostumuksella, palautuakseen sekä fyysisesti että henkisesti koeatuksista. Noh, ehkä vauhdittamaan Zeeva saa tätinsä suotuteltua ottamaan myös Randallin kotiinsa yöpymään. Samaan aikaan Majik loihtii uusia alkemistisia luomuksia omassa vajassaan. Illalla Susi ja Milezza palaavat:

Suden ja Milezzan seikkailu https://docs.google.com/document/d/1a6qo2MIqDH5PrAbeQlqZ6ipuR1VqMRmC1CEhrpEQi6s/edit?usp=sharing

Seuraavana päivänä Susi testaa uutta miekkaa aamu harjoituksessaan. Pian tyämä muuttuu berserkiksi ja onneksi kadulla ei ole elävää sielua, vaan sadevesitynnyrit ja muu roju saa kyytiä, kiintiö rotan lisäksi. Muut Pettyneet tulevat ulos ihmettelemään meteliä, ja Milezzza astelee rauhallisesti Sutta rauhoitellen tätä judo tyylillä! Mies kaikkien ihmeeksi rauhoittuu, vaikuttaa että nyt magisoitu miekka on paljon muutakin. Majik kuulee Golan nimenkin mainitun..

Pettyneet ihmettelevät Zeranin poissaoloa, mutta haluavt käyttää päivän valmistatuen tuleviin koitoksii. Hook Streetin löydöksistä useimnmat onnistutaan myymään ja tuloilla pystytään kattamaan Radnallin henkiinkerätys, ja vähän hippusia ylikin (Zeran +176gp). Myös Abadarin talleluukko avataan Isahnin avustuksella, sieltä löytyy onnettoman leluntekijän nuoruusvuosien aarteet. Illan pimetessä matkakäy Zellaran majalle..

NPC:t

  • Ishani Dhatri - uuttera Vudralainen Abadarin pappisoppilas, joka työskentelee kovasti Punaisen Hunnun pysäyttämiseksi
  • Marcus Thalassinus Endrin, Sable Companyn komentaja joka vastaa suoraan kuningattarelle
  • Obastalar Perthios, charmikkasti varttunut Pharasman suurpappi ja assistettinsa Joran
  • Stainton Drune & assistenttinsa Cisir, Korvosan Magistrate of Civic Order
  • Zeeva Foxglove - cheliaxlaisten ylimysten sukua, vaan ei itse aatelisarvoa omaava Vehreän Torin omistaja. Kiinnostunut mystiikasta ja enteistä. Ehdottomasti Randalin erityinen ystävätär.

Palkkiot

Unsold loots

  • 7 828gp (tahti nyt 1%/skill result day, multiple characters are cumulative)

Giotorri's legacy

  • 68gp
  • mv thieves tools 150gp
  • boots of striding and springing Randall
  • sheaf of papers detailing the creation of dozens of horribly wrong designed toys 0gp, but useful for starting fires

Same In Excel

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18ccyaIjw22jYXTX04IdQhxXajzTR0Z1IEpHahefvsgQ/edit?usp=sharing

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped