Tuhkaiset arot kätkevät Korvosan historiaa?

Gozran 26. Vuosi 4708 AR

Tapahtumat

Trinian häkellyttävä huiluserenadin varjolla, Susi ja marssi Jättimäisen tyynen pedon taakse, muiden siirtyessä lähemmäs ainoaa oviaukkoa. Suden ensimmäinen isku oli kammottava kun maansärkijä rämähti raskaasti punaisen riivaajan takaraivoon - kaikkien järkytykseksi se kuitenkin seisoi edelleen. Sen verran tillin tallin otus oli, että sitä ehtivät pommittaa ja lohikäärmeenhenkäistä Majik-Milezza-Zeran kolmikko. Kuunneitojen taivastikarit eivät tehneet suurta vahinkoa, huolimatta käyttäjiensä raivosta Tekrikain johdolla. Kun otus tokeni, rummutti se rajusti rintaansa ja ärjyi niin että useat kuunneidot sekä Milezza ryntäsivät ulos paniikissa. Peto myös loikkasi..tai lensi hentoisin siivin kauemmas Sudesta, sille ainoalle oviaukolle.. Se repi ja raastoi pakenijoita, mutta mutta Majikin tökötti teki lopulta lopullisen tuhon, kun runneltu otus parka lopulta rämähti pitkin lattiaa.

Kuuntemppeli, irvokkaassa pedon pesä kuosissaan tiesi pitkää iltaa Kuunneidoille ja ahkerille Pettyneille, kun hirviö ja haisevat aurochin jämät raivattiin ulos, kaatuneiden kuunneitojen saadessa kunnia paikan viimeiselle unelleen salin lattialta. Luunpojat halisvat kuitenkin poistua kuuhei,mon pyhältä maalta, ja Milezzan suoja olikin heille tarpeen raikkaaksi yöksi. Muut taas halusivat kokea tämän Desnan temppelin kuulemma pyhän unen. Milezza havahtui unessaan lähestyvään hahmoon, mieheen jholla oli mustannkorpin siivet ja älykkäät silmät. Se puhui läpi unen suoraan Milezzan häkeltyneeseen mieleen kertoen olevansa Nightspear, Desnan lähetti ja uskottu. Ken nukkuvi tässä pyhässä talossa, oli oikeutettu saada vastauksia tältä pyhältä olennolta muutamaan valittuun kysymykseen. Häkeltynyt Milezza lopulta takelteli "Ovatko Yönkyyneleet, syylliset kuningattaren muutokseen." Olennon katse synkkeni, mutta päättäväisesti se vastasi "kyllä". Milezza keksi myös kysyä "Onko auringon shamaaneilla tietoa Yönkyyneleistä". Siihen vastaus oli aavistuksen aprikoiva.. "kyllä". Kun Milezza uteli mikäolisi suurinvaara Acropoliksessa, olento lausui "lonkerot"..kununi äkkiä katkesijaMilezzaheräsituijottaen temppelin kuukatto maisemaa, joka vartioi viilipyttymäisesti läsnäolioiden unta. Pian uni otti Milezzan uudelleen rauhaansa..

Aamulla kaikki tunsivat Korvosan sillan edustan viimeistenkin painajaisten olevan karkotetut, vaikka muut eivät saaneetkaan vieraaksi tätä mystistä entiteettiä Tekrikai kyllä tiesi että se esittäytyi vain uskotuille, mutta vain kerran vuodessa kun uskottu sai uutena vuotena nukkua täällä ensi kerran. Milezzan saamat vastaukset ja varmuus kohahduttivat, mutta eivät yllättäneet.

Nyt Kuuntemppeli oli jo kohttuulisen asuttavassa kunnossa, Kuunneitojen viimeistellessä siivousta ja varmistaessa ympäristöä. Tekrakai totesi joukon katsoessa hiljaisat preeriaa, että hartaimmat saapuisvat pian kuten todennäkijä Akram, mutta maalliset perheet kenties vsata reilun kuukauden päästä. "Sitsi on tehnyt sinusta uljaan miehen, Susi" tämä jatkoi aavistuksen pahoitellen tätä epävarmuutta. Milezzan mielessä oli kuitenkin jo Acropolis, joka oli pahaisen päivämatkan päässä kätkien maan kuuluja Thassilonian aikaisia kammioita ja arvostetun Thrallin pitäjän merkin..

The others

  • Ahalak - skoan quahin wanhin, jahtipäällikön roolissa, todistamassa Pettyneiden eeposta Nalmidin and Shadfrarin kanssa
  • Akram - mitätön vanha mies lyrene quahissa, mutta ilmeisesti samalla maineikas todentaja - todistajista luotettavin
  • Ash Dancer - skoan quah yhteisön shamaani ja tuhkalle tanssija. Valpas ja avara tietäjä
  • Jasan Adriel, perheineen - leveäharteinen maalainen Mustalinnun maatilata Harsen suunnalta,entinen Mustarastaiden joukkion seikkailija. Piilottelee tarvittaessa niitä jotka eivät ole Korvosassa turvassa.
  • Krojun Eats-What-He-Kills - sklar quahin suuri soturi, röyhkeä ja epäkunnioittava
  • Neolandus Kalepopolis - Korvosan linnan seneschal. Piilossa Janderhoffissa, lukuisten koettelemustensa jälkeen.
  • One-Life - skoan quah yhteisön kokenut johtaja, hidas tunnustamaan ystävän
  • Tekrakai - lyryne quahin kuuneito, joka on hankaluuksissa Kuun taloon tunkeutujan kanssa
  • Tuhannenluuta - skoan heimon shamaani ja rauhanneuvottelija Korvosassa. Menetettyään veljen pojan, menetti samalla uskonsa diplomatiaan ja palannut klaaninsa maille jossa shoanti sankarit lepäävät ikuista unta.
  • Vencarlo Osirini - maineikas miekkalun opettaja Wanhassa Korvosassa, entinen Mustarastaiden joukkion seikkailija. Mystinen Blackjack!

Lootz In Excel

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18ccyaIjw22jYXTX04IdQhxXajzTR0Z1IEpHahefvsgQ/edit?usp=sharing

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped