• Päihitettyään uumenelasta nouseen grellin, kiitolliset koboldit olivat luovuttamassa koko omaisuuttaan seikkailijoille. Thjazi kehoitti koboldeja pitämään lanttinsa, mutta Riähkä otti heiltä saadun mielennylkijän pääkallon muistoksi tapahtuneesta. Koboldeja käskettiin sen sijaan purkamaan ansansa ja auttamaan kaivostyöläisiä kun he saapuvat takaisin töihin. Tämän jälkeen palattiin takaisin Termalaineen hakemaan palkkiota kylän puhujalta, joka oli huutomatsissa kylän vartioston päällikön Reeves Lamarkin kanssa. Reeves oli tuohtunut Termalainen baarissa tapahtuneesta joukkotappelusta, jonka syyllisiä Thjazi ja muut olivat (mutta lähinnä Thjazi ja Azhir joka puukotti kyläläistä). Reevesillä ei kuitenkaan ollut mitään näyttöä tai todistajia, ja kapteeni poistui paikalta vihaisena. Turhautunut puhuja Oarus oli kuitenkin kiitollinen seikkailijoiden tekemästä työstä, ja maksoi palkkion minkä oli luvannut. Samalla hän antoi uuden tehtävän sankareille.
  • Yksinäisenkorvessa suuri Valkoinen Hirvi oli aiheuttanut ongelmia paikallisille, ja siitä pitäisi päästä eroon. Yksinäisenkorven ollessa hyvin lähellä, päätettiin sinne lähteä samantien. Matka lumisen erämaan halki kävi ongelmitta, ja yön jo laskeutuessa saavuttiin uneliaaseen kylään. Ainoa majatalon näköinen rakennus oli hylätty, ja yöpaikkaa lähdettiin etsimään paikallisesta kuppilasta. Kuulemma sekä majoittamisesta että tehtävästä tiesi kaupungin puhuja Nimsy, jonka luokse Thjazi ja Riähkä lähtivät. Azhir ja Lei jäivät juomaan ja iskemään paikallisia metsurinaisia. Mukava puolituismummo Nimsy otti Thjazin ja Riähkän vastaan, antoi heille ruokaa ja majoitti heidät ison talonsa ullakolle. Thjazi ja Lei löysivät yöpaikan metsi Livian luota, ja aamulla koko konkkaronkka tapasi Nimsyn talolla. Valkoinen Hirvi ilmestyi joitain kuukausia sitten, ja alkoi hyökkäilemään metsurien kimppuun, tappaen jopa muutaman samalla. Thjazi kehitti suunnitelman nopeasti; pukeudutaan metsureiksi, mennään päiväksi töihin ja yllätetään hirvi samalla. Nimsylta saatiin metsurien vaatteita, ja tukkimetsä kutsui koko porukkaa.
  • Tukkileirissä ilmottauduttiin, yllätys yllätys, Livialle. Thjazi ja Azhir hakkasivat puita kilpaa Lein ja Riähkän ottaessa lepiä ja toimiessa moraalisena tukena. Päivä oli tuotoikas; Valkoinen Hirvi hyökkäsi jälleen leiriin, ja sankarit ryntäsivät sen perään. Lyhyt takaa-ajo päättyi Riähkän pysäyttäessä eläimen loitsullaan ja Thjazin otettua hirveä sarvista. Riähkä kuitenkin sai jonkinlaisen kommukaation eläimeltä, pyytäen että vapauttaisvat hänet. Riähkä kumosi loitsunsa, mutta Thjazia ei moinen hidastanut ja yhdessä Azhirin kanssa saatiin Valkoinen Hirvi tapettua. Riähkä oli silmiinnähden järkyttynyt, ja Thjazi ja Lei koittivat puhua rauhoittavia nuorelle hiidelle. Tehtävä saatiin suoritettua, ja Yksinäisenkorvessa oli sinä iltana juhlat - joista Riähkä pysyi kuitenkin etäällä. Yöllä Riähkä näki pahaenteisiä unia...

Nimsy

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped