• Ryhmä herää aamuun Yksinäisenkorvessa. Tapaa näyttelijätaiteilija Salviatoren, jonka kiertävä esitys kertoo Salin Kumppanien tarinoista. Kelvinin Paasi on myös tunnettu informaation lähde näistä legendoista.
  • Saapuminen takaisin Termalaineen. Garretille kerrotaan, että voimme seuraavaksi saattaa hänet Targosiin puolisonsa luokse. Lei Ivanova jatkaa poliisityötään kylässä. Azhir ja Lei menevät tapaamaan Lamarckia, Termalainen miliisin johtajaa. Lamarck tarjoaa rahaa siitä, että sankarit poistuvat Termalainesta eivätkä enään palaa. Suspicious.
  • Riähkä ja Thjazi menevät taasen Thjazin husbandon, puhuja Oaruksen luo hakemaan palkkioita ja juttelemaan. Lamarckin viestintuoja tuo puhujalle lahjan. Suspicious. Lahja (viiniä) sisältää myös myrkyllisen lentävän käärmeen, joka pistetään hengiltä. Lamarck koitti tapattaa Oaruksen!
  • Lamarckin luona tilanne kiristyy myös, ja miekat vedetään esiin. Lei ja Azhir taistelevat Lamarckia ja tämän sotilaita vastaan. Thjazi, Riähkä ja Oarus kiirehtivät paikalle ja liittyvät taisteluun. Pian petollinen Lamarck on lyöty.
  • Lamarck oli Zhentarimin palkkalistoilla, ja murhan tilaajana toimi Targosin puhuja...

Petollinen miliisin kapteeni Reeves Lamarck

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped