Sadie jaksaa olla surullinen parikymmentä minuuttia. Sitten hän menee kuntosalille. Mario seuraa häntä. Hän hakkaa nyrkkeilysäkkiä kunnes joku yhtäkkiä soittaa hänelle.

Tohtori Williams soittaa, hänellä on Sadien tulokset. Hän kutsuu Sadien kuulemaan tulokset. Sadie menee. Vastaanottovirkailija tunnistaa Sadien. Mario jää odotustilaan. Sadie menee lääkärin huoneeseen ja tohtori kertoo, että ei pitäisi olla mitään syytä, etteikö Sadie voisi saada lapsia. Sadie melkein kysyy, miten voisi lieventää stressiä ja vähentää alkoholin käyttöä.

Sadie palaa perheensä luo ja menee suihkuun. Sitten hän menee keittiöön, jossa Kepler ja Ophelia istuskelevat. Ophelia lukee Les Miserablesia. Sadie yllättyy. Hän kysyy, että oletteko koko ajan vain kyhjöttäneet täällä. Hän ainakin haluaisi päästä välillä ulos ja mennä kävelemään. Hän kutsuu Keplerin ja Opheliankin mukaansa.

Kepler tulisi mielellään Sadien kanssa kävelemään. Ophelia haluaa lukea kirjaansa.

Sadie pyytää Kepleriä olemaan kutsumatta häntä kapteeniksi. Kutsu siksi miksi muutkin. Kepler on vähän ihmeissään ja sanoo, että Sadie on väärässä, kyllä häntä kutsutaan kapteeniksi.

Kun he poistuvat Sadien perheen asunnosta, Lorenzon oven edessä on Ivan ja joku uusi naama. Hississä Sadie kysyy Mariolta, kuka tuo uusi tyyppi on. Mario ei tunne. Mario tuntee osan Lorenzon isoisä vartijoista, mutta ei kaikkia, ehkä uusi voisi olla yksi niistä. Isoisä asuu tässä rakennuksessa, ylimmässä kerroksessa. Sadie virnistää ja miettii, että voisiko jotenkin päästä piipahtamaan siellä.

Alhaalla Sadie bongaa patsaan ja lähtee kävelemään sitä päin. Joku kullattu sankari.

Sadie: ”Muistatko, mitä kielsin sinua tekemästä.”

Kepler: ”Joo, kuvaamasta tässä aluksessa.”

Sadie: ”No, saat unohtaa sen käskyn täksi aikaa…”

Kepler: ”Emmekä me ole aluksessa nyt.”

Jade ja kumppanit kiertävät esittelemässä Kielolle paikkoja, joissa hän ei ole aiemmin päässyt käymään. Jade esittelee joitain mielenkiintoisia rakennuksia. Patsas, josta on vain jalat jäljellä, koska sille on tehty ilkivaltaa. Lienee ollut joku arkistokraatin patsas. Jade ihmettelee, miksi niistä ole tehty jotain uutta? Hän ja Assembler päättävät tehdä siitä interaktiivisen taideteoksen. He hitsaavat siihen kiinni metallinpalan ja jättävät ohjeen sen jalustaan: ”Kiinnitä tähän pala.” He saavat joitain kummaksuvia katseita.

Tony kertoo, että Wongien etsimisen jälkeen häntä on seurattu. Hän on saanut napattua kuvan seuraajasta. Jade tunnistaa tyypin: yksi O’Brienin miehistöstä, varakapteeni, ikävä tyyppi. Tony ei ole ihan varma, mitä ajattelisi. Onko se vaarallista? Jaden mielestä se saattaa ehkä olla vaarallista. Ihmisistä ei koskaan tiedä, ja O’Brien voi tehdä asioita huvikseen tai sitten ei. Sadielta voisi ehkä kysyä, onko tässä jotain vakavampaa takana. Tony haluaa mennä Sadien luo.

Jade pyytää Lorenzolta luvat. Ne tulevat heti. Hän soittaa Sadielle ja kertoo, että hän ja Tony voivat tulla pitämään hänelle seuraa kohta.

Sadie sanoo Keplerille, että Jade ja tämän kaveri Tony ovat tulossa käymään.

Kepler vastaa: ”Acknowledged, captain.”

Hississä Sadie käskee Keplerin poistamaan videon, jonka tämä kuvasi Sadien puhelusta.

Ivan ja iso tyyppi ovat edelleen paikalla ja katselevat toisiaan epäluuloisen näköisinä. ?!?

Sadie pyytää Mariolta, jos hän voisi saada henkivartijan, joka voi mennä huonommalle puolelle ja olla olematta selvästi syndikaatin tyyppi. Ja mieluummin vielä nainen. Mario ei usko, että sellaista on, eikä että hän saisi muutenkaan mennä huonommalle puolelle.

Sadie menee juttelemaan Isabellalle ja kysyy, miten operaatio Kielon kanssa sujui. ISabella antaa tieteellisen selostuksen, että kaikki meni hyvin.

Sadie kysyy, että voitaisiinko keskustella tulevaisuudesta. Minne mennään jne. Isabella haluaa keskustella yksityisesti Sadien kanssa. Clara on sitä mieltä, että kyllä kaikkien tähän nyt pitäisi osallistua! Hetken kinastelun jälkeen Isabella antaa periksi.

Clara haluaa mennä Elysialle. Sadie toteaa, että onhan siellä hyvät rannat, mutta se on kallis. Claralla ei tietty ole muuta tietoa. Chris vain haluaisi jonnekin, missä voi pelata. Isoisä Steve haluaa viljellä perunoita ja ehkä muutakin.

Isabella taas haluaa erityisesti, että hänen perheensä on turvassa. Jonnekin kuuseen siis.

Sadie vilkuilee edelleen 5 minuutin välein kommunikaattoria. Hän ei saa viestiä Lorenzolta, vaan Lexalta. Hieman kiittelyä ja anteeksipyyntö.

Tuckerit keskustelevat vaihtoehdoista.

Nyt Sadie ja Isabella menevät juttelemaan keskenään. Hän kysyy Opheliasta ja Kepleristä. Tulevatko he mukaan? He vain jäivät tilalle onnettomuuden jälkeen. Isabella olettaa, että he ovat tulossa mukaan. Sadie kertoo, että muistaa, kuinka tilalle tulleista synteeseistä monet olivat samanlaisia. Mutta jotkut olivat ihan omanlaisiaan.

Sadie luuli, että Ophelia erityisesti halusi olla Keplerin seurassa. Hän mietti, että voisivatko synteesit kehittää korkeampia tunteita, kuten rakkautta. Isabella vitsailee, että eivät kai he nyt yhtäkkiä hormonijärjestelmää kehitä.

Sadieta ärsyttää, koska ilmeisesti Kepler matkii Jadea ja Kurkea ja kohtelee Sadieta vain kapteenina.

Tietääkö äiti, että Chrisillä on tyttökaveri? Isabella oletti niin. Ja että varmaan on ollut useampiakin. Eikun uusi, Atlas-terminaalista. Isabella ei vaikuta erityisen huolestuneelta. Kyllähän treffejä nyt joskus sattuu.

Isabella toteaa, että vaikka Sadie käy treffeillä joka asemalla, ei tarkoita, että muut tekisiviät niin. Hän siteeraa tilastoja. Sadie kuuntelee hieman hämmentyneenä ja nolostuneena. Isabella: ”Mitä isäsikin ajattelisi?”

Sadie: ”No, aluksella olo on melkein kuin vankilassa olisi. Asemilla saa viettää hetken Oikeaa Elämää.” Eikä Sadie kovin erilainen ollut Hubert-3:llakaan.

Isabella: ”Anteeksi mitä?”

Sadie toteaa, että ei hän nuorenakaan mikään kiltti tyttö ollut. Sadie alkaa mennä yksityiskohtiin ja Isabella käskee häntä olemaan kertomatta enempää. Isabella: ”Mutta entäs Lorenzo? Eikö hän ollut se vakituinen seurustelukumppani?” No Sadiehan näki Lorenzoa vain yhden kuukauden ajan vuodessa, ei hän niin kauaa jaksanut odottaa.

Mario koputtaa oveen ja kertoo, että täällä on kaksi synteesiä, Jade ja Tony. Sadie antaa luvan ja Mario päästää heidät sisään. Jade kuulee lyhyen hetken ajan ääniä Lorenzon huoneesta. Lorenzo riitelee jonkun naisen kanssa.

Jade kommentoi tästä Sadielle, joka on vähän kahden vaiheilla, että pitäisikö mennä riidan väliin, mutta päättää olla menemättä.

Sadie esittelee Tonyn perheelleen.

Sadie pyytää Jaden makuuhuoneeseen. Jade pyytää Tonynkin.

Sadie punastuu ja Jade ihmettelee. Sadie ei selitä. Jade selittää, että O’Brienin varakapteeni seuraa Tonya ja pitäisi päättää, onko se vakavaa.

Sadie: ”Ai tästä on kyse!”

Jade: ”Mistä muusta voisi olla kyse? Ei sillä, että tällaista voisi arvata tapahtuvan, mutta oletitko jotain muuta?”

Sadie ei vieläkään selitä.

Sadie tietää, että tyyppi on Musta Pietari, tosi julma tyyppi ja lähes yhtä hullu kuin O’Brien. Jade: ”Mutta miksi tyyppi seuraisi Tonya?” Sadie pyytää Jadelta huumeannoksen. Ehkä homma pyörii sen ympärillä. Jos sitä vaikka tuotetaan tai todennäköisemmin jaetaan Wongin ravintolan kautta.

Tony: ”Pitäisikö mun edeskuulla tästä?” Tony päättää poistua ja palaa olohuoneeseen.

Sadie pyytää, ettei Jade kertoisi tämän alkoholi-, sänky-, yms.-seikkailuista hänen äidilleen. Eikä ehkä muillekaan? Jadelle jää epäselväksi, mitä hän saa kertoa ja kenelle. Ilmeisesti kuitenkin vähemmän.

Sadie kertoo, että pani Lexan ruotuun. Mutta hänelle tuli paha mieli ja… Ja tästä Jade ei saa kertoa kenellekään! Sadie hommasi Lexalle synteesiseuralaisen. Ja Tony ehdotti kahdenkeskistä seuraa. Jos Tony olisi ollut ihminen ja tullut tänne ehdottelemaan lisää, tilanne olisi ollut entistäkin kummallinen. Ja nyt se on kummallinen vain Sadien osalta. Jade ei tajua, mitä Sadie hakee.

Jos

Jade kysyy, haluaisiko Sadie, että hän hakkeroi kameran Lorenzon kämpässä. Eeeeei.

Sadie sanoo, että Lorenzo sanoi, että pitäisi siirtää perhe turvaan.

Sadie sanoo, että kertoi Lorenzolle noloja juttuja ja on muutenkin tehnyt/kertonut nolouksia ja häntä jotenkin haittaa se. Jaden mielestä se on ihan hyvä niin, juttuja pitääkin kertoa, vaikka ne olisivat noloja eivätkä ne yleensä edes ole noloja, vaikka siltä tuntuisikin.

Kun Sadie poistuu huoneesta, hän melkein törmää Opheliaan, joka seisoo oven takana.

Sadie: ”Mitä helvettiä?”

Ophelia: ”Minun piti kiittää tästä kirjasta.”

Sadie: ”Kuuntelitko keskusteluamme?”

Ophelia: ”No en oikeastaan. Auditoriset sensorini tallensivat joitain sanoja.”

Sadie kuulee, kun Ophelia kiittää Jadea ja Ophelian äänessä tuntuu olevan jotain tyttömäistä innostusta.

Sadie jättää Ophelian silleen ja palaa olohuoneeseen. Tony on flirttailemassa Isabellan kanssa. Isabella ei ole vielä tajunnut tätä, mutta hänellä on kivaa. Sadie jää nurkan taakse ja kuulee, kun Isabella nauraa.

Jade kysyy, mitä Ophelia haluaa tehdä kirjalle. ”Haluatko lukea sen uudestaan?” Ophelia ei ole vielä saanut kirjaa loppuun. Se on kuulemma pitkä ja hankala lukea ja mielenkiintoinen. Hän pyytää, jos Jade voisi lukea sitä yhdessä hänen kanssaan joskus. Jade ei tiedä tällaisista kirjoista oikein mitään tai osaa lukea niin hankalaa tekstiä, mutta olisi se kyllä mielenkiintoista kokeilla, ja Ophelia voi auttaa sen ymmärtämisessä.

Jade menee myös olohuoneeseen päin. Sadie kuiskaa Jadelle, että ei ole kuullut äitinsä nauravan seitsemään vuoteen.

Jonkin ajan kulutua Sadie menee olohuoneeseen ja toteaa, että teillähän on hauskaa. Tony toteaa, että heillä on paljon yhteistä.

”Ai, oletko sinäkin leski?” Sadie just näin.

Tony pahoittelee. Isabella toteaa kevyehkösti, että siitähän on jo 7 vuotta.

Isabella vakavoituu ja kysyy Sadielta, onko kaikki kunnossa. Sadie haluaa selvittää tuttujensa kohtalon, mutta Lorenzo ei halua päästää häntä niin vaaralliseen paikkaaan.

Lorenzo kulman takaa: ”Ai mihinkä mä en päästä sua?”

Sadie hermostuu isosti.

Lorenzo pyytää Sadieta ja Jadea tulemaan omaan asuntoonsa.

Käytävästä näkyy, kuinka tuntematon iso mies on seisomassa tunnetun nuoren naisen kanssa hississä. Valeria Yori katsoo kommunikaattoriaan ja sitten vilkaisee Sadieen. Sadie kumartaa ja Yori näyttää hyvin vihaiselta.

Asunnossaan Lorenzo sanoo, että emme onnistuneet löytämään tyyppejä, jotka yrittivät viedä synteesit. Yorien edustaja tuli tänne ja vaikutti ihan tottapuhuvalta: Yorit tai hän eivät olleet tämän takana.

Sadie rupeaa taas epäilemään, että ehkä tässä sittenkin on kyse jostain muusta.

Lorenzo lupailee, että hän panee miehensä ottamaan asioista selvää.

Sadie utelee Lorenzolta, että onko tämä edes syönyt mitään koko päivänsä. Lorenzo: ”Tietysti, toithan sinä aamiaisenkin.” Sadie: ”Jota et syönyt.” Lorenzo näyttää vähän paljastuneelta. Ei ole varmaan syönyt mitään koko päivänä. Jadekin tajuaa sen ja aavistelee, että Sadie saattaisi haluta syödä yhdessä Lorenzon kanssa. Hän kuitenkin sanoo: ”Ravinnonsaanti on tärkeää. Jos jättää syömättä, suorituskyky heikkenee huomattavasti ja se haittaa tutkintaa.” Lorenzo vain myötäilee syövänsä jotain sitten.

Sadie ja Jade palaavat Tuckerien kämppään. Sadie valittaa, että Lorenzo ei varmaan huomaisi, jos häntä tinttaisi nenään…

Sadie toteaa, että Mario on jäänyt ovelle. Hän menee katsomaan ikkunoita. Hän löytää parvekkeen. Pääsisikö sieltä alas?

Tonyn ja Isabellan keskustelu muuttui henkilökohtaisemmaksi. Isabella kertoo tilasta ja Tony siitä, että haluaisi joskus käydä planeetalla.

Jade kuuntelee keskustelua hetken ja menee sitten Ophelian luo. He lukevat kirjaa.

Sadie sanoo Claralle, että hänen on päästävä pois, mutta Lorenzon goonit seuraavat häntä kaikkialle. Haluaako Clara avustaa suuressa paossa? Clara kysyy, että eikös Lorenzo vain yritä pitää häntä turvassa? Onko Sadiella joku rakastaja? No ei, Sadie haluaa vai auttaa pulassa olevia kavereitaan.

Sadie haluaa hämätä Mariota niin, että Clara pukeutuu Sadien vaatteisiin ja menee jonnekin syömään, ja Mario menee hänen kanssaan. Sillä aikaa Sadie livahtaa pakoon.

Clara tarvitsee vakuuttamista. Sadie päättää lopulta, että ei, ei nyt. Ei hän halua vaarantaa Claraa. Hän selittää, että eilen oli tosi kiva ilta ja yö, mutta koko tämä päivä on ollut kauhea. Sadie on yrittänyt olla kiltti koko päivän.

Clara: ”No kai kun Lorenzo käskee niin pitää totella!”

Jade kyselee Kepleriltä ja Ophelialta, mitä he haluaisivat. Kepler haluaa jatkaa Spootube-kanavaansa, sitä varten olisi varmaan parasta päästä planeetalle, jolla Steve voi jatkaa viljelyä. Ophelia vaikuttaa unelmoivalta. Jade kyselee kirjojen keräämisestä, kirjastossa työn tekemisestä. Ophelia on vähän yllättynyt. Hän haluaisi oikeastaan nähdä maailmaa. Jade selittää, että siihen tarkoitukseen työ hylkyrinä lienee paras vaihtoehto, mutta se on vaarallista. Ophelialla ei ehkä olisi siihen tarvittavia taitoja. Ehkä asioiden selvittäminen tai ihmisille puhuminen? Ja jos lähtee täältä jonnekin muualle, pitää esittää tyhmää. Siihen tosin auttaisi se, jos löytäisi jonkun ihmisen, jonka kanssa matkata ja jonka avulla voi tehdä asioita teeskentelemällä, että ihminen on hommien alullepanija. Jade ja Sadie tekevät niin aika usein.

Sadie tulee ehdottelemaan Tonylle, että pitäisikö Tonyn päästää äiti lepäämään. Isabella on ensin ärtynyt ja sitten toteaa, että tosiaan, kello onkin paljon.

Tony on lähdössä. Sadie kysyy Jadea. Jade voisi mennä saattamaan Tonya.

Sadie vilkuilee Mariota ja lähettää Jadelle viestin: ”Voitteko tilata taksin ja odottaa hetken?” Jade: ”Oletko taas tekemässä jotain tyhmää?” Sadie: ”:imp:”

Jade ja Tony menevät alas ja tilaavat spüberin.

Sadie menee renkuttamaan Lorenzon ovikelloa. Mario ihmettelee ja kysyy, että haluaako Sadie, että hän lähettää Lorenzolle viestin. Sadie toteaa, että pystyy kyllä tekemään sen itsekin. Mario tuijottaa. Sadie käy kääntymässä ovella ja sitten sanoo, että häneltä jäi tavaraa Lorenzon kämppään. Voisiko Mario avata oven?

Mario avaa oven ja menee sisään ja kysyy, mitä pitäisi etsiä. Sadie vain hyppää hänen selkäänsä ja kuristaa hänet tajuttomaksi. Mario saa lähetettyä jonkinlaisen hätäviestin.

Sadie vetää Marion Lorenzon asuntoon, lukitsee oven ja lähtee hissillä alas. Hän soittaa Jadelle ja kysyy, että kai teillä on auto. Ei vielä, ETA 5 min. Äh. Sadie sanoo, että hän hankkii oman kyydin, seuratkaa häntä.

Sadie yrittää mennä hankkimaan liitopyörää. Jos vaikka Jerry olisi unohtanut ottaa luvat pois siitä yhdestä. Sadie käynnistää liitopyörän. Sadie soittaa Jadelle ja kertoo, että tavataan koordinaateissa x. Sitten hän tunkee kommunikaattorinsa salakäytävään ja lähtee ajamaan. Hän ajaa ylinopeutta.

Jade selostaa Tonylle, mikä on meininki Sadien kanssa. Ilmeisesti hän aikoo kiskoa heidät mukaansa tutkimaan Wongeja. Spüber saapuu. Ensimmäisellä stopilla Jade ostaa uuden kommunikaattorin ja tekee siihen uudet tilit ja asentaa palomuurit yms.

Sadie toteaa, että on ylipukeutunut. Hän ei voi ostaa vaattita, koska ei pääse käsiksi rahoihinsa. Elämä ilman kommunikaattoria on perseestä. Hän jättää pyörän kauemmas ja jää odottamaan koordinaatteihin.

Jade antaa Sadielle uuden kommunikaattorin ja lataa sinne yhden krediitin.

Tony ei halua mennä huonommalle puolelle. Hänellä ei ole sellaisia selviytymistaitoja. Lopulta Sadie tulee siihen tulokseen, että Jadenkaan ei kannata.

Sadie jää Helvetin Porteille. Jade ja Tony jatkavat Tonyn kämpälle.

Sadie kävelee Helvetin Porteilta kauppakäytävään, jossa myydään epäilyttäviä juttuja ja palveluita.

Sadie huomaa, että häntä katsoo joku jengiläinen. Sadie ostaa joltain kodittomalta pitkän takin, joka peittää hänen muut vaatteensa. Hän saa muutaman viihdealan työtarjouksen.

Sadie pääsee Wongien asuinalueelle. Hän kyselee. Joku vuodattaa, että että onks ne ne aasialaiset, joita on ihan liikaa. Hän on valittanut niistä jo kahdesti.

Sadie nousee ”kerrostaloa” ylös ja löytää Wongien asunnon. He eivät halua puhua hänelle. Sadie onnistuu vakuuttamaan. Hän oli vakioasiakas, Sadie Tucker. Kolmekymppinen mies avaa oven ja sanoo, että ilmeisesti rouva Wong tosiaan muistaa hänet. Kämpässä on ihan liikaa Wongeja. Hän moikkaa kaikkia tuttuja naamoja. Yksi tuttu naama puuttuu: joku nuori mies. Sadie menee toiseen huoneeseen. Rouva Wongilla on nuori neiti Wong sylissään.

Sadie: ”Mitä oikein tapahtui?”

”Se oli kauheaa. Menetin paikan, minut pakotettiin myymään se. Eräänä päivänä joku mies tuli paikalle. Lapsenlapseni on niin paljon velkaa, että neuvottelutkaan eivät auttaneet, lopulta oli vain pakko myydä.”

Sadie: ”Se, joka ei ollut nyt paikalla? Han?”

Joo. Hänellä on hirveästi velkaa. Paikka piti kuulemma myydä, tai muuten heidät kaikki passitettaisiin jollekin hylkyrialukselle. Eikä millekään kivalle alukselle kuin Sadien vaan O’Brienin alukselle.

Wong näyttää Masakin kuvan. Nelikymppinen aasialainen, ulkonäkönsä puolesta voisi kuulua syndikaattiin. Muuten hyvin perus, ei erikoisia tuntomerkkejä.

Hania ilmeisesti pidetään jossain, hän ei ole millään hylkyrialuksella.

Sadie kysyy, että tietävätkö he, mitä Wongin herkussa tapahtuu nykyään. Wong toteaa, että kyllä se pyörii jotenkin… Joku uhkapelipaikka perustettu yläkertaan. Ruokaa saa edelleen. Wongeja ei enää päästetä sisään.

Sadie tarjoaa apuaan, vaikka ei voi tehdä isoja lupauksia. Hän antaa yhden krediitin.

Jade huomaa Mustan Pietarin kykkimässä Tonyn kämpän lähistöllä. Hän käskee spüberin ajaa ohi. Jade: ”Se tyyppi on tuolla vahdissa. Haluatko silti mennä kotiin?” Kyllä Tony haluaa, hänen pitää ainakin vaihtaa vaatteet. Spüber kiertää vähän, jotta Tony voi nousta autosta tyypin näkemättä. Jade jää odottamaan.

Tony lähettää viestin: ”Se tyyppi kykkii mun ikkunan takana!” Jade ehdottaa verhon sulkemista sen nenän edestä, mutta Tonya pelottaa. Tony menee yläkertaan.

Jade käy tarkistamassa takaoven ja striimaa koko ajan Tonylle. Takaoven kynnystasanteella on pieni laatikko. Jade ottaa jonkun metalliputken ja työntää sen alas portaalta. Se aukeaa ja siellä on palapelin pala.

Takaa kuuluu: ”No siinäpä kesti.”

Jade kääntyy ja näkee O’Brienin ja ”Kultasilmä” Whiten. Heillä on EMP-patukat.

Jade: ”Missä kesti?”

O’Brien: ”Sä tulet nyt meidän mukaan.”

Jade: ”Miksi?”

O’Brien: ”Näet sitten.”

Jade jatkaa utelua, mutta ei saa vastauksia. Musta Pietari tulee takaovesta.

Jade: ”Kai te tajuatte, että tämä näyttää todella pahalta?”

Musta Pietari yrittää kiertää Jaden taakse. Jade yrittää tönäistä hänet pois tieltä ja syöksyä käytävään, mutta päätyy kaatumaan käytävän lattialle Mustan Pietarin kanssa. Tony on käytävässä. Jade käskee hänen juosta.

O’Brien ja White tulevat ovelle ja sohivat Jadea patukoilla. Yksi osuu, siitä tulee trauma. O’Brien: ”Antaudutko?” Jade: ”En.” Jade yrittää sohia Mustaa Pietaria sormiveitsillään, mutta ei osu. Hän saa patukoista vielä kaksi traumaa lisää.

Jade: ”Nyt mä antaudun.”

Jade ehtii lähettää Sadielle ja Kurjelle viestin: ”Kapteenit O’Brien ja White ja Musta Pietari väijyivät Tonyn asunnolla (osoite y) ja kävivät kimppuuni. Jouduin alakynteen ja antauduin.”

O’Brien patukoi Jadea silti. Jade on toimintakyvytön. Hän tekee hätävarmuuskopion itsestään mustaan laatikkoon.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped