"I'm loyal to nothing, First Seeker...except the dream!"

Kapteeni Absalom

"Remember to promise me. Promise me that you will stays as who you were. Not a perfect soldier. But a good person." Kaiverrus Astrovikin regeneraatiotankin vieressä.

Female Android Xenoseeker Solarian Level 1
Lawful/Neutral Good Medium Humanoid (Android)
Player <Tonnikala> (<4901-702>)
Xp
Faction Exo-Guardians
Homeworld Absalom Space Station


Init +2
Senses Perception +4, Low-Light Vision, Darkvision


KAC 12, EAC 13, AC vs CMB 20 (+1/+2 armor, +1 Dex)
SP 8|HP 11|RP 3||
Fort 3+, Ref 1+, Will 2+ (+2 disease, mind-affecting effects, poison & sleep, )
Defensive Abilities Solar Armor +1, Graviton Mode (+1 REF)


Speed 30 ft.
Melee Solar Shield +3 (1d6+2 b)
Melee Cestus Battle Glove +3 (1d4+2 b)
Melee Combat Knife +3 (1d4 +2 s)
Ranged Azimuth Laser Pistol +2 (1d4 f)
Offensive Abilities Photon Mode, Graviton Mode, Black Hole, Supernova


Str 14 (+2), Dex 12 (+1), Con 13 (+1), Int 10 (+0), Wis 10 (+0), Cha 14 (+2)
Base Atk 1+
Skills Acrobatics +5 [1], Athletics +6 [1], Diplomacy +6 [1], Perception +4 [1]
Feats Weapon focus (advanced melee weapons), Armor Proficiency (Light), Weapon Proficiency (Basic and advanced melee weapons and small arms), Step Up
Languages Common, Ysoki
Other Abilities Skill adept, solar manifestation, stellar mode, stellar revelation (black hole, supernova), constructed, exceptional vision, flat affect, upgrade slot


Reputations Acquisitives , Tier ; Dataphiles , Tier ; Exo-Guardians , Tier ; Second Seekers , Tier ; Wayfinders , Tier
Fame


Combat gear Second Skin, Azimuth Laser Pistol with battery (20 ch) , Cestus, Combat Knife
Other gear comm unit (personal) backpack, (consumer) hygiene kit, clothing (travel)
Augmentations
Immaterial
Encumbrance bulk w/o backpack, x bulk. w/backpack ( bulk. light/ bulk medium/ bulk heavy)


Played Scenarios


Background

Theme Music.

Kun hän heräsi syntykammiossaan Absalomin Avaruusaseman syövereissä, oli hän yksin. Hän nousi ylös putkestaan, ja huomasi seinässä olevan kaiverruksen.

 "Lupaa minulle. Lupaa minulle, että pysyt sinä mikä olet. Ei pelkästään täydellisenä sotilaana, vaan hyvänä sieluna."

Tämän viereen oltiin hämärästi kaiverrettu pieni tähti. Kuka oli tehnyt kaiverruksen? Ruumiin entinen sielu, kenties? Miksi hän välitti yhtään siitä, millainen hän tulisi olemaan? Ruumis oli vailla tuttuja tai perhettä, sillä tankki oli piilotettu, lähes syrjässä. Hän ei tiennyt mitä tehdä, tai miksi kutsua itseään. Hän muisti kuitenkin jostain syystä tuon tähden nimen. Ysokit kutsuivat sitä Vik-tähdeksi. Hänen nimensä olisi siis Astrovik.

Kun Astrovik aseman syövereistä poistuessaan tapasi joitain elämänmuotoja, sai hän kylmän vastaanoton aluksi. Varsinkin ysokit, veskit ja aina positiivet shirreenit olivat kalseita häntä kohtaan. Androidit eivät ole kaikkialla tervetulleita, mutta tämä oli Absalom, jossa kaikki olivat tervetulleita. Astrovikin onnistui vakuttaa olevansa uusi reinkarnaatio, ei kehon vanha sielu. Häntä kuitenkin alkoi ahdistamaan se, millainen asukki kehossa oli ennen ollut. Hän alkoi keräämään kasaan tietoa kyselemällä ja tiedustelemalla kaikilta alempien tasojen asukkailta, millainen hän oli ollut ennen.

Kehoa asutti ennen sielu nimeltä Astrovik 01, joka oli mystinen solaari. Solaarina hän taisteli sodan kentillä ympäri galaksia, koittaen tuoda rauhaa ja lakia galaksin synkkiin kolkkiin. Hän kantoi Absalomin symbolia galaksin läpi, ja häntä kutsuttiin vitsaillen "Kapteeni Absalomiksi." Astrovik 01 ei kuitenkaan kestänyt paineen alla. Hän alkoi käymään yhä väkivaltaisemmaksi ja fanaattisemmaksi, ja tämän tarkka sotilaallinen kuri kaiken suhteen alkoi pilaamaan tämän suhteita muihin elämänmuotoihin. Erityisesti ysokit ja veskit joutuivat usein tämän tulilinjalle. Astrovik 01 tajusi lopulta epäonnistuneensa. Hän ei osannut tasapainottaa tuhoa ja elämää, eikä enään tiennyt kumpi oli kumpi. Vain 15 vuotta eloa takanaan, Astrovik 01 antoi kehonsa eteenpäin, toiveenaan että hänen seuraajansa olisi häntä parempi.

Astrovik 02 ahdistui tästä lisää. Olisiko hänen kannettava edellisen sielun taakka mukanaan? Onko hänen muka korjattava tämän virheet? Mitä hän oli tehnyt ansaitakseen tämän? Hän alkoi mietiskelemään, koittaen järkeillä asiaan ratkaisua. Mutta järjellä ei ollut asian kanssa mitään tekemistä. Auringon noustessa Absalomin ylle, koki Astrovik valaistumisen-kirjaimellisesti. Hän alkoi leijua, gravitoonien imeytyessä kehoonsa ja tunsi kuinka auringon lämpö antoi kaikelle selityksen. Hän ei ole edellisen sielunsa vartija, eikä täydy kantaa tämän taakkaa. Mutta hän voi korjata ne. Absalomin asema paljastui hänelle loistossaan; rotujen sulatusuuni, jossa kuka tahansa voisi saada uuden elämän. Hehkuva auringon säde materialisoitui hänen käteensä, ja Astrovik 02 puristi kätensä nyrkkiin, muodostaen kilven käteensä. Hän olisi kilpi Absalomin ja mustan syöverin välissä.

Astrovik tiesi missä hän voisi tehdä eniten apua. Hän listautui Tähtietsijöiden mukaan, tutkimaan tuntemattomia kaikkeuksia ja kohtaamaan uusia kansoja galaksin rajoilla. Hän olisi Absalomin lipunkantaja, ja toivottaisi avokäsin uudet kansat mukaan Liittomaailmojen piiriin. Hän on Kapteeni Absalom.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped