Olemme Atlas-terminaalissa. Ulkosiirtokuntien tuotteet menevät sitä kautta sieltä Sisäsiirtokuntiin. sinänsä turvallisuusjoukkojen hallinnassa, mutta täällä on aika kirjavaa ja vapaata porukkaa. Kunnon hub. Kunhan turvatyypit eivät tule tutkimaan tietoisuuden tasoa, kaikki on ok. Jade teeskentelee olevansa jonkun miehistön jäsenen henkivartija tms. apurobotti.

Olemme vapaalla, edellinen keikka päättyi 3 päivää sitten.

Sadie menee hierontaan.

Jade pyytää Loreleita tulemaan mukaansa kukkakauppaan, että ei vaikuttaisi oudolta, että yksi robotti kävelee itsekseen kukkakaupssa. He vaihtavat tietoa

Hallitsijasukuihin kuuluvat ovat kauniimpia ja täydellisempiä. Ainakin omasta mielestään. Heilläkin on kaikkia etnisyyksiä.

Lorelei sanoo, että Leonardo on hitsamassa rahtiruumassa ja Jaden uusi kasvi pitäisi varmaan piilottaa häneltä. Jade ehdottaa, että jos sittenkin käveltäisiin vielä terminaalissa. Loreleille se käy.

Lorelei menee vessaan eikä häntä ala kuulua takaisin. Puolen tunnin päästä Jadea aletaan tuijotella ja hän päättää lähteä etsimään Loreleita. Lorelei ei ole vessassa, vaan on poistunut toisesta uloskäynnistä.

Sadie menee paikalliseen urheilubaariin. Hän haluaa mennä etsimään lempijoukkueensa vastustajia ja haastamaan riitaa. Tähtinyrkit ja Jäärhut ovat pelaamassa alimmasta jatkosarjapaikasta, ratkaiseva matsi. Baari on täynnä, kannattajia Hubertuksesta ja Arkturuksesta. Kun Tähtinyrkit ovat voittamassa, Sadie rupeaa huutamaan ja heittelemään heitä pähkinöillä. Sadie nuijii kolme häntä uhmaamaan tullutta korstoa ja sitten Jääkarhujen kannattajat ajetaan ulos ja hirveät bileet alkavat.

Lorenzo soittaa Sadielle. Sadie ei halua vastata, mutta tajuaa, että parempi olisi. Lorenzo vaatii heitä lähtemään tärkeälle keikalle heti.

Sadie pingaa kaikkia. Jade ilmoittaa, että Lorelei on taas pannut kommunikaattorinsa pois päältä. Leonardo kiroilee.

Sadie tulee Jaden luo ja he menevät turvallisuustiskille. Sadie saa tietoa. Lorelei on lähellä kapakkaa nimeltä Avaruusmurmeli. Turvatyyppi yrittää pikkuisen lähennellä.

Lorelei on siellä ihastelemassa maalausta. Sadie huutaa hänelle ja lähdemme alukselle.

Bud, Elvis ja eivät ole vastanneet. Budin kommunikaattori pingaa kapakka-alueella. Elvistä ei näy.

Leonardo on aluksella hitsaamassa ilman paitaa.

Sadie menee komentosillalle ja soittaa Lorenzolle. On ostanut koordinaatit luksusristeilijän hylylle. Diamond Lake -niminen alus, jossa on kaksi mark-luokan droidia. Lorenzo haluaa droidit, muut arvotavarat saamme pitää itse.

Mainitsee Lorenzolle, että kohtahan tässä tulee vuosia siitä tapahtumasta. Menevät vähän hiljaiseksi.

Jade onnistuu löytämään Budin jostain kapakasta. Bud on ihan tuiterissa. Hän sentään herää. Jade vie hänet maksamaan drinkeistään. Hänellä ei ole tarpeeksi rahaa, joten Jade maksaa hänen puolestaan. Hän lähtee taluttamaan Budia alukselle.

Sadie pohtii, pitäisikö Elvis jättää. Näin on tapahtunut kahdesti aiemmin. Ekalla kerralla Sadie keräsi koko miehistön ja oli myöhässä ja sai satikutia. Toisella kerralla he jättivät jonkun jälkeen ja häntä ei sen jälkeen löydetty.

Menemme alakapakoiden hoodeille etsimään Elvistä uhkapelipaikoista. Tunti menee, ei löydy.

Sadie arvelee, että ehkä Elviksellä on oma klinikka.

Sotilaallisesti käyttäytyneet henkilöt raahasivat jonkun lyhyen tyypin pois. Jotain lääketarvikkeita on levällään. Jade kerää ne kasaan. Sadie löytää myös neulallisen taisteluhuumeita ja Jade ottaa senkin.

Sadie ilmoittaa chattiimme, että turvajoukot ovat vieneet Elviksen ja yritämme saada hänet pois.

Turvakopissa ei olla vastaanottavaisia ja yhteistyöhaluisia.

Jade jättää viestin terminaaliin liittyen Elvikseen, jotta Elvis tietää suunnilleen, missä menemme ja että muut tietävät, että Elvis kuuluu johonkin miehistöön.

Saamme jonotusnumeron lähtöä varten. Sadie pyytää lennonjohtoa päästämään meidät aiemmin, koska meidän pitää evakuoida sisaralukselta joku. Se niellään kivasti ja pääsemme heti lähtemään.

Sadie menee kuntosalille. Joy on myös kuntosalilla ja kertoo Sadielle miten kaikki pitää tehdä. Sadie pyrkii Pätemään esim. pitämällä juoksumaton nopeuden koko ajan suurempana.

Jade tutkii alusta ja droideja. Droidit ovat asebotteja. Niitä on myös modattu näyttämään ihmisiltä ja niitä voidaan käyttää salamurhaajina. Diamond Lake juotui kuulemma terroristi-iskun kohteeksi. Droidit eivät ole ihan niin fiksuja, että ne tunnistaisivat paradoksihyökkäykset.

Joy kommentoi, että ei kuulosta hyvältä keikalta. No, tästä meille maksetaan.

Lorelei tutki alusta. Sen kohtalo vaikutti sodan eskaloitumiseen (kun se katosi ennen sotaa). Joku ehkä selvisi sieltä tai siitä levitettiin propagandaa. Siinä on myös aika isot warppimoottorit, ne voisivat olla arvokkaita.

Sadie käy läpi jäsenistön ja käy juttelemassa kaikille.

Lorelei ilmoittaa, että kuvat aluksesta ovat vanhoja ja vauriokuvat ovat feikkejä. Pohjapiirustukset löytyivät.

Päätämme jättää warpin vähän lyhyeksi, jotta emme hyppää ihan mihin tahansa.

Siellä on luksusristelijän hylky asteroidikentässä. Skannerit päälle! Aluksesta itsestään ei ole uhkaa, asteroideista ehkä. Alus on ehjempi kuin mitä propagandasta olisi voinut uskoa. Virtaa ei ole. Sillä on kolme puutarhakupua, joista yksi on rikki.

Jade lassoaa puun ja hilaa itsensä ja Sadien alas. Asteroidin tekemä reikä on lattiassa, sieltä näkyy aula.

Infopisteistä pystyy ehkä tietoa siitä, mitä alukselle tapahtui. Korukaupassa näkyy olevan arvokkaita jalokiviä. Jade loottaa ne. Hän tutkii lähiympäristöä sillä aikaa, kun Sadie tutkii terminaalia. Sadie ei pääse evakuointivaroituksista ohi.

Jade saa lopulta pääsyn turvajärjestelmään. Kamera-arkistoista näkyy, kuinka kaksi kapinallisunivormuihin pukeutunutta tyyppiä käveli läpi aluksen ja ampui kaikkea.

Jotkut kamerat ovat rikki. Hangaari, hyttejä. Komentosillalla ei ole kameraa. Yksi miehen näköinen tyyppi seisoo aulan alapuolella olevassa hyttikerroksessa ja toinen kävelee jäähileisessä kylpylässä.

Suunnittelemme menevämme alakannella olevan droidin kimppuun hisseillä. Sadie lähettää

Hangaarista tulee toinen kapinallinen!

Kylpylässä onkin vain palvelubotti. Naisen muotoinen, ei tiedä olevansa botti. Ei tiedä, että on botti.

Hangaarista löytyy limusiinisukkula. Hangaarin ovet ovat toimintakuntoisia ja Jade avaa ne. Siellä on avaruutta ja asteroideja. Limusiinisukkula on toimintakuntoinen, vain hieman reikäinen.

Sen moottori ei ole parhaimmassa kunnossa, mutta Jade korjailee sitä ja kyllä sillä voi ajaa alukseemme.

Sadie sallii Lexan tulla auttamaan hyppymoottorin irrottelussa. Kunhan hän tottelee Jadea.

Jade

Neuvottelemme moottorien hankkimisesta.

Paikalle tulee joku alus Maasta, joka väittää, että sillä on salvage-oikeudet. Ovat havainneet, että Diamond Lakesta puuttuu moottori. Varoittavat, että hyppymoottorien diilaus on laitonta. Sadie neuvottelee, että kunhan nyt häivymme heti, niin unohdamme kaikki, että olimme täällä.

Sadie yrittää vielä skannata Mustangin

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped