Kuninkaantekijä

This website uses trademarks and/or copyrights owned by Paizo Publishing, LLC, which are used under Paizo's Community Use Policy. We are expressly prohibited from charging you to use or access this content. This website is not published, endorsed, or specifically approved by Paizo Publishing. For more information about Paizo's Community Use Policy, please visit paizo.com/communityuse. For more information about Paizo Publishing and Paizo products, please visit paizo.com.

Kuninkaantekijä on roolipelikampanja, joka käyttää sääntöjärjestelmänään Paizo Publishingin Pathfinder RPG:tä ja sijoittuu Golarionin maailmaan. Kampanja perustuu kuusiosaiseen Kingmaker Adventure Pathiin, joka vie hahmot ensimmäiseltä tasolta aina tasolle 15 asti. Pelaajia pyydetään olemaan lukematta sen seikkailuita. Kingmaker Player's Guideen tutustuminen on sitä vastoin vallan mainio idea. Kampanjaa pyritään pelaamaan noin kolmesti kuussa katkeraan loppuun asti. Pelinjohtaja on mosillan, screenin kuvapuolta katselevat Hesmah, xJx, Mreikon, Devak.

Tiedotuksia

Seikkailut

Punaisena virtaavat joet

Nyysityt Mannut!

Kampanjan maailma

Kamppanja sijoittuu Jokien valtakuntaan lähelle Brevoyn rajaa. Pelaajat aloittavat seikkailun Olegin viestiasemalta, johon he ovat tulleet läheisestä Restovin kaupungista, jossa Miekkaruhtinaat ja Brevoyn päälystö on päättänyt asuttaa Varastetut maat.

Kampanjan tyyli

Kampanjan tyyliä voisi kuvailla parhaiten ehkä tarinapainotteiseksi. Tässä kampanjassa on hyvä tarina ja pelinjohtaja haluaa kertoa sen, mutta tämä vaatii pelaajien yhteistyötä, koska rautatiet eivät ole levinneet Alkenstarin ulkopuolelle. Tämä toimii parhaiten, jos pelaajat ja pelinjohtaja kohtaavat toisensa puolivälissä. Kampanja ei ole täysin hahmovetoinen, kun tarina kuitenkin on kirjoissa, mutta se varmasti toimii paremmin ja kaikilla on hauskempaa jos hahmoilla on oikeasti joku motivaatio mennä sinne ja tehdä näitä juttuja. Ideaalinen pelihahmo on sidoksissa sekä maailmaan että juoneen. Hän tulee tietystä paikasta ja hänellä on syyt tehdä, mitä hän ikinä tekeekin, oli se sitten orjien vapauttaminen tai gnollien kansanmurha.

Tämä ei ole ihan yhtä popcornipeliä kuin Pathfinder Society kun on juonikin ja hahmoilla selkeämmät motivaatiot, joten pidetään irtovitsit vähemmällä pelin sillai varsinaisesti alettua, mutta semmonen "nyt pitää eläytyä 100% ja vetää paras sessio ikinä" -mentaliteetti ei ehkä ole paras vaihtoehto. Tämä kuitenkin on D&D eikä Royal Shakespeare Company.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped