Päivä 2.

Minä ja vanha toverini saavuimme planeetalle vain muutama päivä sitten. Uusi asiakkaamme on siirretty turvallisempaan paikkaan, ja pian alamme kartoittamaan paikallista alamaailmaa. Asiakas vaikuttaa hieman vetäytyvältä ja muutenkin poikkeukselliselta luokkansa edustajalta. Kenties lähiviikkojen tapahtumat ovat järkyttäneet häntä?

Päivä 3.

Komarr vaikuttaa miellyttävältä paikalta asua. En tosin ole käynyt kuvun ulkopuolella, mutta näin nuoren maailman yllä ei lepää vuosisataista saasteen ja korruption peittoa. Jos minulla olisi perhettä, niin kenties...

Päivä 7.

Olemme onnistuneet rakentamaan kohtuullisen turvallisen tukikohdan toimillemme. Minua huolettaa kuitenkin asiakkaamme yhteys paikalliseen vastarintaan. Heillä on oma päämääränsä ja asiakkaamme saattaa olla pelkkä pelinappula heille. Se ei olisi mikään ihme, varsinkin kun muistaa mitä hän teki työkseen vain viikkoja aiemmin.

Päivä 16.

Tänään asiakas ymmärsi mistä minä olen lähtöisin. Se mitä hän ei ymmärrä ja tiedä jääköön sanomatta. Meillä on molemmilla syymme vihata Rosleveja, mutta hän edustaa silti niitä jotka ovat syntyneet käskemään. Huolimatta kaikesta mitä hän palvelijoidensa eteen tekee, niin he ovat silti vain palvelijoita. Me olemme vain palvelijoita.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped