Sadie palaa suihkusta ja tuo aamupalaa Lorenzolle.

Sadiella on villi salaliittoteoria: Yorit näyttävät kovasti olevan tämän takana, mutta mitä jos taustalla on joku kolmas osapuoli? Tavoitteena on kaaos? Vihanpito Sadien/Lorenzon ja Yorien välillä? Jos Lorenzo olisi kuollut, olisivatko Tanakat suorittaneet kostotoimenpiteitä? Suoritetaanko niitä vaikka yritys epäonnistuikin? Mitäs jos siellä on jo tällä hetkellä menossa joku salamurhaaja?

Lorenzo huolestuu ja lähtee muualle yhden stealth-aseen kanssa. Ivan-vartija lähtee hänen mukaansa.

Jaden mielestä tämä on täysin pikkumaista ihmisten toimintaa eikä hän pysty sanomaan Sadien ajatuksista mitään.

Isabella miettii, että Bauhaus voisi olla tämän takana. Jade on sitä mieltä, että tuskin, sillä siinä tapauksessa Bauhaus olisi luultavasti tehnyt siirtonsa jo paljon aikaisemmin. Toki se riippuisi siitä, millä tavalla synteesiä voi hallita takaportin kautta. Pystyisikö Bauhaus hallitsemaan kaikkia tyhmennettyjä synteesejä etänä? Jos niin olisi, tätä asemaa ja/tai syndikaattia ei luultavasti olisi olemassakaan.

Jade tutkii ja toteaa, että takaporttiin pääsee käsiksi etänäkin jollain tavalla, mutta ei aivan yksinkertaisesti. On siis jokseenkin epätodennäköistä, että Bauhaus olisi tämän takana, ellei asemalla ole joku agentti tai jotain.

Sadie huomaa Jaden uuden oikean käden, joka näyttää samalta kuin vasenkin. Hän kyselee liitännästä ja lääppii kättä hetken.

Houstonin ja Tryffelin ruumiit pitäisi viedä kierrätykseen. Oikeastaan mieluummin tutkittavaksi, jos Jade ja Isabella mahdollisesti eivät huomanneet jotain. Sadie käskee Jerry-vartijaa soittamaan paikalle kuljetuksen.

Jonkin ajan päästä pari tyyppiä tulee mustissa puvuissa ja aurinkolaseissa. Yhdellä on lippalakki. Sadien mielestä hän näyttää vähän tutulta. He voivat viedä droidit kierrätykseen. Jade sanoo, että eikun tutkittavaksi. Assemblerin työpajalle. Jade tulee mukaan.

Tyypit lastaavat ruumiit antigravitaatiokärryyn ja vievät sen hissiin. He sanovat, että Jade ei mahtuisi hissiin. Kylläpäs mahtuu. He menevät alas.

Sadie juttelee hetken äitinsä kanssa ja lähtee sitten Jerry-vartijan kanssa alas. Sadie kysyy, kuinka kauan Jerry on ollut Lorenzolla töissä. Koko 7 vuotta, sitä ennen Lorenzon isällä. Syntyi täällä asemalla, mutta ei liittynyt alakerrosten jengeihin.

Tyypit lastaavat droidit antigravitaatioavolavapakuun eivätkä päästä Jadea autoon. Jade sitten hyppää lavalle ja lähettää asiasta viestin Sadielle.

Kun Sadie käskee Jerryä hankkimaan nopeasti kulkuneuvon, Jerry ihmettelee, että mikä kiire tässä on. Sadie selittää. Sadie epäilee Jerryä, joka kutsui kuskaajat paikalle. Kun Jerry soitti tyypeille, ne olivat jo tulossa… Jerry valaistuu ja lähtee hölkkäämään parkkipaikalle.

Auto, jonka kyydissä Jade on, poikkeaa reitiltään. Jade hakkeroi seuraavan puomin niin, että se estäisi auton matkan, ja hän voisi sitten lähteä menemään kärryjen kanssa. Jade onnistuu, mutta tyypit eivät osaa pysähtyä ajoissa, joten puomi rysähtää auton päälle. Jade puokkoilee lavalla ja saa trauman. Hän lähettää reaaliaikaisia viestejä aiheesta Sadielle.

Jerryn nopeiten saama kulkuneuvo on liitopyörä, jota hän ei osaa ajaa. Hän saa miehisyyskriisin, kun Sadie ajaa sitä ja hän joutuu istumaan Sadien takana. Alku sujuu hyvin, mutta sitten Jaden lähettämät viestit häiritsevät Sadieta ja Sadie on joutua kolariin.

Jade saa kärryn pois autosta ja lähtee pinkomaan täysiä karkuun. Tyypit lähtevät Jaden perään. Jade yrittää etsiä piilopaikkaa, jolloin tyypit saavuttavat ja yksi ottaa aseen esiin. Jade näkee, kun Sadie tulee aivan liian kovaa liitopyörällä. Jade juoksee ja pujottelee ihmisten välistä antigravitaatiokärryn kanssa. Hän lähettää Sadielle viestin, että häiritse takaa-ajajia, että hän pääsee piiloon.

Sadie yrittää temppuilla liitopyörän takaa-ajajien eteen. Hän menettää Jerryn, joka putoaa pusikkoon. Takaa-ajajat pysähtyvät hämmentyneenä. Sadie ottaa aseen esiin ja osoittaa.

Hetki tuijottelua. Sivulliset kyyläävät. Ammuskelua ei tapahdu. Tyypit lähtevät karkuun. Pienempi tyyppi menetti lakkinsa ja lasinsa. Sadie tajuaa, että hän oli Moretin kanssa aiemmin, mm. silloin Tuckerien tilalla.

Sadie käy poimimassa Jerryn ja pyytelee anteeksi. Jerryllä lienee aivotärähdys.

Sadie soittaa Jadelle ja sanoo, että hänen pitää huolehtia Jerystä jonkun aikaa. Jade pääsi piiloon jonkin lastauslaiturin alle ja aikoo jatkaa taksilla Assemblerin pajalle.

Sadien ja Jerryn ympärille kerääntyy huolestuneita sivullisia. Sadie soittaa ambulanssin. Hän antaa Jerryn aseen vartijalle ja sitten joutuu luopumaan omastaankin. Vartijat eivät saa yhteyttä Lorenzoon.

Jade pääsee lähtemään piilostaan taksilla.

Tarkistuspisteellä hänet pysäytetään ja tutkitaan. Tarkastajat ovat nihkeitä ja epäluuloisia ja panevat Jaden hetkeksi koppiin. Eivätkä kerro, että miksi. Hän hakkeroi yhden kameran, jotta näkee, tapahtuuko taksille tai ruumiille mitään. Tarkastajat tutkivat lyhyesti Houstonin ja Tryffelin päiden sisältöä. Sitten he palaavat Jaden luo ja näyttävät videota, kun Jade hakkeroi Houstonia. Jade selittää, että Houston oli kapteeni Sadien aluksen pilotti ja lähti yhtäkkiä ilman selitystä alukselta, eikä vastannut kysymyksiin, mutta Jade sai selville, että Houston oli kapteenin erikoistehtävällä. Se vaikutti epäilyttävältä. Myöhemmin Houston ja Tryffeli löydettiin tuhoutuneina ja nyt Jade on viemässä heitä tutkittavaksi ja kierrätykseen. Ja vaikka Jade olisi hakkeroinut Houstonin, tarkastajilla ei ole todisteita siitä, että Jade olisi hakkeroinut Tryffeliä! Mutta eiväthän he sitäkään voi tietää. Huoh. He jättävät Jaden koppiin ja menevät tekemään lisäselvityksiä.

Jerry ei ole enää työkuntoinen. Hän ei aio päästää Sadieta lähtemään ilman henkivartijaa. Jerry saa Sadien suostuteltua istumaan penkillä, kunnes uusi vartija tulee paikalle.

Jade soittaa Sadielle ja kertoo, että on jumissa tarkastuspisteellä. Sadie haluaa jutella tarkastajille. Jade pyytää tarkastajia ottamaan yhteyttä, ja Sdie yrittää selittää, että Jade on tekemässä juuri sitä mitä pitääkin. Ei vieläkään mene perille. Aikovat soittaa Lorenzolle. Sadie: ”Onnea sen kanssa, hän ei vastaa edes minulle.”

Lopulta uusi Lorenzon vartija, Mario, tulee Sadien luo. Jerry vilkuilee liitopyörää. Hänen ei todellakaan pitäisi ajaa aivotärähtäneenä laitetta, jota hän ei osaa ajaa kunnolla, mutta hän tekee silti niin.

Houstonin ja Tryffelin ruumiiden varastajien auto on eristetty ja sitä ollaan tutkimassa. Sadie menee tutkimaan itse. Tutkijat eivät halua häntä sinne. Mario vetää esiin virkamerkkinsä ja käskee kaikkia häipymään. He häipyvät! Vievät jopa sivulliset mennessään.

Sadie silmäilee auton kamoja. Siellä on aika vähän mitään. Yhden tyypin aurinkolasit ja lakki.

Jadelle tullaan kertomaan, että hän saa lähteä. Ja jopa ottaa ruumiit mukaansa. Hän tutkii auton ja ruumiit ja kaikki näyttää olevan kunnossa. Hän huomaa, että häntä aiemmin jahdanneet tyypit ovat vähän matkan päässä uudessa autossa ja ovat selvästi valmiina seuramaan Jadea.

Jade ilmoittaa tilanteesta Sadielle ja lähtee sitten menemään.

Hän valitsee paikan, jossa voisi vaihtaa autoa niin, että tyypit jatkaisivat tyhjän taksin seuraamista.

Sadie tutkii, että auton omistavat Yorit. Tyypit unohtivat panna auton äänitallennuksen pois päältä… Pienempi mies valittaa, että tämä ei kuulu mun hommiin. Isompi toteaa, että tämä kuuluu just mun hommiin. Sadie nappaa tallenteen mukaansa ja lähtee Assemblerin pajalle. Hetken kuluttua Sadie saa tiukan viestin Lorenzolta: palaa heti takaisin kämpälle ja pysy siellä. Samoin Mario. Niinpä he lähtevät takaisin.

Jade menee jonottamaan parkkihalliin ja pääsee sisälle, mutta toinen uloskäynti, josta hänen piti mennä ulos, on poissa käytöstä, ja hänen tilaamansa toinen taksi ei ole päässyt paikalle. Jade jättää ensimmäisen taksin ja piiloutuu huoltokäytävään.

Taksilla kestää ja Jade päättää jatkaa huoltokäytävää pitkin. Hän päätyy Wongin ravintolan ja parin muun bisneksen yhteiskellariin. Hän nousee varovasti ylös lastauslaiturille ja pääsee viimein taksiin.

Sadie kuuntelee auton äänitallennetta matkalla. Pienempi mies valittaa, että Moretti ei koskaan hyväksyisi tällaisia hommia. Tällainen paljastaa meidän käden. Mutta Yoreja on toteltava.

Sadie pääsee perheensä luo. Hän lähettää viestin Lorenzolle, joka sanoo, että palaa tunnin kuluttua. Mario jää vartioimaan.

Jade ja Assembler ja muut tutkivat vielä Houstonin ja Tryffelin, mutta eivät saa selville mitään enempää. Jade kysyy Kielolta, haluaisiko tämä sittenkin kokeilla humanoidin runkoa. Sadie oli jo sanonut, että tarvitsisimme Dukestarrille uuden pilotin, joten Kielo pääsisi varmasti mukaan, ja Sadieta voi kyllä pyytää käyttäytymään hienotunteisemmin. Kielo toteaa, että kai se olisi kokeilemisen arvoista. Ja voihan vielä vaihtaa takaisinkin. Kielo kysyy, kumpi kehoista kannattaisi ottaa. Jade selittää, että Houstonin kehossa saattaisi olla kiusallista, koska muu miehistö tunsi Houstonin ja he eivät välttämättä kykene kohtelemaan Kieloa kuin täysin uutta henkilöä. Kielo toteaa, että sitten Tryffelin keho on kyllä parempi.

Jade soittaa Sadielle. Houstonin voi viedä kierrätykseen. Jade kertoo viimeinkin Sadielle Wongeista, Tonyn terveiset ja että Ophelialle ja Keplerille saa kyllä jutella.

Jade vie Houstonin kierrätykseen ja Tryffelin säilöön konttiin. Hän kysyy Isabellalta, voisiko tämä auttaa Kielon siirtämisessä Tryffelin kehoon. Isabella suostuu. Sitten Jade ottaa jonkun kasvin, menee miehistötilaan se kädessään ja menee lepomoodiin.

Lorenzo tulee paikalle. Hän ja Sadie menevät hänen kämppäänsä. Hän ei ole vielä saanut varmasti selville, että kuka murhayrityksen takana on. Yorit varmaan.

Sadie kertoo, että tunnisti Moretin pienemmän tyypin. Ja pyörittää äänitallenteen. Lorenzo suuttuu. Hän kaivaa Moretin miesten kuvat ja kysyy, kumpi niistä. Lorenzo haluaa keskustella tiukasti hänen kanssaan.

Sadie haluaa kysyä jotain. Valeria Yori. Hän on Saikon tytär, komissaarin tytär. Lorenzo sanoo, että heillä oli jotain kauan aikaa sitten.

Sadie sanoo, että tajuaa nyt, että hän on ollut itsekäs ja pyytänyt Lorenzolta ties mitä. Hänellä ei ole erityisen hyvä maine hylkyripuolella, hänehän uskotaan tekevän ties mitä. Mutta Lorenzon maine kärsii vielä enemmän assosiaatiosta Sadien kanssa. Ei Lorenzo Sadieta halua piilossa pitää.

Sadie tekee rehellisen rakkaudentunnustuksen!

Sadie ei syytä Lorenzoa mistään. Lorenzo huolehtii, että entäs Sadien perhe? No, Isabella ei pidä syndikaatista ylipäätään…

Sadie miettii, että voisiko mitenkään saada Nightingalella lyhennettyä velkaansa. Tai jos Lorenzo voisi tehdä siitä luksusaluksen. Lorenzo huokaisee, että kiinnität taas huomiota niin epäolennaisiin juttuihin.

Sadie palaa takaisin perheensä luo ja kommentoi äidilleen häpeävänsä. Hän tunnusti Lorenzolle rakkautensa ja Lorenzo ei vain lakannut huolehtimasta käytännön jutuista!

Isabella ehdottaa jotain herkkuja. Sadie kommentoi, että sitten hänestäkin tulisi lihava. Hän ei halua olla kuin Clara, joka on kuulemma kuin syöttöporsas. He kinastelevat hetken.

Illalla Isabella on lähdössä ja kysyy Sadielta, pärjääkö tämä varmasti yksinään. Sadie antaa Isabellalle pistoolia. Isabellalla on oma, piilotettu.

Isabella ilmoittaa Kielolle, että voi lähteä. Kielo kysyy Jadelta, haluaako tämä tulla mukaan. Juu.

Matka paremmalle alueelle sujuu. Isabella juttelee Jaden kanssa paluumatkalla. Jade päätyy kertomaan, että Sadie tuppaa tapailemaan miehiä lomillaan. Miehet ovat satunnaisia komistuksia, jotka eivät kohtele Sadieta huonosti, eikä Jade varmasti tiedä kaikista. Jade epäilee, että Isabellan reaktio on lievästi paheksuva. Jade sanoo, että on enemmän huolestunut Sadien juomisesta, mutta sitä Jade on kyllä saanut hillittyä. Siitäkös Isabella huolestuu. Hän tenttaa Jadelta, kuinka paljon Sadie oikein juo, ja Jade luettelee kaikki tilastonsa aiheesta, koska tietysti hän muistaa sellaiset asiat… Ja tietysti Jade ei ole kovin usein näkemässä, miten paljon Sadie juo baareissa lomillaan. Jaden mielestä kaikki tämä on suht julkista tietoa, koska Sadie ei yritä piilotella juomistaan ja treffailuaan ja puhuukin niistä joskus. Isabella silti paheksuu hyvin selvästi. Jade on hämmentynyt eikä ole varma, tekikö jotain väärin ja kenen kantilta.

Jade korjaa Tryffelin vanhan kehon, ja Isabella ja Assembler auttavat. Sitten Isabella siirtää Kielon ohjelmistot, ja Jade auttaa. Siirto onnistuu!

Kielo tutkii uusia käsiään ja silittelee sukkulassa olevia kasveja. Jade antaa Kielolle kielon muotoisen pipon. Kielo saa tehtyä itselleen pankkitilin. Viimeinkin! Kielo halailee muita ja kokeilee kävelemistä.

Kielo kokeilee ajaa sukkulaa uudella kehollaan, ja se sujuu ihan kohtuullisesti alkukankeuksien jälkeen. Viemme Isabellan takaisin. Jade maksaa sukkulan parkkipaikasta.

He menevät kävelemään graffitikäytävälle ja Jenniferin asuntoon yms.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped