Avaa isommaksi

PAREGO DOSPERA- EPÄTOIVON ALTTARI

Kaupungin pohjoinen osa on ansainnut nimen sen lukuisista raunioista ja hylätyistä rakennuksista. Tiet ovat huonossa kunnossa, ja kujilla vaanii päiväsaikaankin vaaroja. Dottari ei juurikaan kulje täällä, vaan he vahtivat tätä osaa kaupungista ympärysmuurilta varsijousien avulla.

REGO CADER- KUOLLUT SEKTORI: Tämä osa kaupungista on vaarallinen päiväsaikaankin. Orjat, palvelijat, kerjäläiset ja raskaan työn raatajat asuvat täällä. Hämärtori kokoontuu täällä yöaikaan, ja mustassa pörssissä voi ostaa kaikkea huumeista eksoottisiin orjiin.

REGO CRUA- VEREN SEKTORI: Ennen orjamarkkinoiden ja muiden ihmisiä epämiellyttävien kaupan alojen tyyssija, Rego Cruan kadut ovat kuulemma yhä tahmeat kaikesta siitä verestä. Mitä etelämmäksi kuljetaan, sitä parempia ovat talot kunnoltaan.

PAREGO SPERA- TOIVON ALTTARI

Kaupungin aatelisto ylenkatsoi pitkään Speran kauppiaita, mutta hekään eivät voi kieltää sitä faktaa että kaupunki elää ja hengittää heidän kauttaan. Raha hallitsee täällä.

REGO SCRIPA- KIRJURIEN SEKTORI: Kaupan keskus ja rikkaiden kauppiaiden koti.

REGO PENA- KOLIKON SEKTORI: Matkalaisten ja uusrikkaiden nuorten suosima muotialue.

REGO SACERO- PAPPIEN SEKTORI: Abadarin ja Asmodeuksen kirkon keskus ja “vanhan rahan” suosima alue. Merkittävin maamerkki on Arodennama, suunnaton Arodenin patsas.

PAREGO REGICONA- KUNINKAAN ALTTARI

Länsikruunulaiset kutsuvat tätä aluetta myös Regiconan saareksi. 8 saarta on yhdistetty toisiinsa kanaalien ja siltojen avulla. Useimmat asukkaista eivät kuitenkaan ikinä näe saarta muurien takaa, paitsi vanhan kuninkaanpalatsin katon ja suuren oopperan kupolin.

REGO CORNA- KRUUNUN SEKTORI: Keisarillisen hovin vanha koti, tällä asuinalueista hienoimmalla asuu rikkaimmat aatelissuvut.

REGO LAINA- MIEKKOJEN SEKTORI: Ennen täällä sijaitsi miekkapajat ja takomot, nyt alue tunnetaan kondolimarkkinoista jonne pääsee vain harvat ja valitut.

REGO AERUM- AARTEIDEN SEKTORI: Hienoista hienoin, täällä ei ole kuin kartanoita, huviloita ja puistoja jouteliaille aatelisille.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped