Jade ja Lexa korjailevat aluksen pieniä vikoja. Jotain reikiä jäi alukseen.

Jade korjaa tietokonehuoneen käytävää, jossa lazarus-vaahto teki tuhojaan. Sadie tulee juttelemaan Jadelle ja pyytää anteeksi, kun ei saanut aikaiseksi puhua Lorenzolle killswitch-hyökkäyksen jälkeen. Ja sanoo, että Jade teki oikein.

Jade tutkii mieleensä jäänyttä killswitchin palasta. Se yrittää edelleen lähettää hyökkäyskäskyjä. Jade sulkee sen ja rupeaa miettimään, miten siitä pääsisi eroon. Sen tehtävä on tappaa kaikki ja jäädä möllöttämään.

Punainen kääpiö, järjestelmä Ross.

Sadie lähettää Rossin asemalle viestin, jossa kertoo, miksi olemme tulossa asemalle. Korpraali Matthews vastaa ja kysyy lisätietoja. Sadie on vähän epäilyttävä, mutta asema suostuu kyllä.

Saamme telakoiduttua. Jade jää sammuttelemaan järjestelmiä.

Sadie menee ilmalukkoon ja selittelee turvajoukoille. Matthews ja Evans ja kolmas tulevat hakemaan Stravinskia.

Rossin sukkula hinaa aluksen

Rossin asema skannaa aluksemme silloin, kun järjestelmämme on pois päältä. Matthews ja joku iso tyyppi aseen kanssa tulevat juttelemaan Sadielle yksityisesti. Saivat selville, että aluksessamme on lasertykki.

Sadie selittää, että se on deaktivoitu eikä sillä tee mitään, se on lähinnä koriste. Haluavat tutkia asian itse. Sadie yrittää neuvotella jotain diiliä. Mistä hän voisi luopua? Oluistaan!

Aseman tyypit eivät erityisesti muuta suhtautumistaan, lähinnä nyt jossain nurkalla seisoo joku aseistettu tyyppi.

Varmuuskopio palautuu ja kaikki vaikuttaa olevan kunnossa. Mutta järjestelmässä pyöriskelee jotain ylimääräisiä lokeja. Sensorilokeja ja tallenteita.

Hän kerää ne yhteen paikkaan ja kopioi omaan päähänsä.

Jade pakkaa ja salaa järjestelmässä olevat tiedostot paketiksi ja nimeää sen Jaden kasvitietokannaksi.

Kun Jade kertoo Sadielle, että löysi lokit löytymispäivältään.

Sadielle kerrottiin, että ne tuhoutuivat, koska siellä oli niin paljon säteilyä.

Sadie juttelee Budille. Bud valittaa siitä, että jouduimme antamaan kaljaa niille tyypeille. Sadie sanoo, että muistatko, että lähimme Siriukselta iltana ennen kuin löysimme Jaden.

Saavumme Siriukseen. Menemme Elysiaan, pääplaneetalle, oikea paratiisi. Biologian instituutti on asema sen kiertoradalla.

Telakoidumme jollekin isolle asemalle, jossa on sairaala. Joy ja Lorelei lähtevät hienolla sukkulalla planeetalle. Lexa ja Bud vievät Stravinskin sairaalaan. Sadie ja Jade lähtevät omalla sukkulallamme biologian instituuttiin.

Hienosta sukkulasta saa 30 krediittiä. Kaikille 4, Houstonin korjaamiseen menee 1 ja 1 pannaan säästöön.

Jadella on nyt 6 cr.

Robotti tulee meitä vastaan, joku perusvastaanottosysteemi. Professori Thompson ottaa meidät vastaan. Hän on aika innoissaan siemenistä ja jaarittelee paljon kasvitieteestä. Sadieta kyllästyttää, mutta Jade haluaa kuunnella. Professori vihjailee, että hänellä saattaisi olla hylkyrille hommaa, varmaan liittyen kasvijuttuihin. Sadie ei suoraan kerro, että mehän voisimme hoitaa tällaista, mutta vihjailee, että hänellä on kaveri…

Siemenistä saa 9 rahaa.

Saide jää kahvioon sillä aikaa, kun Jade kiertää kasvinäyttelyn. Häntä katsotaan vähän.

Puolessa välissä on taulu, jossa on instituutin perustajat. Yksi heistä on se valkopartainen setä, jonka Jade näki muistossaan.

Israel Price, tohtori/professori jne. Syntyi Alfa Centaurissa ja kuoli sodassa. Jade pyytää listan hänen kollegoistaan. Pari heistä on edelleen töissä täällä. Toinen on aristokraatti ja toinen ei.

Sadie soittelee kahviosta muille. Lexa sanoo, että Stravinskin parantaminen maksaa, mutta he ottivat sen hänen osuudestaan. Aivojen korjaus kestää hetken ja toipuminen viikon.

Sadie soittaa Lorenzolle ja kertoo missä on ja mitä on tapahtunut. Vinkkaa Professori Thompsonista. Lorenzo varmaan voisi löytää droideille ostajan, joku varmaan voisi käyttää murhabotteja johonkin. Mutta onko hyvä idea käyttää niitä sillä tavalla?

Jade korjaa Houstonin ja yrittää taas tutkia, miten sen saisi epätyhmennettyä.

Sadie soittaa äidilleen Isabellalle. Äiti valittelee, että Sadie soittaa niin harvoin. Isoisällä menee hyvin. Chrisin pelit sujuvat. Yrittää guilt tripata Sadien tulemaan kotiin.

Mutta oikeasti Sadie halusi kysyä droideista. Olisiko hänellä niihin asukkaita? Ne pitäisi tyhjentää ensin, jos ne eivät ole jo tyhjiä. No joo. Sarabelle haluaisi, että Sadie tuo ne hänelle.

Sadie käy country barissa, jossa hän oli silloin ennen kuin Jade löydettiin.

Jade käy läpi löytämiään lokeja. Alus oli sota-alus, Liberty, kevyt kruiseri. Oli kaukana kaikesta, paikalla ei ollut muita aluksia. Sabotaasia, järjestelmävika?

Reaktorissa on reikä ja sitä pitää kompensoidasillä aikaa, kun suojakenttägeneraattoria irrotetaan. Kolmannella tyypillä Rubylla on henkilökohtainen suojakenttä.

Ruby näkee Jaden ruumiin käytävällä. Siellä on muitakin ruumiita. Jade ottaa niista kuvat, josko ne voisi tunnistaa.

Sadie ja Bud ovat samoilla linjoilla, että jättäkää se romu sinne.

Ruby päättää kuitenkin ottaa Jaden mukaan. Kun heidän pitää poistua pikaisesti, Ruby työntää Jaden ensin luukusta, joten Sadie ei voi tehdä muuta kuin ottaa Jaden. Mutta joku tai jokin kai painoi nappia ja

Rubyn kamerassa näkyy tumma hahmo, joka lähtee raahaamaan sitä pois. Huoneeseen, jossa alien-teknologiaa. Viimeisenä kuvassa näkyy klassinen harmaa alien.

Jade menee kysymään Rubysta Sadielta. Ruby opetti Sadielle melkein kaiken. Sadie näyttää kuvaa hänestä ja Rubysta country barissa.

Palvelubotti oli menossa Brochyaniin. Työskentelisi suurlähetystössä.

Kaksi haittaohjelmaa. Toinen tyhmentää sitä ja saa sen kuvittelemaan olevansa ihminen. Toinen tekee siitä murhaajan.

Vähän myöhemmin Lorelei ottaa yhteyttä. Hän on planeetalla ja on kuulemma löytänyt uskonnon. Nyt pitää ottaa osaa seremoniaan, joka vaatii keskittymistä.

Lastausdroidi, ollut Marsissa Bauhausin telakalla töissä. Täysin tietoinen.

Markov-3258b

Viimeinen muistikuva oli kun meni standardihuoltoon. On uskollinen sille joka maksaa palkan.

Jade ja Markov yrittävät puhdistaa toisen salamurhabotin haittaohjelmia. Ne saa poistettua, mutta

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped