Jade seuraa, kun Isabelle käynnistää korjatut synteesit. Ne ovat ihan kunnossa, vähän hämmentyneitä. Bikineissä ollut muistaa Jaden…

Sadie vie Jaden kukkulalle.

Sadie kertoo, että hänen isänsä ja hänen esivanhempansa ovat asuneet täällä iät ja ajat. Aiemmin tarvittiin töissä enemmän ihmisiä. Isä oli insinöörinero ja lähti yliopistoon opiskelemaan. Tapasi siellä Sadien äidin. He tutustuivat henkilöön nimeltä Diego Tanaka, joka on Lorenzon isä. He olivat kapinallisten puolella ja rakensivat synteesejä.

Sadie ja Lorentzo olivat toistensa teini-ihastuksia. Hän näyttää valokuvaa, jossa ovat he ja heidän isänsä.

Sadie erotettiin kuupallojoukkueesta, koska hän oli väkivaltainen valmentajaa yms. kohtaan.

Hän liittyi turvallisuusjoukkojen akatemiaan. Sitten löi jotain kapteenia ja tuli erotetuksi. Sama toistui monta kertaa. Sitten palasi farmille ja alkoi huoltaa maatalouskoneita.

Planeetalle tuli sukkuloita, joissa oli synteesejä. Olivat planeetalla hetken ja vähitellen ne hävisivät.

Kerran yhtä sukkulaa purettiin ja Sadien isän korjaama megapuimuri lähti kohti sukkulaa. Isä yritti pysäyttää puimurin, mutta ei onnistunut. Seurasi räjähdys, jossa kuolivat isät, 8 syndikaatin jäsentä ja joitain synteesejä.

Sadie näyttää uutisklipin, jossa Randy Tuckeria pidetään sankarina, kun hän yritti pysäyttää puimurin. Puimurin omistanut megakorporaatio oli hyvin pahoillaan, mutta ei selvinnyt, mitä tapahtui.

Sadie huomaa, että joku on ollut kukkulalla ja polttanut tupakkaa. Jade poimii tumpit ja kommentoi roskaamisesta.

Sadie kävelee kukkulalta farmin toiselle puolelle, jossa on pikkuinen hautausmaa.

Lorenzo oli järkyttynyt ja häipyi paikalta.

Myöhemmin, isän hautajaisissa, Lorenzo kertoi, että syy selvisi. Sadien vanhemmat olivat asentaneet siihen kunnon tietoisen tekoälyn, joka oli sitten päättänyt, että sukkulan on kuoltava.

Syndikaatti halusi Isabellen maksavan. Sadie otti velan maksettavakseen ja häipyi. Hän joutui hylkyrialukselle. Lorenzo päätyi hänen kontaktihenkilökseen vuotta myöhemmin.

Clara tulee haudalle. Hän ei tiedä tupakantumpeista. Isoisä varmaan tietäisi.

Clara rupeaa kyselemään, mitä isälle oikeasti tapahtui. Sadie lähinnä siteeraa uutisjuttua.

Kaksi isoisä Steveä auttavaa droidia eivät hirveästi tee mitään, lähinnä seisoskelevat pellolla, välillä auttavat, Steve selittää heille asioita.

Steve kertoo, että Israel Price oli tällä planeetalla, ja teki tutkimusta. Oliko se ase? Uusi supersotilas? Kukaan ei tiennyt oikeasti. Se oli jo 40 vuotta sitten, Steve oli vartijana tutkimuslaitoksessa, jossa Price teki tutkimusta. Mitään isoa ei tapahtunut, tyyppejä tuli ja meni.

Price käski tuhota kaiken. Silloinen komentaja ei toteuttanut käskyä, vaan käski kuljettaa ne jonnekin. Price ei tiedä minne. Komentaja tietäisi, mutta hän joutui vangiksi sodan jälkeen. Hänen lähin paperinpyörittäjänsä varmaan tietäisi myös. Joku nuori mies, ajoi myös autoa.

Sadie tarkastaa yliopiston terroristi-iskun tilanteen. Piiritys kaupungilla on ohi. Nyt piiritetään erästä farmia.

Stevellä on kivääri kätkössä. Hän ja Sadie päättävät ammuskella muutamia peltipurkkeja. Sadie hakee Annankin, jolla ei ole paljoa kokemusta ammuskelusta.

Sadie tulee ampuneeksi jäniksen vahingossa. ”Se oli tarkoituskin!” Clara taas ei arvosta. Hän häipyy paikalta eikä puhu Sadielle loppupäivänä.

Sadie kysyy myös Isabellelta tupakoista. Ei tiedä niistä. Mutta se pitkä pukumies poltti kuin korsteeni.

Illalliseksi on jänispaistia. Clara ei syö.

Sadie kyselee käyttämättömistä maatalouskoneista, jotka ruostuvat. Isabelle sanoo, että ei niille nyt niin tarvetta ole…

Jade toteaa yöllä Kurjelle, että häntä harmittaa, että laitteet ruostuvat käyttämättömänä. Pitäisikö tehdä random act of construction? Kyllä!

Jade ja Kurki käyvät kaupungissa ostamassa harvesterin osia. Paluumatkalla turvajoukot pysäyttävät heidän space überinsa.

Sadie näkee unta ja herää.

He yrittävät tehdä tietoisuustestiä, mutta eivät kysele, vaan aikovat tutkia asian jollain laitteella. Jade ei ehdi hakkeroimaan sitä, vaan yrittää hidastaa väittämällä, että hänen portissaan on hiekkaa. Ei toimi… He haluavat molemmat asemalle, mutta Jade sanoo, että ei tulla ilman Sadie Tuckerin lupaa. Sitten ne yrittävät kytkeä heidät pois päältä.

Jade saa ilmoitettua Sadielle, mitä on tapahtumassa. Sadie sanoo, että älkää vain vastustako. Hän lähtee ajamaan.

Jade suostuu deaktivoitavaksi, mutta Kurki panikoi ja tappaa tyypit. Kurki käynnistää Jaden uudestaan ja on hyvin huolissaan ja pyytelee anteeksi. Ei oikein tiedä, mitä tehdä.

Jade ilmoittaa Sadielle, mitä on tapahtunut.

Jade selvittää, onko todistusaineistoa nauhoitettu. Auton kamera on ladannut videota palvelimelle. Siinä menee aikaa ja Jade joutuu deletoimaan paljon muutakin tavaraa serveriltä.

Jade järjestää Kurjen avulla partioauton räjähtämään. Sadie lähettää kurjen spüberin kanssa farmille. Sitten siivoamme jälkiä ja räjäytämme auton.

Ajamme farmille.

Kepler ja Ophelia (maatilan droidit) tulevat katsomaan ja auttavat varaosien siirtämisessä.

Sadie menee kertomaan äidilleen, että Kurki sekosi. Isabelle sanoo, että Kurki olisi parasta deaktivoida, kunnes hänet voidaan tutkia. Sadie pyytää Jadea tekemään sen.

Jade kysyy suoraan Kurjelta, voisiko hän tulla kellariin ja deaktivoitua, jotta Isabelle voi tutkia. Joo.

Isabelle tutkii Kurjen ja toteaa, että ei hänessä mitään varsinanista vikaa ole.

Sadie istuu rappusilla ja kyynelehtii, mutta ei itke. Sitten spüber tulee takaisin. Sadie lähettää sen takaisin. se ajaa hetken tiellä ja menee sitten pellolle. Sadie soittaa taksikeskuksen vikailmoituspalveluun.

Hyvin väsynyt Sadie kuuntelee hissimusiikkia ja alkaa nauraa holtitomasti. Hän kieriskelee maassa.

Hän katselee spüberia, joka ajaa kuvioita peltoihin.

Kurki ja Jade tulevat ulos bunkkerista ja katselvat myös spüberia.

Steve tulee ihmettelemään ja on hieman tuohtunut pellon pilaamisesta.

Kommunikaattoriin tulee varoitus alueella liikkuvista terroristeista. Ovat paenneet piiritetystä tilasta eilisen tietomurron yhteydessä ja oletettavasti tappaneet kaksi turvajoukkojen jäsentä.

Jade naamapalmuilee yksityisesti.

Sadie hiljenee hetkeksi, kun hän lukee viestin. Sitten hän jatkaa nauramista.

Stevellä ei ole kommunikaattoria, joten Jade näyttää varoituksen. Steve toteaa, että ehkä on parempi mennä sisälle.

Jade vie Sadien nukkumaan. Sitten hän seisoo huoneessa, kun ei tiedä, mitä tehdä.

Isabelle tulee kysymään, onko Claraa näkynyt. Ei ole. Jade kysyy, että jos turvajoukot sattuisivat tulemaan, onko täällä paikkaa, jossa voi piileskellä. On, kellarissa on salakellari. Jade päättää mennä tutkimaan sen, että tietää, missä se on. Hän haluaisi kutsua Kurjenkin mukaan, mutta Kurki ei vastaa.

Jade käy tutkimassa kellarin ja löytää salaoven. Sitten hän siivoaa paikkoja 6,5 minuuttia, kunnes tajuaa, että olisi oikeasti parempi etsiä Kurki.

Hän menee paikkaan, jossa he katsoivat spüberia ja löytää Kurjen jäljet.

Kurjen askelet menevät talon taakse. On lähtenyt seuraamaan nuoren naisen jälkiä. Johtavat maissipeltoon. Ei samassa suunnassa (mutta pellon reunassa) on tyyppi, jolla on häiveviitta ja kivääri.

Sadie saa vaatteet päälle ja ottaa kiväärin Steveltä. Steve menee hakemaan uutta työpajasta.

Jade lähtee seuraamaan Kurkea. Hän löytää enemmän tallatun kohdan, jossa on ollut ajoneuvo ja johon Kurki ja oletettu Clara on poimittu.

Sadie juoksee kukkulaa ympäri. Asetyyppi on kadonnut. Kun Jade lähettää viestin, että löysi poimintakohdan, Sadie juoksee takaisin ja hakee hovermönkijän. Lähettää äidilleen viestin, että Clarabelle on kidnapattu. Äiti alkaa hätääntyä.

Seuraamme jälkiä, mutta sitten kuulemme kaksi laukausta farmin suunnalta. Kun tulemme ulos pellosta, siellä on asetyyppi tähtäämässä Steven pickuppia. Hän kääntyy meitä päin. Jade ampuu mutta ei osu. Kun Sadie yrittää tehdä väistöliikkeitä, Jade tipahtaa ja osuu kiveen.

Sadie yrittää ajaa tyypin päältä. Tyyppi ampuu häntä, mutta Sadie tiputtautuu kyydistä. Mönkijä jyrää tyypin.

Jade potkii aseet pois. Tyypillä on pistooli, spiner rifle ja maastopuku. Yläkroppa on aika murskana.

Steve ja Isabelle? Jade katsoo ja huomaa, että kuskia on ammuttu. Ratin takana ei ole ketään. Jade juoksee sinne ja kysyy onko kaikki hyvin. Steveä on ammuttu. Autossa on ensiapulaukku, mutta se ei riitä vatsahaavaan.

Jade nostaa varovaisesti Steven autoon. Isabelle tulee lavalle myös. Sadie ajaa ja on hyvin nihkeänä kaiken veren takia.

Turvallisuusjoukon partio tulee paikalle. Sadie kertoo asioita aika sekavasti. Terroristit ovat ehkä kidnapanneet Claran. Partio lähtee tutkimaan asetyypin kuolinpaikkaa ja kutsuvat apujoukkoja.

Ambulanssi tulee viimein paikalle. Steve tarvitsee heti hoitoa. Isabelle haluaa Sadien menevän ja yllättäen Jadenkin. No, mennään.

Sairaalassa Steve viedään heti hoitoon. Toinen lääkäri tulee kyselemään Sadien vointia, onhan hän verinen ja likainen.

Sadie tunnistaa lääkärin. Elvis!

Elvis on olevinaan tunnistamatta Sadieta.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped