Suljettu kaupunki

Desnus 3. Vuosi 4708 AR

Tapahtumat

Kummallisuuksien salin vastoinkäymisten, magiaa repivän sumun ja alaruumiittomien kiroojattarien jälkeen, Pettyneet päätytivät kloota voimiaan hetken.. ennen kuin Susi ehtisi taas karata ongelmiin. Randall kutsuttiin vahvistukseksi, sillä oli varmaa että varoitus oli kaikunut eteenpäin, sekä kuolleeksi palaneen raivoojattaren että pois hiipineen punaisen mantiksen mukana. Lopulta kuitenkin vammat, sekä fyysiset että ruumiilliset oli parsittu kokoon ja viiden wahwa joukko eteni jälleen. Seuraa sali oli jättimäinen, pitkulaoinen ja muutaman keskeisen kallilohkarreen tukema tila, chitilleshin vallatessa itäseinää ja länsiseinällä korotettujen makuualkovien erottuessa.

Mantisten yllätys hyökkäys oli silti raju, ne olivat pakottaneet komentoonsa derrojen chitillesh tuhatjalkaisen jonka räjähtävä valo lamauttikin eturin täysin. Sen jälkeen kimppuun hyökkäsi lauma mantiksia, johtajattar Cinnabarin ja kumman aasimar papittaren johdolla. Taistossa oli myös aasimaria palvova välkkyvä barghest, tuttu hiiden naamainen hemmo! Zeran kutsui keskelle mantisten ylläkköä valtavan kilpisauruksen, sen sitoessa paljon ylivoimaa edelleen jähmettyndein Majikin ja Suden ympäriltä. Suuri Cinnabar, oli kuitenkin epäonnisin kaikista Majikin palavat ja haisevat pommit seurasivat lentävää neitoa, kunnes Zeran muutti hänet.. oksentavaksi ja lentäväksi oravaksi. Tämä oli aasimar papille liikaa, ja mantisten horjuessa tämä loitsi Cinnabarin, edelleen ankarassa ripulissa takaisin omaan muotoonsa, papin herjojen saattamana. Myös papin teräseinämä, yritti edes vähän hidastaa Pettyneiden virtaa. Taistelu oli kuitenkin Pettyneiden, ja vimeisen Mantiksen kaatuessa pappi vannoi kostoa, palatessaan maagisesti kotiin. Mantikset oli lyöty ja oli aika ryöstää ruumiit! Cinnabarin mahtava mithral panssari vedettiin oitis Randallin turvaksi

Cinnabarin pienestä kammiosta löydettiin derroilta jääneitä alkemistisia astioita, nyt tomuttuneita ja kuivuneita. Majik unelmoi, mitä mahdollisuuksia wanha shiverin keittäjä niistä loisi, mutta Randall kehotti jättämään.. Satunnainen kirjenvaihto paljasti mantisten suunnitelmat salamurhata, virallisen tahon hyväksi uppiniskaisia pappeja, poliitikkoja ja lainsäätäjiä. Osa oli kirjattu salakielillä ja mutta rräs lappu kuitenkin erityisesti kiinnitti huomiota. Sille oli luonnosteltu vapaalla kädellä Achiekin kuvia.. maaginen skannaus paljasti kuitenkin, sen olevan jollain tavalla peukaloitu..

Mahtava Achiekekin temppeli, kuvasti liikkuvine maaluksineen mantisten marssia valtakuntien yli, valtavan Achiekin patsaan seisoessa iskuvalmiina taustalla. Susi jäljitti viimeistä mantista joka ripuloiden oli karannut aiemmin tänne. Jälkien päättyessä seinään, löi Susi epähuomiossa itsensä illuusiosta läpi. Ympärille rakentui äkisti hyvin tylsä kivinen sali, jossa olivat totta vain tukitolpat. Muu oli pahaista magiaa, josta Susi kiivastui alkaen hakata earthbrakerillä lattiaa ja seiniä, jälkien päättymispaikalla. Cruntsista myöhemmin salaovi oli säpäleinä.. ja Susi jatkoi muristen ja päättävisenä oksu jälkien perässä..

Seuraava salaovi aukesikin varsinaisessa Dethahead vaultissa, jossa kaukaa kuului rautasaappaiden jytinää ja hälyytystä! Lähimmät askeleet kuuluivat kuitenkin pohjoisesta, viimeisen askelluksen käytävän takaa itse mestaus salista. Itään jäi rautaovitettu käytävä täynnä pieniä sellejä, osassa näkyi riutuneita ja jännitttyneitä neitojen kasvoja. Ryntäystä ei voinut kuyitenkaan pysäyttää, vaan mest5aussalista löydettiin pari harmaata neitoa varoittamassa outoa viininkäysiä ja ohdakkeita kannattelevaa vierasta olentoa, kenties kivun ja harmaiden neitojen luojaa! Suunnaton väkivalta iski nopeasti yllätetyt harmaat neidot alas, ohdakkeiden äidin yrittäessä ensin dominoida Randallin ja sitten pelästyttää Suden, mutta molemmat yritykset epäonnistuvat.. sitten ohdakkeiden äiti sai kokea kipua.. ja hän ei pitänyt siitä. Vimmalla tämä otti avuksi teleportaation, ohdakkeiden äidin kadotessa kirousten keskeltä Pettyneiden keskittymää..

Mestaussali ja ohdakkeiden äiti oli ajettu pakoon, vain pienin vastoinkäymisin.. mutta vankilakerros oli edelleen täynnä harmaita neitoja.. ja pahempaa. Zeran oli kuitenkin tyhjentänyt loitsupankkinsa, ja myös huolissaan mantisten temppelin ohitetusta käytävästä - hän palasi auttamaan takajoukkoa, Randallin taktiikoiden jäädessä Pettyneiden tueksi. Hän halusi pelastaa, mitä Sable COmpanystä oli vielä löydettävissä.. kenties suurmestari Marcus Endrin oli vielä elossa!

The others

  • Aurinkoshamaani - sklar quahin arvostettu tietäjä, aurinko shamaaneista
  • Boule - varkaiden neuvoston, tahi Cerulean Councilin yllättävä nokkamies. Haluaa tukea vastarintaa omassa ahdingossaan mahtavin
  • Jasan Adriel, perheineen - leveäharteinen maalainen Mustalinnun maatilata Harsen suunnalta,entinen Mustarastaiden
  • Keppira D'Bear - wanhin Pharasman papitar Korvossa. Vastarinnan suojelija ja harmaan viisas johtatar
  • Mandraivus - myyttinen sankari historista, joka Serithtial miekkoineen surmasi pahan sotaloordi Kazavonin Scarwellissä
  • Neolandus Kalepopolis - Korvosan linnan seneschal. Piilossa Janderhoffissa, lukuisten koettelemustensa jälkeen.
  • Vencarlo Osirini - maineikas miekkalun opettaja Wanhassa Korvosassa, entinen Mustarastaiden joukkion seikkailija. Mystinen Blackjack!

Lootz In Excel

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18ccyaIjw22jYXTX04IdQhxXajzTR0Z1IEpHahefvsgQ/edit?usp=sharing

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped