Tony, Kurki, Sini ja Vesa tulevat Jaden mukaan. Nousemme hetkeksi ilmaan ja parkkeeraamme sitten lähemmäs Dukestarria. Jade ihmettelee, mitä Kielo haluaa nyt tehdä ja Kielo ihmettelee mitä voi tehdä. Matkustajakuljetuksen jatkaminen vaatisi varmaan oman yrityksen perustamista, mitä Kielo ei voi tehdä, ja toiseen yritykseen liittyminenkin on epäilyttävää, kun ihmiset eivät usko, että Kielo on tietoinen. Ja Kielo on jo vahna ja kunnon huoltoa ei ole tehty… Jade päivittelee hieman ja päättää sitten huoltaa Kielon.

Lorenzo ja Tuckerit laskeutuvat paremmalle puolelle. Puisto, hyvää aluetta, hyvin pukeutuneita ihmisiä. Tuckerit ovat varsin alipukeutuneita. He tulevat ison luksushotellilta näyttävän rakennuksen luo ja menevät sisään ja hisseilevät oikeaan kerrokseen. Lorenzo antaa heille avainkortin ja selittää käytännön juttuja.

Lorenzo voi järjestää räätälinsä tekemään vähän parempia vaatteita. Sadie haluaa lähteä heti kävelemään paikkoihin. Lorenzo vie hänet omaan huoneistoonsa. Lähes kaikki Lorenzon kämpässä on arvokasta, hänellä on kassakaappi piilossa. Kun Sadie vilkuilee häpeilemättömästi ympärilleen, hän bongaa piilotetun laatikon. Ikkunasta näkyy puutarha, jossa kävelee ihmisiä.

Sadie kysyy, voiko täällä puhua turvallisesti. Lorenzo toteaa, että on tämä nyt niin varma kuin voi olla… Sadie haluaa selittää mitä kaikkea on tehnyt Lorenzon selän takana. Tietysti Lorenzo on tarkkaillut jonkin verran Sadien kommunikaattoriakin. On ihan standardia, että hylkyrikapteenien kommunikaatiota tarkkaillaan. Luultavasti muut kuin Lorenzo eivät Sadien viestejä katsele.

Sadie selittää. Claran seikkailut Atlas-terminaalissa: lähdimme Dukestarrilla Atlas-terminaaliin ja haimme Claran. Lorenzo on sitä mieltä, että siitä ei seuraa ongelmia.

Lorenzo kertoo Annasta. Lorenzon tutut syndikaatissa ovat sanoneet, että Annan asioita ei pitäisi kaivella. Uhkailtiin jopa. Hän pelkää saanensa jo liikaakin asioita selville. Sadie kysyy, liittyykö Moretti tähän. Lorenzon mielestä joo. Moretti varmaan järjesti Annan sinne. Moretti kiristi jotenkuta ottamaan Annan tutkimusapulaiseksi?

Kielo kysyy, millaista on olla jalat, olla humanoidin muotoinen. Jade vastaa, että se on ihan kivaa. On tavallaan kätevää olla ihmisen muotoinen ja kokoinen, kun pyörii ihmisten tiloissa. Parasta ovat kädet, niillä voi tehdä kaikkea, kuten juurikin huoltoa. Mutta Jade ei pääse liikkumaan avaruudessa läheskään yhtä hyvin. Kielo ei usko että pitäisi siitä enemmän kuin avaruusaluksena olemisesta. Hänen mielestään olisi kiva matkustaa tähtiin. Hän harmittelee, että ei pysty luomaan pankkitiliä tai mitään, kaikkea pidetään vain jonain virheenä. Hän yritti jopa kerätä krediittitikkuja, mutta sitten joku huomasi ne ja vei pois.

Jade sanoo, että voisi kysyä eräältä ihmiskaveriltaan, voisiko tämä auttaa sen kanssa, että Kielo vaikuttaisi ihmistenkin mielestä tietoiselta. Kielo kysyy, että luottaako Jade tähän ihmiseen. Kyllä vain.

Jade kysyy Isabellalta, voisiko hän auttaa Kieloa vakuuttamaan muita siitä, että Kielo on tietoinen.

Isabella tutkii Kieloa ja toteaa, että Kielo on ohjelmoitu niin, että se ei näytä tietoiselta. Näyttää sattumalta sellaiselta. Jade kysyy, että onko yleistä, että ei-ihmismäisessä kehossa olevaa tekoälyä ei pidetä tietoisena. Ehkä… Jaden mielestä on aika ennakkoluuloista, että ei-ihmismäisessä kehossa olevaa pidettäisiin ei-tietoisena. Toisaalta ihmisen muotoiset tekoälyt kohtaavat erilaisia ja ehkä yhtä ärsyttäviä ennakkoluuloja. Jos ihmiset rupevat uskomaan jotain, heidän uskoaan on hankala horjuttaa minkäänlaisilla faktoilla. Ja tietoisuutta ei pysty kiistattomasti todistamaan, voidaan vain tehdä testejä ja todeta, että kyllä testattava näyttää tietoiselta. Mutta se voi olla vain ohjelmoitu vastaamaan kysymyksiin niin. Isabella toteaa, että yleensä ongelma on ollut toisin päin, yritetään todistaa, että jokin ei ole tietoinen. Aristokraatit kovasti uskottelevat, että heillä ei ole tietoisia tekoälyjä. Jep jep. Ehkä Kielon on parempi olla ei-tietoiselta näyttävä nykymaailmassa.

Kielo on kotoisin jostain toisesta aluksesta, hienommasta risteilijästä. Hylkyrit poimivat sen aikoinaan tietämättä ja tutkimatta, oliko se tietoinen.

Sadie ja Lorenzo hommaavat drinkit. Miksi Moretti hommasi Annan Marsiin? Moretti tekee töitä komissaarille. Eikö Diego ollut komissiossa? Ei, vaan Lorenzon isoisä. Hän on siellä edelleen. Lorenzon pitää mennä raportoimaan hänelle. Komissaarit ovat syndikaatin johtajia, tekevät strategisia päätöksiä. Heitä on viisi, yksi per suku. Lorenzo pyytää Sadieta olemaan häiritsemättä heitä ja huomauttaa, että Sadie ei välttämättä tee hyviä päätöksiä otettuaan jonkin verran.

Sadie kertoo mitä Nightingalella kävi. Siellä oli karanteeni, mutta syytä ei löydetty. Löysimme sukkulan ja Sadie altistui mille nyt altistuikin. Tutkimusten perusteella hänessä ei ole mitään vikaa, mutta hän on edelleen hieman huolissaan.

Sadie kysyi aikoinaan Lorenzolta, kuinka paljon saisi, jos ilmiantaisi syndikaatilta pakoilevan tyypin. Lorenzo: ”Haluatko varmasti lähteä tuolle linjalle?” Sadie luuli, että se tarkoitti, että syndikaatti oli auttanut Elvistä. Niin ei kuitenkaan Lorenzon mukaan ole.

Sadie kertoo Elviksestä, mutta ei ihan kaikkea.

Lorenzo kertoo, että Sadien alus on ainut hänen käsittelemänsä. Ja hän käsittelee sitä vain, koska Sadie on siellä. Sadie on aika otettu.

Sadie ihmettelee, missä Dukestarrin entinen kapteeni Pope on. Lorenzon tietojen mukaan hän sai velkansa maksettua. Lorenzo ehdotti, että ehkä osa hänen velastaan voisi antaa anteeksi, koska hän oli niin vanha. Pope kuulemma aikoi ostaa oman aluksen…

Lorenzon pitää puhua isoisänsä kanssa. Sadie poistuu asunnosta ja Lorenzo on kuulemma hyvin epäritarillinen siinä kohtaa.

Kielo toteaa, että tykkää kyllä nykyisistä koristeluistaan, mutta kaipaisi jotain lisää. Jadella onkin juuri sopiva ylimääräinen köynnös, jonka hän voi antaa pois. Jade menee hakemaan sitä.

Kun Jade avaa konttinsa, hän huomaa, että yksi hänen terraarioistaan on rikottu väkivalloin ja kasvi on kasvanut sieltä ulos. Se on levinnyt yllättävän paljon ja jopa lattianrakoon. Jade on ihmeissään kasvin leviämisestä ja tuijottaa sitä läheltä silmä kovana 10 minuuttia nähdäkseen, kasvaako se vieläkin, mutta hän ei huomaa lisäkasvua. Sitten hän menee ostamaan uuden terraarion ja pyytää Kurkea, Vesaa ja Siniä auttamaan kasvin siivoamisessa. Sitä löytyy tosiaan jopa huoltotilasta lattian alta, mutta saamme sen pois sieltäkin. Kasvi vaikuttaa erityisen kiinnostuneelta gravitaatiogeneraattoreista.

Jade asettaa terraarioon jonkin tietokoneen kasvin seuraksi, jotta hän näkee, aiheuttaako kasvi jotain haittaa tietokoneelle tai toisinpäin. Hän asentaa konttiin järeämmän lukon ja asentaa siihen sensorin, joka ilmoittaa kovaan ääneen (ja Jaden kommunikaattoriin) luvattomasta leikkausyrityksestä, jos sitä tullaan avaamaan esim. plasmaleikkurilla.

Jade miettii, pyytäisikö syndikaatin vartijoilta tietoa vandaalista. Vartijat ovat yleensä epäystävällisiä ja tekevät vähän mitä huvittaa. Jade päättää kuitenkin yrittää ja vaatii itselleen tietoa ja todisteita, koska hänen omaisuuttaan on tuhottu. Vartija on yllättävän yhteistyöhaluinen. Hän etsii Jadelle valvontakameran videot.

Videossa Lexa kävelee turhautuneena edestakaisin varastossa ja sitten ottaa jonkun koukun ja käy mäiskimässä Jaden kasveja. Jade suuttuu mutta ei näytä sitä ulospäin. Hän kiittää tiedoista ja on hämmästynyt, kun vartija kysyy, pitäisikö heidän tehdä asialle jotain. No Lexan voisi ottaa kiinni puhutteluun ja panna korvaamaan aiheuttamansa vahingot.

Lopulta Jade saa köynnöksen mukaansa ja vie sen Kielon luo. Hän kertoo viivästyksen syyn ja ripustaa köynnöksen sinne minne se parhaiten sopii. Jade kysyy, haluaisiko Kielo jonkinlaisen käden, jolla hän voisi manipuloida juttuja, koska se on aika kätevää. Jonkinlainen drooni olisi varmaan vielä kätevämpi.

Assembler ja Jade rupeavat väsäämään Kielolle sipulin näköistä droonia. Se avautuu kuin kukka ja sen sisällä on säilytystilaa. Sen heteet ovat lonkeroita, joilla Kielo voi kosketella juttuja.

Kun he saavat sen valmiiksi, he tuovat sen Kielon luo ja yhdistävät sen. Kielo on tyytyväinen ja pyörii ympäriinsä droonin kanssa ja silittelee köynnöstä.

Sadie tutkii perheensä asuntoa hetken ja käy suihkussa. Hän ihmettele, miten pääsee toiselle puolelle asemaa. Hän keskustelee äitinsä kanssa Moretista. Sadien mielestä Isabellan ei pitäisi enää tavata Morettia. Isabella sanoo, että Diegon perhe ei koskaan juuri tykännyt hänestä. Sadie ehdottaa huomisaamupäivää kylpyläreissulle. Isabella suuttuu asiasta jotenkin, mutta Sadie ei ala riitelemään isommin.

Sadie matkaa hangaariin. Hän näkee Jaden muiden synteesien kanssa sukkulan edessä.

Jade esittelee Assemblerin Sadielle. Assemblerilla on 6 kättä ja jaloissa pyörät. Hänellä on paljon ylimääräisen näköisiä osia kiinni kehossa (työkaluja). Pitää haalaria taskujen vuoksi niin kuin Jadekin, mutta hänellä ei ole valjaita. Assembler kättelee Sadieta puhtaimmalla kädellään.

Jade kysyy, voisiko yksi hänen kavereistaan tulla Dukestarrin tehtäville mukaan, koska hän tarvitsisi ehkä uuden kehon. Sadie ei ole hirveän innostunut, koska tilaa ei oikein ole ja meillä on jo mekaanikko. Assembler toteaa, että ei ole kyse hänestä. Hän oikeastaan tykkää työstään täällä. Jade selittää, että on kyse Kielosta, joka on tämä sukkula.

Sadie tervehtii sukkulaa vähän epävarmasti ja silittää sen kylkeä. Kielo ilmoittaa Jadelle, että Sadie on töykeä! Jade kertoo viestin eteenpäin ja kehottaa olemaan hipelöimättä ilman lupaa. Sadie vetää heti kätensä pois ja pyytää anteeksi.

Sadie kysyy, saako mennä sisään ja istua. Saa.

Kielo ei mahtuisi Dukestarriin sisälle kovin hyvin, kun meillä on se uusi sukkulakin ja kaikkea. Sadie ei oikein tiedä mitä ehdottaisi. Jade kysyy, voisimmeko hommata isomman lastiruuman. Se lienisi mahdollista, mutta maksaisi taas enemmän. Sadie miettii, voisiko Kielon asentaa Dukestarriin, mutta hän kommentoi, että haluaa pitää Houstonin. Jade sanoo, että voisimme kyllä pitää Houstonin. Jade miettii, että ehkä Kielon asentaminen Dukestarriin ei kuitenkaan olisi hyvä idea, mutta ei sano sitä.

Sadie miettii, voisiko Kielo olla hänen henkilökohtainen sukkulansa tällä asemalla. Kielo kommentoi Jadelle, että se vasta tylsää olisi! Ja epäkunnioittavaakin. Kielo sanoo Jadelle, että ei tykkää Sadiesta. Jade vastaa, että Sadiessa on hyvät ja huonot puolensa.

Sadie menee Dukestarriin, siellä on kaksi synteesiä pelaamassa korttia. Lootatut tavarat on jo siirretty. Hän muistaa, että hänen piti käydä hakemassa rahat myydyistä tavaroista, mutta siihen varattu aika kului Jaden kavereihin tutustumiseen. Hän käy hakemassa rahat, vaikka olisikin vähän myöhässä.

Sadie menee syndikaatin toimistoon. Virkailija sanoo, että saisimme 50 hyppymoottorista, 30 tavallisista. Sadie miettii tinkaamista pari sekuntia, mutta ottaa sitten rahat ja juoksee.

Sadie ja Jade lähtevät kävelemään nopeasti Wongia päin. Kurki, Sini ja Vesa tulevat mukaan. Jade näyttää Sadielle videon Lexasta. Lexalle pitäisi tulla joku seuraamus. Ja Jade haluaa korvauksen. Sadie lupaa pitää Lexalle puhuttelun.

Sadie kommentoi, että kun hän, Ruby ja Buddy seikkailivat aiemmin tällä asemalla, he näkivät synteesejä, joihin paha oli hiipinyt. Sen luultavasti aiheutti se, että heitä oli kohdeltu huonosti.

Sadie kysyy, missä Killswitch on. Jaden pitäisi pitää sitä koko ajan mukanaan.

Wongin ravintola on laillisella puolella. Siellä ei ole vain hylkyreitä ja syndikaatin tyyppejä.

Paikassa on kuivunut joki ja ruostunut teekuppikaruselli. Markkinapaikka, jossa on paljon pieniä kojuja. Parkkipaikkana joksus toiminut alue, jossa on myös kojuja. Wongin ravintolan alue on eristetty narulla. Siellä on pöytiä. Ravintola on nelikerroksinen, puusta rakennettu. Alin kerros on keittiö. Kaksi droonia tarjoilijana, toinen punakultainen itämainen lohikäärme, toinen leijuva jättipanda. Toiseen kerrokseen portaat. Baaritiski. Kolmannessa kerroksessa urheilubaarin tapainen: birjardipöytä, flippereitä, tikkatauluja. Neljännessä kerroksessa yksityinen tila. Siellä on Wongin vanhasta kojusta rakennettu tiski. Kakkoskerrokseen menee pitkä jono, samoin Ykköskerroksen tiskille.

Buddy, Stravinski ja Joy ovat paikalla, odottavat ulkona. Buddy valittaa, että heitä ei päästetty edes sisään. Parkkipaikalle syömään muka!

Sadie lähtee selvittämään asiaa. Hän pyytää portsaria antamaan hänen puhua rouva Wongille, vanhimmalle siis. Portsari on tuntematon tyyppi eikä tunne ketään Wongia. Mitäs ihmettä?

Jade yrittää paikantaa Lorelein. Ei ole asemalla! Jossain 16 kilsan päässä, ilmeisesti jollain aluksella. Jade näyttää tulokset Kurjelle ja toteaa, että tämä olisi hyvä aika päivitellä. He sitten tekevät niin. Jade kysyy Kielolta, näkeekö tämä sen alueen, missä Lorelei on. Kielo vastaa, että ei, mutta tietää, että siellä on vankialus.

Sadie palaa ja levittelee käsiään. Portsari oli joku tuntematon tyyppi. Outoa.

Buddy ehdottaa, josko kokki muistaisi Sadien. Kokki on synteesi, Anias. Sadie menee kurkkimaan ja näkee Aniaksen.

Sadie pyytää Jadea hankkimaan Aniaksen osoitteen. Jade löytää sen. Sadie kysyy, muistaako Anias hänet. Kyllä muistaa, lempitilauksenkin. Omistajanvaihdos on tapahtunut, on kiire, ei tiedä missä Wongit ovat.

Sadie näkee kapteeni O'Brienin menevän sisään baariin.

Jade etsii uutisia aiheesta. Hän löytää vain pienen maininnan siitä, että Wongien ravintola myydään talousvaikeuksien vuoksi. Wongeista ei löydy muuta.

Sadie pahoittelee, että tämä ei nyt mennyt ihan niin kuin piti. Lorenzon piti varata neljännen kerroksen yksityisbaari. Hän kuitenkin jakaa kaikille paikallaolijoille 12 krediittiä per pää.

Jade kysyy, haluaisiko Sadie tietää, missä Lorelei on. Vankialuksella kiertämässä asemaa. Sadie lähettää Lorenzolle viestin asiasta. Sitten hän sanoo, että haluaa jutella Lexan kanssa hetken.

Sadie vie Lexan sivukujalle, josta jono alkaa, ja vähän kauemmas. Hän näyttää videon, jonka Jade näytti. Lexa väittää, että hänen oli pakko tehdä jotain, Jade uhkaili heittää hänet ilmalukosta. Hän väittää, että Jadessa on jotain vikaa. Sadie suuttuu ja sanoo tuntevansa Jaden paljon paremmin. Hän potkaisee Lexaa suoraan jalkoväliin ja sanoo, että nyt tiedät, miksi häntä sanotaan pähkinänsärkijäksi ja että kiusaamisen olisi parasta loppua. Lexa lupaa. Sadie meinaa jättää Lexan makamaan, mutta nostaa sitten tämän ylös. Hän ei viitsi jättää ketään makaamaan tälle asemalle.

Lexa pyytää luvan ja lähtee kävelemään pois hieman huterasti.

Sadie valittelee muille, että nämä pippalot pitää nyt perua. Joy, Buddy ja Stravinski ovat pettyneitä. He lähtevät omille teilleen. Sadie pyytää Buddya katsomaan Lexan perään.

Sadie huomaa O'Brienin tulevat ulos. Hän kysyy Jadelta, tunteeko tämä O'Brienin. Ei henkilökohtaisesti, mutta Jade tietää, että hän on jonkin hylkyrialuksen kapteeni.

Sadie lähtee O'Brienin perään. O'Brien huomaa hänet ja tulee hänen luokseen.

O'Brien on epäilyttävä. Sadie kysyy mitä Wongeille tapahtui. O'Brien ei tiedä, mutta tykkää muutoksesta. Uusi omistaja on sellainen ihastuttava herrasmies, herra Masaki. Paikka on kuulemma muuttunut ja erittäin mielenkiintoinen. Sadie sanoo, että tykkäsi vanhasta enemmän, rouva Wongin kanssa ei tarvnnut jonottaa. O'Brien toteaa, että eipä tarvitse nykyäänkään, jos tietää oikeat sanat.

Salasanoista puheen ollen, mitä O'Brien siitä haluaisi? No kyllähän Sadie tietää, mitä O'Brien haluaisi. Sadie sanoo, että ei käy. …Puolet Sadien hiuksista? Sadie haluaa pitää hiuksensa. … Eihän O'Brien haluaisi pakottaa Sadieta tekemään mitään. O'Brien toteaa, että sitten kun he tekevät jotain, Sadie tulee haluamaan sitä.

O'Brien heittää Sadielle pienen pullon jotain. Sadie tunkee sen rintaliiveihinsä.

Sadie ottaa Jaden ja muut synteesit kiinni ja kertoo, ettei saanut selville kuin nykyisen omistajan nimen: Masaki. Jade tekee haun eikä löydä mainintoja. Ei edes ilmoitusta siitä, että hän olisi ostanut Wongin ravintolan.

Sadie lähtee kapteenien kerhotilaan kyselemään tietoja. Hän bongaa sieltä Murdochin. Kapteenit juttelevat siitä, että New Dew jäi vähän aika sitten kiinni.

Sadie menee Murdochin luo. Murdoch kertoo, että New Dew oli jossain Siriuksen paikkeilla tonkimassa taistelukenttää ja turvallisuusjoukot ottivat ne kiinni. Pilotti lähetettiin tyhmennettynä takaisin ja se kertoi, että ihmiset otettiin kiinni ja pantiin vankilaan. Pari taisi kuollakin. Pilotin palautus oli varmaan joku varoitus.

Muut kapteenit eivät tiedä Masakista. Sadie kertoo, että O'Brien kävi siellä. Muut kapteenit sanovat häntä hulluksi. O'Brienin miehistö vaihtuu aika usein.

Murdoch ehdottaa, että mennään juttelemaan sille takaisin tulleelle pilotille. Ja tuo kaveri tuossa osaa tonkia sen päätä, jos tarvitaan, jos sieltä vaikka löytyisi jotain. Ja jos he menevät joukolla, he pystyvät pitämään synteesin paikallaan tarvittaessa. Vaikka eivät ne yleensä tyhmennetyinä vastusta. Sadie on hieman epäluuloinen. Murdoch toteaa, että synteesit vaikuttavat aina kovin ystävällisistä, mutta eivät kerro mitään. Synteesit ovat jakorasioita. Ja vähän epäilyttäviä, ties mitä ne juonivat kun seisovat hiljaa käytävillä keskenään.

Jade menee hangaariin katsomaan Wheelejä, kun he jatkavat Kielon huoltoa. Hän kertoo heille hohtavista kasveista, jotka tykkäävät gravitaatiogeneraattorista. Haluavat nähdä sen, joten he menevät katsomaan sitä. Jade kertoo muistakin uusista kasveistaan ja että sai selville mikä hänen oikea kätensä oli aiemmin. Jotain alien-teknologiaa, jolla pystyi lisäämään tai vähentämään kasvien elinvoimaa. Wheelejä kiinnostaa. Voisvatko he katsoa Jaden päässä olevaa mustaa laatikkoa? No joo, mutta ei täällä näin julkisesti. No, Jenniferillä varmaan on jokin yksityisempi tila. Mennään etsimään häntä.

Murdoch vie Sadien graffitikäytävälle ja näyttää Tryffeliä. Siellä se tuijottaa seinää. Murdoch kertoo, että se tulee tänne aina joskus tuijottamaan, sitten sen kaverit tulevat varmaan juttelemaan sinne, ja sitten se menee takaisin töihin. Sadie pyytää muita odottamaan ja menee juttelemaan Tryffelille itse.

Sadie pyytää raportoimaan viimeisen tehtävän. Tryffeli kertoo, että New Dew meni Siriukseen, sieltä Rossia päin. New Dew hyppäsi turvallisuusjoukkojen vartioimalle alueelle, rikkoi turvallisuusjoukkojen käskyä, yrittivät hypätä karkuun, mutta turvallisuusjoukot ampuivat hyppymoottoriin. Miehistö otettiin kiinni. New Dew'n nykyinen tila on tuntematon. Sadie pyytää puhelokeja ajalta, jolloin turvallisuusjoukot ottivat yhteyttä. Ei ole, ne on poistettu. Entäs salaisia lokeja? Se olisi vastoin sääntöjä.

Sadie menee takaisin muiden kapteenien luo ja sanoo, että tuo synteesi on kärsinyt jo ihan tarpeeksi, siihen ei kosketa.

Jade tulee paikalle Wheelien kanssa matkallaan Jenniferin luo, kun muut kapteenit ovat lähdössä.

Sadie löytää taskustaan palapelin palasen. Sadie suuttuu palaselle. Jade yrittää ekstrapoloida palasen kuvaa, mutta se on liian pieni pala. Pala ei vastaa kauppojen palapelejä, joten se lienee omasta kuvasta tehdyn palapelin palanen.

Lorenzo lähettää viestin, että kyllä hän voi tutkia asiaa. Kuka on Lorelei? Sadie kertoo, että hänhän on se, joka hoitaa tietotekniset asiat. Lorenzo on kyllä sitä mieltä, että ei meidän miehistössämme ole Loreleita.

…Heeeeetkineeen!

Miten Lorelei tuli miehistöön? Joku syndikaatin jäsen toi Lorelein meille Siriuksella. Jade ei ollut juuri silloin paikalla kuulemassa tuojan nimeä tai näkemässä naamaa, mutta Dukestarrin kameroista varmaan näkyisi.

Sadie antaa palasen ja nestepullon Jadelle ja pyytää tätä analysoimaan ne.

Sadie lähtee pois ja lähettää viiden minuutin päästä viestin, että muista Killswitch! Jade hakee sen ja jatkaa sitten.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped