Kraven Petonummi

Poltetaan se!

Statistiikka

Lawful Neutral Male Human Fighter 10
Experience Points -


Iniative +5
Senses Perception +12


AC 22, touch 13, flat-footed 16 (+1 Dex, +6 Armor, +2 Shield, +1 Ring of Protection, +1 Natural Armor, Dodge +1)
hp 84
Fort +11, Refl +5, Will +6 (+9 against fear)
Special False Life 1/day


Speed: 30ft.
Melee: Halberd +20/+15 (1d10+13;x3, with power attack: +17/+12 (1d10+22))
Melee: Mwk Large Earthbreaker +15/+10 (3d6+9; x3, with power attack: +12/+7 3d6+18)
Melee: Impaler of Thorns +18/+11 (1d8+10; x3)
Ranged: Light crossbow +12 (1d8; 10-20/x2)
Ranged: Throwing Axe +11 (1d6+4; x2)


Str 22 Dex 12 Con 16 Int12 Wis 14 Cha 12
BAB/CMB/CMD +10/+5 /+16/27
Feats: Big Game Hunter(B), Alertness, Power Attack, Cleave, Weapon Focus (Halberd), Weapon Spesilization (Halberd), Great Cleave, Improved Iniative, Rapid Reload, Vital Strike, Greater Wepon Focus (halberd), Dodge, Improved Critical (halberd)


Skills: Climb +11, Intimidate +11, Diplomacy +3, Know (dungeoneering) +7, Know (engineering) +5, Know (local) +7, Perception +12, Profession (Cook) +6, Sense Motive +7, Survival +12
Languages: Common, Goblin
Class Abitilies:Armor Training 2, Weapon Training (polearms, crossbows), Bravery 3


Kamat: Reppu, Makuupussi, Jalkapiikit, Tulukset, Lamppu, Hyvänlaatuiset kahleet, Annoksia (5), Leili, Köyttä, Teltta, Lamppuöljyä, Harpyijapommi, Ainapalava-soihtu, Metsästäjän naamio (Stalker's Mask), Sihedronin riippus, Talvisään sormus (Minor Ring of Energy Resistance (Ice) ), Talvisään saappaat (kävelee lumen päällä, ei jätä jälkiä, endure elements (cold) ), Belt of Amazing Str +4
Hilppari, Varsijousi, 4 heittokirvestä, Orjantappura Lävistäjä (Xaneshan keihäs), +1 +1 Hide Shirt, Mwk Maanmurskaaja


Tausta


Kraven Riddleportissa

Kraven Petonummi on paljasjalkainen hiekkasärkkäläinen, itseasiassa ainoa koko porukassa. Äidin kuoltua myöhemmin, siskon synnytyksessä kaksi vuotta myöhemmin, Kravenin ja tämän siskon Anwien kasvattajaksi jäi siis isä Olaf Petonummi, yksi kaupungin vartijoista. Isän kasvatusyritys oli surkea. Vartijan työ oli raskasta ja vaihtelevaa, jolloin aika lasten kanssa jäi vähäiseksi. Kraven itse huolehti siskostaan, jonka muut lapset olivat hyljeksineet ja haukkuneet "Lukki-likaksi". Nimen jäätyä liiaksi tyttöön kiinni, Kraven nimesi itse siskonsa uudelleen, Arachneksi.

Kraven aloitti 12-vuotiaana taisteluharjoituksensa. Isän jonkin verran auttaessa hän oppi käyttämään miekkaa ja varsijousta, mutta vanginvartijat opettivat nuoren Kravenin hilpparin käyttöön. Vankilassa Kraven sai ensimmäisen kosketuksensa kahleisiin. "Kahle-Kraven", sanoivat vartijat Olafin oudon lihaksikkaasta , nuoresta pojasta. Kravenin täytettyä 18, sisko katosi. Hän ei ollut tullut takaisin Turandarokin akatemiasta illalla, eikä häntä löytänyt mistään. Tämä nujersi jo taisteluissa masentuneen Olafin ja hän jäi pakotetulle eläkkeelle, ja höperöityi.

Kraven jätti hiekkasärkän, aikomuksenaan löytää Arachne ja myöhemmin ottaakseen isän paikan. Magnimarissa ei osattu auttaa, vaikutti kuin sisko olisi kadonnut maan alle. Magnimarissa sai Kraven kuitenkin töitä, ei kylläkään mitään arvostettua sellaista. Kravenista tuli palkkionmetsästäjä, verikoira joka etsii ja tappaa. Kvatchien ryöstäjä, hullu velho, "Myyrä" MacKenzie, outo vakooja..lista oli pitkä jo uran alussa, minkä aikana Kraven päätyi Riddleportin kaupunkiin.

Riddleport antoi apua: Nimi Arachne oltiin kuultu siellä, ja kerrottiin nuoresta, mustahiuksisesta kaunottaresta, joka olisi matkalla Korvosaan. Vimmatulla raivolla ja nopeudella Kraven lähti kohti kaukaista kaupunkia.

Korvosa ei antanut vastauksia. Siellä ei oltu kuultukkaan Arachnesta, Kraven masentui. Hän pelasti nuoren "noidan", Camlon Despriksen, tappelusta vain purkaakseen aggressiota. Korvosasta Kraven sai töitä, karavaanin suojelua matkalla Konnanselän lautalle. Tällä matkalla Kraven oppi inhoamaan Jättejä, kamalia hirviöitä jotka usein hyökkäsivät karavaanin kimppuun. Matkallaan takaisin Hiekkasärkkään, uusi huhu kantautui korviinsa. Arachne-niminen nainen oli epäiltynä murhasta. Kraven kiiruhti Magnimariin, missä ei tietysti tiedetty mitään naisen olinpaikasta. Illalla Magnimarin kapakassa hän juovuspäissään pelasti nuoren puolihaltiapappi Alazorin kapakkatappelusta ja joutui ryöstetyksi sekä hakatuksi useita kertoja.

Kenties nähin aikoihin alkoi Kravenin rahanahneus nousta huippuunsa. Kraven teki mitä tahansa, oli henkivartijanakin kerran, tappoi ja vangitsi vain rahan vuoksi. Ahneus kasvoi päivä päivältä, kunnes hän palasi Hiekkasärkkään. Isän tapaaminen palautti pojan järkiinsä, ja hän lahjoitti rahansa isälleen.

Magnimariin palattiin taas rahan toivossa, mutta tällä kertaa tavattiinkin tuttuja: Kvatchin suvun laiha hienostopoika Armand, Korvosan "noita" Camlon sekä puolihaltiapappi Alazor. Kaikki olivat matkalla Hiekkasärkkään. Kraven tajusi kumppaneistaan koituvan hyödyn, ja liittyi sakkiin mukaan. Yhdessä, he olivat matkalla Hiekkasärkkään, Ritariperhosjuhlaan......

Ulkonäkö ja luonne

Kraven on tanakka, lihaksikas mies. Hän pitää päässään mustaa lierihattua, pitkää, kulahtanutta nahkatakkia sekä nahkaan ja rautaan verhoiltua haarniskaa. Kädessään Kraven pitää matkailusauvanaan hilpparia, vyöllään lyhyttä miekkaansa sekä selässään varsijousta. Piippu on suussa. Kravenilla on mustat, rasvaiset hiukset ja usean päivän sänki. Useita arpia löytyy.

Luonteeltaan Kraven on ennalta-arvaamaton. Jonakin hetkenä Kraven voi olla suojelemassa kotikaupunkiaan hisiltä ilmaiseksi, seuraavaksi vaatimassa helvetillisiä summia Magnimarissa murhan selvittämiseksi. Kraven kunnioittaa lakia, mutta ei ota sen hyvistä eikä pahoista puolista painetta. Kraven tekee töitä sille, joka maksaa eniten tei sille, mistä hyötyy eniten.

Kravenin suhde taikuuteen on ailahteleva. Toisaalta hän pelkää ja inhoaa sitä, sillä se vei hänen mukaansa sisaren pois kotoa, toisaalta se on pelastanut useasti nänen henkensä. Gorm,sodan ja aseiden jumala on Kravenin uskon kohde. Tätä uskoa heikentää kuitenkin hänen uskonsa rahaan ja sen voimaan. Ystävät ja kumppanit ovat tärkeitä, yleensä niin kauan kun niistä on hyötyä. Kaikki on katoavaista joten mihinkään ei kannata kiintyä. Raha on ikuista.

Kehitys..mutta mihin suuntaan?

Paljon on tapahtunut..on taisteltu niin hiisiä, ghuuleja, jättejä kuin Lamashtun sairaita palvojia vastaan. Aarteita ja rahaa on virrannut joka puolelta. Myös taidot ovat kehittyneet, nin aseiden käytössä kuin erämaassakin. Sisko on jossakin, odottaen löytämistä. Kravenin elämän suurimmat tekijät ovat kuitenkin kaksi aivan muuta asiaa. Ystävyys Armand Kvatchin, Camlon Despriksen ja Alazorin kanssa.He ovat pelastaneet Kravenin hengen useammin kuin kerran, Eivätkä ole enään mitään hyötytekijöitä..He ovat tovereita.

Paitsi silloin, kun laitan naamion kasvoilleni. Silloin, he ovat vain varjoja.

Teksti by Atte T. -Muokkailin lisäyksiä.

-Blue_Hill

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped