Indigotarha
Minä, Basil Theodore Fellbloom I., täten julistan tämän olevan viimeinen tahtoni ja testamenttini. Tämän testamentin todistajana toimii lakimieheni Diavol Indracora, joka todistaa minun olevan täydessä hahmotuskyvyssä ja selkeässä tilassa. Jos tämä testamentti luetaan ääneen sukuni läsnäollessa, lienee ilmeistä että aika on minusta jättänyt. Jos kuolemani tapahtui epäilyttävissä olosuhteissa tai olen vain kadonnut jälkiä jättämättä, niin toivon että selvitätte kuka on vastuussa ennen kuin alatte riitelemään siitä kuka saa Eunice-tädin soppakulhon ja makuuhuoneeni verhot. Mutta ikäni puolesta on todennäköistä, että aika vain sai minut lopulta kiinni. Sukumme maine ja asema on elämäntyöni tulos, ja tämän työn jatkaminen on teidän harteillanne. Älkää tuhlatko tekemiäni uhrauksia ja pitäkää suvun pyörät pyörimässä. Fellbloomien tulevaisuudesta riippuu koko Kalparannikon tulevaisuus.

Pojalleni Cedarille minä jätän Indigotarhan kartanon, Enrykin palvelut sekä avain-amulettini, suojelkoot se sinua sekä sukumme tulevaisuutta. Hänen ihastuttavalle vaimolleen Lynialle minä jätän kirjastoni sisällön sekä paikan suvun hauta-mauseloumista. Pojanpojalleni Lupinille jätän kaupunkiasuntoni sekä investointi-portfolioni. Jaredille jätän pankkitilini Ikikesän Waukeenin temppelissä, toivoen sen motivoivan häntä tekemään elämällään jotain. Roselle, Leilanille ja Alyssalle jätän kuun, tähdet ja auringon, pitäkää niitä ominanne. Renille jätän toivon siitä, että hän löytää tulevaisuudessa puolison jolla pysyy sauva kädessä ja joka arvostaa sinua ritariudesta huolimatta. Siskontytölleni Olynderille jätän velhonkirjani ja taikasauvani, toivoen hyvää jatkoa ja menestystä velhouden tiellä. Oscarille jätän uurnani, sekä sukuni nimen taakan jota se kantaa sisällään. Toivon, että sinulla on tarpeeksi tahtoa tehdä oikein sen suhteen.

Jos paikalla on muita sukuni jäseniä, joiden nimeä ei vielä mainittu, niin te ette saa mitään, sillä selkeästi ette ole tehneet mitään merkittävää että jaksaisin muistaa edes nimeänne.

  • Ikikesässä Oscaria odotti surumielinen kirje. Basil Fellbloom I., Oscarin isoisä, on mennyt manan manoille. Oscar on kutsuttu hautajaisiin ja testamentin lukuun seuraavan päivän iltana Fellbloomien sukukartano Indigotarhaan - ja hänen kumppaninsa ovat myös tervetulleita. Alexandra epäilee ansaa, mutta Oscarin tunnistaa äitinsä käsialan, ja isoisä Basil oli kieltämättä jo hyvin vanha. Matkaan päätetään siis lähteä, varsinkin kun Indigotarhaan voi siirtyä nopeasti ja helposti mukana tulleen kaukosiirto-avaimen avulla. Seikkailijat käyvät shoppailemassa hieman sopivampia vaatteita ja peseytyvät, ja illalla lähdetään matkaan taika-avaimen siivittäminä kohti Indigotarhaa. Hetkessä Ikikesä jää taakse, ja synkän kostealla nummella seisova kartano on heidän edessään. Monikerroksinen puinen palatsi seisoo kirkkaan violettien sypressien varjossa, ja valot sisällä kertovat tilaisuuden jo alkaneen. Ovella he tapaavat Henrykin, Basilin kääpiö-hovimestarin joka kerää matkaajien viitat ja Alexandran viikatteen. Salongissa Oscarin suku on paikalla; Oscarin äiti Lynia on selkeästi tilaisuuden herkistämä, mutta on iloinen nähdessään lapsensa pitkästä aikaa. Oscarin isä Cedar on kylmempi tapaus, joka vaivoin pidättelee inhoansa Oscarin kumppaneita kohtaan. Oscarin sisarukset ovat samoin vaihteleva tapaus; Ikikesän kaartissa kapteenin arvon saanut Ren on iloinen ja kyselee Oscarin menoista, samoin kohtuullisen kovissa maisteissa oleva veli Jared. Kaksoissiskot Alyssa ja Rose eivät juuri tunnu Oscarista välittävän, ja vanhin veli Lupin on ilkeä piikittelijä ja pitää Oscaria ja Jaredia selkeästi jonkinlaisina häpeäpilkkuina. Paikalla on myös Diavol Indracora, Basilin lakimies sekä Felicia, Lady Olynderin "matkakumppani" ja bardi joka flirttailee aggressiivisesti Cedarin kanssa.
  • Ilta kuluu pääosin rauhallisesti; ruoka on hyvää, Jared on hyvää juttuseuraa ja tunnelma on rauhallinen joskin hieman kireä. Illan aikana Cedar ja Felicia katoavat juhlissa johonkin hetkeksi aikaa, ja Lupin käyttäytyy aggressiivisesti Jaredia kohtaan. Jaredia tentataan rauhallisissa merkeissä tästä, ja itkunsekainen Jared sanoo vain "Lupinin olevan aina niin ilkeä" ja miten "tämän avioliitto huolettaa häntä ja miten äiti suuttuisi Lupinin tatuoinnista". Sinami koittaa parantaa Jaredin alkoholin kyllästämiä aivoja, mutta tämä vain pahentaa hänen oloaan ja äiti passittaa poikansa lepäämään hetkeksi. Testamentin luku alkaa pian tämän jälkeen, ja Cedar ja Felicia saapuvat paikalle myöhässä, syyllisen näköisinä. Diavol lukee testamentin, ja paljastuu että Basil-vaari jätti Oscarille "uurnansa, sekä sukuni nimen taakan jota se kantaa sisällään". Uurna käydään hakemassa Diavolilta, mutta sille ei tehdä vielä mitään. Samalla hetkellä yläkerrasta kuuluu kirkaisu! Oscar ystävineen rynnistää katsomaan mistä ääni kuului, ja pian kauhea näky avatuuu heidän eteensä: Jared Fellbloomin ruumis, joka makaa keskellä kirjastohuonetta ilman päätä.

Jared Fellbloom

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped