Imperiumin syrjäinen siirtokunta

Väkiluku: noin 80,000
Sijainti: Syrjässä kaikesta
Pintarakenne: Kuivaa ja vuoristoista
Päivän pituus: ei ole

Kohta neljäkymmentä vuotta täyttävä siirtokunta, nimetty Sergyarin edesmenneen käskynhaltijan mukaan. Väkiluku noin 80 000.

Cordelia sijaitsee syrjässä tunnetuilta läpikulkureiteiltä, neljän päivän ja kuuden hypyn päässä Sergyarista.

Planeetalla ei ole päivän ja yön vaihtelua ja vain hyvin pieniä vuodenaikaeroja. Cordelialla ei ole kovin paljoa vettä, mutta muutamia järviä kuitenkin. Siirtokunta on perustettu erään järven viereen osittain maan alle ja vuoren sisään, johtuen mm. ajoittaisista myrskytuulista. Ilmakehä ei ole hengityskelpoinen, mutta se sisältää yltäkylläisesti käyttökelpoisia kaasuja. Kotoperäinen elämä on lähes olematonta.

Cordeliassa kaikki pyörii enimmäkseen terraformaation, paikallisten avaruusasemien tukipalvelujen sekä tutkimustoiminnan ympärillä. Cordelian tähtijärjestelmän läheisyydessä on runsaasti tutkimattomia madonreikiä, ja tässä tunnetun avaruuden osassa tapahtuukin merkittävä osa ihmiskunnan tämänhetkisestä tutkimusmatkailusta.

Imperiumin keskushallinnon edustus on planeetalla minimissään. Cordeliassa on jatkuvasti tarjolla palkkatyötä kovaa työntekoa pelkäämättömille teknisten alojen osaajille.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped