Küssmir oli tyyppilinen paladin: tyhmä, mutta onneksi myös idiootti, jonka elämän suurimpia saavuksia oli ikkunaristikon repiminen sijoiltaan ja animoidun ikkunamaalauksen (vai maalausikkunan) tuhoaminen.

Kohtaloksi koitui erään hobgoblinin yllätyshyökkäys. Yllätyskierroksella kova panssarointi esti lisävahingon, mutta edes kova (18) aloite ei riittänyt mörön voittamiseen ja ei Küssmir osannut odottaa sitä seuraavaa yllätyshyökkäystä, joka kriittisenä teki 23 pistettä vahinkoa.

Tämä olisi tappanut paladinimme, ellei laiska pelaaja olisi ollut käyttämättä favourite classista saatua lisäpistettä kykyihin. GM antoi armon käydä oikeudesta ja Küssmir eli - ainakin omaan vuoroonsa asti, jolloin epäonnistui siinä viimeisessä stabiloinnissa. Kahdeksantoista aloite kun riitti olemaan (hädin tuskin) kumpiakin parantajia ennen.

Ironiseksi asian tekee se, että Küssmirillä oli kaksi pistettä vahinkoa sisällä ennen tätä kohtalokasta kierrosta. Faktiotehtävän suorituksesta saatu pisteen happovanhinko sekä toinen edellisestä tappelusta. Kumpaakaan tai molempia vanhinkoja ei nyt vaan oltu parannettu. (Etenkin kun Küssmir missasi ainoana ryhmästä edellisen taistelun kanavoinnin.) Sanomattakin on selvää, että se olisi riittänyt pitämään pallydanimme hengissä.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped