Kun Sadie yritti ostaa lippuja (eilen), ne ovat loppuunmyytyjä. Sadie käyttää trokatuihin lippuihin 1 krediitin.

Jade menee työpajalle ja rupeaa puhdistamaan olkapäässään olevaa liitintä. Isabella tulee paikalle ja on tyytyväinen. Hän näyttää kommunikaattoristaan valokuvaa: kaksi ihmistä ja synteesejä aluksen lastirampin edessä. Yksi synteeseistä näyttää vähän Jadelta, tai ainakin samoja osia näyttää olevan.

Kuva on uutisartikkelsta, joka tehtii yhdestä ensimmäisistä aluksista, joka lähti etsimään muita asuttavia planeettoja. Arkos Pathfinder, lähtee kaukaista tähteä kohti. Matka kestäisi 80 vuotta. Ihmiset tulevat viettämään ajan staasissa. Jade tutkii järjestelmien tietoja ja saa selville, että myöhemmin kävi ilmi, että planeetta oli elinkelvoton. Artikkeli on vähän vajaa 300 vuotta vanha. Jade ihmettelee, oliko kyseinen synteesi Jade vai joku saman mallinen? Ja vaikka se olisi ollut Jaden keho, oliko se silti oikeasti Jade, koska hänellä ei ole muistoja siltä ajalta?

Isabella auttaa Jadea puhdistamaan liitintä.

Sadie menee salille ja juoksee 20 km päihittääkseen Joyn. Sitten hän rojahtaa lattialle, kiroilee katolle ja Chris kysyy, kelle hän puhuu. Sadie sanoo puhuvansa universumille.

Sadie spottaa Chrisiä, kun tämä nostelee painoja.

Illalla Sadie pyörittelee pienoismallia. Hän lähettää siitä viedon Jadelle ja pyytää etsimään aluksen mallin. Jade etsii ja toteaa, että alus ei ole mikään olemassa oleva malli. Jotkut sen osat näyttävät samoilta kuin joissain muissa aluksissa. Sadien isä lienee keksinyt mallin ihan itse. Lisäksi noin pienessä aluksessa ei pitäisi olla hyppymoottoria, mutta siinä on.

Kun Sadie menee nukkumaan, Jade rupeaa tekemään liitintä jännäliittimeen olkapäähänsä.

Sadie näkee taas jänniä unia. Hän herää piipitykseen. Clara ei ole paikalla. Sadien kommunikaattori ei piipitä.

Clara on kuitenkin paikalla. Hän pyytää anteeksi, koska taisi rikkoa Sadien lelun. Pienoismallin. Clara istuu pöydän ääressä. Sadie menee katsomaan. Malli näyttää ehjältä, mutta se piipittää ja siinä välkkyy valoja. Sadie tutkii sitä hetken, mutta ei tiedä miten sen saisi pois päältä.

Clara pyytelee anteeksi siitä, että penkoi Sadien tavaroita. No, kunhan ei pengo alalaatikkoa! Sadie lähtee alusvaatteisillaan ulos hytistä. Houston tulee vastaan, Sadie tervehtii, Houston kävelee ohi.

Sadie antaa pienoismallin Jadelle, joka löytää mallista napin. Siinä on ikuisuusparisto, joten sitä ei tarvitse vaihtaa.

Jade tajuaa, että piipitys on morsea! Erittäin vanhanaikainen kommunikaatioprotokolla. Jade etsii morseaakkoset ja kääntää viestin. Koordinaatit ja 6 numeroa. Sadie ei tunnista numeroita.

Jade tarkistaa koordinaatit. Ne ovat Wolf-359:n uloimmalle planeetalle, tarkka sijainti siellä. Sadien vanhemmat kävivät planeetalla yliopistossa. Se nuketettiin sodassa.

Sadie lähtee pienoismallin kanssa. Ophelia tulee vastaan. Sadie sanoo hyvää iltaa ja Ophelia nyökkää. Sadie kysyy, missä Kepler on. Ophelia sanoo, että ei tiedä, mutta voi kysyä. Sadie selittää, että se oli retorinen kysymys.

Kun Sadie kömpii takaisin sänkyyn, Clara kuiskaa, että katsoi sinne alalaatikkoon.

Sadie ei herää heti aamulla. Jade herättää hänet, koska pitäisi lähteä luolailemaan. Sadie menee kiireellä messiin juomaan kahvia. Sen jälkeen hän tulee hangaariin, missä Jade ja Kurki ovat saaneet kiipeilyvarusteet pakattua ja odottavat lähtöä.

Ennen kuin pääsemme lähtemään, Isabella ja Steve tulevat puhumaan Sadielle. Isabella sanoo, että hän ja Steve eivät todellakaan ole menossa katsomaan kuupallomatsia. Emmehän me voi ottaa riskiä, että joku tunnistaisi isoisän siellä. Oikeastaan olisi parempi, jos kukaan ei menisi. Hän on myös puhunut Chrisin kanssa ja Chris ei ole lähdössä.

Tilanne äityy riidaksi, joka ei selvästi ole menossa mihinkään. Jade alkaa toistaa hangaarin kaiuttimista ääntä, joka peittää puheen. Sitten hän sanoo, että jos vain lähdettäisiin. Sadie ja Isabella yrittävät huutaa hetken, mutta lopulta Sadie vain haistattelee ja kääntyy. Jade lopettaa äänen ja pyytää kaikilta anteeksi.

Muutkin tulevat ihmettelemään, mitä ääntä hangaarista oikein kuuluu.

Jade, Kurki ja Sadie lähtevät. Jade ajaa sukkulan luolailupaikan parkkipaikalle. Sukkula on vähän liian iso tällaiselle paikalle, mutta Jade yrittä silti pysäköidä sen niin, että siihen tarvittaessa mahtuisi jokin muukin.

He pukevat varusteet ja lähtevät kiipeämään luolan suulle. Sadie sanoo, että seliä nyt näistä kasveista jokaikinen tylsä yksityiskohta. Jade selittää kiivetessään, että luolan kasvit eivät ole kotoperäisiä, mutta ei tiedetä, mistä ne ovat. Eivät ole levinneet muualle.

Luolan suulta menee jyrkkä pudotus alas. Seinään on hakattu joitain portaita. Jade menee ensin ja näkee jo jotain kajoa syvemmältä.

Siellä on isompi kammio, jonka seinillä ja katossa on paljon loistavia kasveja. Jade on innoissaan. Hän ottaa joitain näytteitä.

Jonkin ajan kuluttua jokin isompi köynnös tulee Jadea päin ja vaikuttaa jotenkin aggressiiviselta. Jade valaisee sitä ja se perääntyy. Jade kysyy Kurjelta, näkikö hänkin köynnöksen liikkuvan. Kurki ei katsonut sillä hetkellä Jadea. Valotaso on selvästi noussut. Jade päättää mennä sivukäytävään.

Lähdemme sivukäytävään, joka on selkeästi tiheämpi. Siellä Jade meinaa juuttua joihinkin kasveihin, mutta muilla ei ole ongelmaa. Kun Jade juuttuu, hän joutuu leikkaamaan itsensä irti ja samalla joku puska puhkeaa kukkaan. Näiden kukkien piti kukkia vain noin 10 vuoden välein… Jade on edelleen innoissaan ja Sadie videokuvaa häntä samalla, kun hän silittelee kukkaa ja yrittää haistella sitä. Puska oikein nojautuu häntä päin. Kun aikaa kuluu, yhä useampi kukka puhkeaa.

Palaamme takaisin ja isompi kammio on selkeästi tiheämpi nyt. Jade on ihmeissään mutta arvioi, että jos kasvaminen jatkuu samaa tahtia, he kyllä pääsevät vielä ulos vaikka kävisivät toisessakin sivukäytävässä.

Menemme seuraavaan sivukäytävään, joka on ahtaampi. Päädymme pienempään luolaan, jossa Jade kiinnostaa edelleen kasveja. Ne kurottelevat häntä päin. Jade tunnistaa vielä lisää eri lajisia hohtokasveja.

Sadie löytää maasta revenneen laukun. Siellä on kivinäytteitä, kommunikaattori ja padi. Hän tutkii laukkua hetken. Siinä on muutama veritahra. Hänellä on paha aavistus. Hän katselee ympärilleen ja kuulee hyönteismäistä pörinää. Se lakkaa. Meitä luultavasti väijytään.

Jade bongaa pistoolin, mutta se on siinä suunnassa, missä pörinäkin…

Sadie sanoo, että nyt olisi parasta lähteä. Jade on samaa mieltä. Kurki lähtee saman tien, Sadie menee perässä. Jade ei kerkeä mukaan, kun otus syöksyy ulos käytävästään. Se näyttää hieman ihmistä isommalta hämähäkin ja sudenkorennon risteytykseltä. Se hyökkää Jaden kimppuun. Jade lyö sitä sormiveitsillään. Se ei vahingoitu, mutta perääntyy. Jade pääsee pakenemaan.

Jade ottaa isosta kammiosta vielä nopeasti maa- ja kivinäytteet. Kiipeämme pois.

Sadie ihmettelee kommunikaattoria ja padia, mutta antaa ne sitten Jadelle ja alkaa syödä eväitä.

Jade tutkii padia. Siellä on opiskelijan opinnäytetyö. Kylie Reed. Jade ei löydä nimeä tämän planeetan uutisista. Löytyy kuitenkin perheen tekemä katoamisilmoitus. Nähty viimeksi Elysialla Biologian instituutilla. Kotoisin Elysialta.

Kurki on vähän huolissaan siitä, tuleeko otus pois luolasta ja kimppuumme. Jade on sitä mieltä, että ei, mutta onhan se parempi olla varovainen. Matkalla Sadie lähettää viestin Kylie Reedin perheelle. Sieltä tulee vastaus yllättävän pian ja pyydetään tapaamiseen. Sadie selittää, että ei voi, mutta lähettää kyllä laukun takaisin.

Jade pyytää Sadieta tekemään jonnekin ilmoituksen luolan vaarallisuudesta, mutta Sadie epäilee, että hänet voitaisiin jäljittää sen perusteella, eikä tee niin.

Kun palaamme alukselle, Isabella odottaa vihaisena. Hän yrittää riidellä Sadien kanssa, mutta Sadie ei rupea siihen, vaan selittää, että hänen pitää nyt postittaa kuolleen opiskelijan laukku tämän perheelle. Isabella menee vähän hämilleen, mutta yrittää silti saada Sadieta jäämään. Sadie lähtee.

Jade menee innostuneena istuttamaan kasveja ja ottamaan talteen itiöitä rungostaan. Kurki tulee auttamaan häntä. Jade ja Kurki saavat tehtyä terraariot hohtaville kasveille. Jade jemmaa yhden näyttävän työpajalle, yhden kestävän tekoälyhuoneen kattoon, toisen hänen ja Stravinskin hyttiin (jossa tällä hetkellä nukkuu Chris) ja kolmannen hangaarin portaiden alle.

Sadie vie laukun postitoimistoon ja postittaa sen. Sitten hän menee hakemaan valokuvastaan tehtyä hologrammia. Hän saa sen ja palaa alukseen. Sadie antaa hologrammin äidilleen. Sadie myy matsilippunsa pois ja saa niistäkrediitin.

Stravinski ja Joy saapuvat. Sadie on heitä vastassa ja kysyy: ”Miten loma meni?”

Joy kysyy, että ”Miten TEIDÄN loma meni?” ja katsoo sukkulaa.

Stravinski sanoo, että hieno sukkula ja häipyy hyttiinsä.

Joy kiertää sukkulan ja kokeilee sitä vähän. Hän on selvästi vaikuttunut. Hän kysyy, että mistä ihmeestä tämä löytyi ja paljonko siitä maksettiin. Sadie selittää, että usko tai älä, nettona tienasimme kaksi krediittiä. Joy ei tosiaan usko. Sadie sitten sanoo, että maksoi sen perseellään. Kun Sadie lähtee, Joy katsoo hänen peräänsä. Sadie vilkaisee taakseen ja näkee Joyn ihmettelemässä omaa takapuoltaan.

Sadie tulee Jaden ja Kurjen luo työpajalle. Hän valittelee, että ihmisiä on edelleen yhtä paljon kuin sänkyjä, joten synteeseille ei riitä hyttejä. Jade sanoo, että se ei haittaa. Kurki kysyy, että jos se kerran harmittaa Sadieta, niin eikö hän tekisi asialle jotain. Sadie hämmentyy pahasti eikä osaa vastata. Hän häipyy paikalta.

Jade selittää, että tässä tapauksessa Sadie joutui valitsemaan kahden tai useamman huonon vaihtoehdon väliltä ja tuli pyytämään anteeksi, koska teknisesti ottaen ratkaisu on meille huonompi. Mutta koska ihmiset tarvitsevat sänkyjä enemmän kuin me hyttejä, hän teki tällaisen valinnan. Kurki ihmettelee, että miksi Sadie sitten pyytelee anteeksi, koska onnistui kuitenkin ratkaisemaan optimointiongelman varsin tyydyttävästi. Jade epäilee, että siksi, koska ratkaisu ei ollut täydellinen ja hän olisi halunnut sen olevan. Kurki sanoo, että Sadie ei kyllä ole hänen mielestään täydellisyyttä tavoitteleva… Jade sanoo, että se riippuu asiasta.

Sadie alkaa järjestellä matsi-iltaa aluksessa.

Lexa ja Buddy saapuvat paikalle ja ihmettelevät sukkulaa. Sadie oli ihan varma, että he tulevat paikalle tuhannen tuiterissa. Näkivät Lorelein viimeksi kun poistuivat alukselta.

Joy ja Stravinski eivät myöskään ole nähneet Loreleita. Taisi mennä planeetalle.

Jade lähtee jäljittämään Loreleita. Hän yrittää puhua matkavirkailijoille ja pyytää tietoa: ”Dukestarrin kapteeni pyytää miehistöä palaamaan alukseen ja yksi on kateissa: Lorelei. Saisinko hänen matkustajatietonsa?” Eivät anna, kuulemma vain hätätapauksessa. Tätä ei lasketa hätätapaukseksi.

Jade menee nurkkaan seisomaan ja yrittää hakkeroida matkustajalistat. Virkailija epäilee nurkassa seisovaa Jadea ja kutsuu turvallisuusjoukkojen tyypit paikalle. Hän tulee sitten kyselemään Jadelta, että mitä tämä tekee. Jade vastaa odottavansa ohjeita kapteenilta. Tyyppi yrittää provosoida Jadea, mutta Jade ei provosoidu. Turvallisuusjoukot tulevat tarkistamaan Jaden. Testit tehdään. Jade todetaan lailliseksi. Turvallisuusjoukot antavat Jadelle tarvittavat tiedot Loreleista. Hän meni planeetalle eikä ole tullut takaisin. On saattanut liikkua planeetalla.

Jade selvittää videokameroista, että Lorelei on mennyt jonkun kaivosporukan mukaan. Jade soittaa todennäköiselle kaivokselle, josta vastaa joku, joka olisi kovin kiitollinen, jos hakisimme Lorelein pois. Hän on kuulemma kadonnut kaivokseen. Hän hyräilee siellä ja pakenee etsijöiltä ja vaeltaa ympäriinsä. Työntekijät ovat alkaneet puhua kummittelusta. Tyyppi pyytää, ettei tästä kerrottaisi eteenpäin, koska Lorelein ei pitäisi olla siellä, siellä on vaarallista ja he eivät onnistuneet pitämään häntä aloillaan. Jade sanoo yrittävänsä noudattaa pyyntöä.

Jade teeskentelee kysyvänsä lisäohjeita ja viettää sitten minuutin päivitellen Lorelein tekosia. Hän pyytää Kurkea mukaan ja selittää mistä on kyse. Kurki kysyy, pitäisikö hänenkin päivitellä. Jade sanoo, että se olisi tilanteeseen sopivaa, koska Lorelei tekee ihmisillekin harvinaisen kummallisia ja vaarallisia juttuja. Kurki päivittelee puoli minuuttia. Jade ilmoittaa Sadielle, että on menossa hakemaan Loreleita. Sadie ehdottaa muidenkin synteesien mukaan ottamista, koska jos koko kaivos täytyy käydä läpi, se hoituu nopeammin usealla silmäparilla. Jade pyytää sitten muitakin synteesejä mukaansa ja he tulevat.

Jade ajaa sukkulan kaivokselle ja pääsee muiden synteesien kanssa sisään. Kaivostyöntekijä suostuu antamaan kaivosajoneuvon nopeampaan kulkemiseen.

Heiltä ei mene kovin pitkään löytää Lorelei. Selvästi Lorelei ei välttele heitä. Jade yrittää kysellä, että miksi Lorelei pakenee kaivostyöntekijöiltä, mitä hän oikein on syönyt tänä aikana ja mitä hän ylipäätään tekee täällä. Lorelei vastaa, että ei hän ole paennut kaivostyöntekijöitä ollenkaan. Hän ei tiedä onko syönyt, kai hänellä oli jotain ruokaa mukanaan. Ja hän on täällä harjoittelemassa prospectingia!

Jade päivittelee sisäisesti. He lähtevät kaivoksesta. Jade palauttaa kulkuneuvon ja kysyy kaivostyöntekijältä, mitä Lorelei on syönyt. Hänellä oli kuulemma pikkuisen ruokaa mukanaan, mutta ei riittävästi. Työntekijät toivoivat, että Lorelei nälkiintyisi ja tulisi pois, mutta niin ei käynyt…

Palaamme alukselle.

Jade esittelee Loreleille uudet kasvinsa. Ja kertoo liittimestä kädessään. Ja luolasta. Hän näyttää videot siitä. Lorelei pyytää videot ja Jade antaa ne, kunhan on pyytänyt Loreleita olemaan julkaisematta niitä missään.

Matsi pelataan. Isabella protestoi eikä ole katsomassa. Tähtinyrkit voittavat. Jääkarhut kärsivät rökäletappion. Jääkarhujen kannattajat piestään joukkotappelussa. Sadie soittaa kännipuhelun Lorenzolle, joka ei vastaa. Jättää känniviestin ja unohtaa sen.

Aamulla Sadie herää oluttölkkien keskeltä, kun alus hyppää. Hän vaeltaa messiin etsimään kahvia. Kysyy Buddylta, että miten hän vielä jaksaa tuossa iässä. ”Harjoitusta kapteeni, harjoitusta!” Hänellä on synteettinen maksa, korvattiin sodassa.

Sadie rupeaa ihmettelemään, missä Clara on. Lopulta hän turvautuu Jadeen, joka jäljittää Claran kapteenin suihkuun.

Sadie törmää matkalla Joyhin, joka vinkkaa krapulalääkkeistä ja menee sitten kuntosalille.

Clara valehtelee syöneensä aamupalan. Sadie sanoo olevansa kateellinen, että Clara on vielä niin nuori ja kestää kännäyksen. Sitten hän vaeltaa sairastuvalle hakemaan krapulalääkettä.

Myöhemmin Sadie kutsuu koko miehistön paikalle. Hän selittää, että alukselle tehdään siellä huolto, joten kaikki tavarat pitää pakata siirtää sieltä pois. Lisäksi hän antaa vinkkejä Kalypson alueista erityisesti niille, jotka eivät ole olleet siellä aiemmin. Hylkyrialueella on verrattain turvallista, mutta siellä kannattaa kantaa asetta. Majoitustila on turvallinen ja hyvä paikka olla. Syndikaatin paremmalle alueelle ei todellakaan kannata mennä ilman kutsua.

Jade kertoo muille synteeseille, että täällä saa olla avoimemmin älykäs, vaikka ei se teknisesti ottaen laillista ole. Siitä vaan ei oikeasti välitetä. Asemalla on muitakin älykkäitä synteesejä. Iso osa on toki tyhmennetty. Hän antaa kaikille listat paikoista, synteeseistä ja ihmisistä, joita tulee välttää, niistä, jotka voivat olla hyödyllisiä ja Jaden omista kavereista.

Jade näyttää videot kasveista Isabellalle. Isabella on aika järkyttynyt. Sehän on mahdotonta. Jade on samaa mieltä, mutta se on silti hirveän mielenkiintoista. Kasvit ovat voineet päätyä planeetalle meteoriittien välityksellä jostain. Tai miksei vaikka jonkun avaruusmatkaajan vaatteissa, niin kuin Jade juuri äsken toi itiöitä aluksellekin.

Noin päivän päästä Isabella rauhoittuu ja tulee puhumaan Sadielle. Hän selittää, että ei kestä, jos Sadie tai Clara kuolisivat, ja Sadie vain täällä riskeeraa henkensä… Sadie selittää, että kun äiti on aina ollut kiinnostuneempi Annasta ja tämän tekemisistä, ja nyt hän on menossa Jaden kanssa Marsiin vaarantamaan henkensä, ja jos sieltä joku tulee takaisin, niin ainakin Anna. Sadie on niin kovin katkera siitä, että äiti pitää enemmän Annasta, mutta hän tekee silti kaikkensa hankkiakseen Annan turvaan. Isabella väittää, että hän rakastaa Sadiet ihan yhtä paljon, ja hän lähinnä vietti enemmän aikaa Annan kanssa, koska Sadie oli selvästi enemmän isänsä seurassa. Mutta sitten isä kuoli…

Sadie näyttää vanhaa ottamaansa selfietä, jossa taustalla on Anna kurkkimassa ikkunassa, ulkona maatila, jonka edessä aikuiset juhlivat. Sadie on katkera siitä, että lapsia ei koskaan päästetty mukaan viettämään aikaa näihin tilaisuuksiin. Isabella selittää, että kun se ei ollut lapsille tarkoitettu…

Sadie avautuu hieman Lorenzosta. Miten Lorenzo päätyi sinne missä nyt on? Isabella ihmettelee: Kertoiko Sadie itse Lorenzolle, että hänestä tuli hylkyri? Kyllä kertoi. Lorenzo oli ainut, jolle Sadie kertoi koko totuuden.

Isabella vihjailee, että olemme nyt rikkaita. Voisimme vain hakea Annan ja Lorenzon ja lähteä pois. Sadie sanoo, että ei se noin yksinkertaista ole. Isabella myöntää, että Sadie on varmaan oikeassa.

Nyt Isabellakin avautuu. Pitkän miehen nimi on Apollon Moretti ja Isabella tuntee hänet pitemmältäkin ajalta. Isabella on auttanut häntä projekteissa. Isabella ei tiedä, onko hän vaarallinen. Mutta korjaamattomat arvet naamalla vihjaavat, että hän on anteeksiantamatonta tyyppiä.

Sadie aikoo nyt kertoa jonkun suunnitelman, josta hän ei ole kertonut kellekään muulle! (Kuinka järjetön se voi olla?) Velka lähti liikkeelle siitä, että tapatimme tärkeän syndikaatin jäsenen, Diegon. Mutta mitä jos pystyisimme antamaan heille yhden Tanakan jäsenen? Sadie ja Lorenzo voisivat koittaa hankkia Diegole lapsenlapsen. Isabella on hämmentynyt ja sanoo, että ei usko, että homma toimii noin. Sadie toteaa, että no, hän ei ole kovin viisas. Isabella aikoo mennä puhumaan Moretille. Hän tarvitsisi jonkun henkivartijaksi…

Hali!

Lexa tulee provosoimaan Jadea kasveista. :D

Kun Jade on hangaarissa pakkaamassa kasveja laatikkoon, Lexa tulee kysymään, että eikö olisi vain helpompaa heittää ne ilmalukosta ulos. Jade kuittaa, että olisi helpompaa heittää jotain muutakin ulos ilmalukosta. Lexa tivaa ensin, että mitä Jade muka vihjailee ja tulee sitten tönimään Jadea ja väittämään, että Jade uhkaili häntä! Häntä, ja hän on sentään ihminen ja Jade pelkkä robotti. Jade kysyy, että Lexan ehdotteluko sitten ei ollut uhkaus? Oli kuulemma neuvo. No niin Jadenkin kommentti… joka ei siis kohdistunut Lexaan kuin hädin tuskin kontekstin perusteella, koska Lexa olettaa Jaden olevan pahantahtoinen. Sitten Lexa ihmettelee, että jotkut synteesit ovat kuulemma vahvoja, mutta Jade ei näytä siltä, ja että pitäisikö testata. Ja tuoko ei sitten muka ollut uhka? Jade kyselee, että ihmisen ehdottamana moiset vihjailut muka eivät ole uhkauksia, mutta jos hän sanoo tismalleen saman asian takaisin, niin se muka on? Lexa käskee Jadea olemaan vääntelemättä hänen sanomisiaan. Lopulta Jade kommentoi, että on mukavaa, että Lexa hitsaa joskus ilman paitaa, sillä se näyttää hyvältä. Nyt Lexa hämmentyy pahan kerran ja käskee Jadea jättämään itsensä rauhaan. Jade toteaa, että niinhän hän on aina tehnytkin. Lexa häipyy ja Jade jatkaa pakkaamista tyytyväisenä.

Jade pakkaa viinapullot lannoitesäkkien mukaan. Kaikki niistä ovat tallessa.

Saavumme Kalypsolle ja laskeudumme. Lorenzo on odottamassa ja hänellä on mukanaan kaksi aasialaisen näköistä pukumiestä. Myös Nadja Voronova, jonka hän esittelee ja jonka Sadie jo tuntee. Lorenzo ja Sadie puhuvat toisilleen jäykästi liian virallisesti. Lorenzo pyytää sitten Sadieta ja hänen matkustajiaan tulemaan heti mukaansa.

Sadie menee Nadjan kanssa alukseen ja ensimmäiseksi panee Buddyn vastuuseen. Buddy pudottaa kaljapullonsa, joka rikkoutuu. Hän panikoi eikä pääse ihan kiinni Sadien selityksestä. Sadie jättää Buddyn ja selittää Nadjalle, mitä kaikkea aluksessa on ja mikä tarvitsee eniten huoltoa yms. Sadie pyytää Jadea tuomaan kaksi viinipulloa ja yrittää sitten lahjoa Nadjaa, jotta huolto kestäisi kaksi viikkoa viikon sijaan. Kyyyyyllä tässä kolmekin viikkoa menee.

Sadie menee vielä puhumaan Houstonille ja siirtää aluksen huoltotilaan.

Sadien perhe kerääntyy Lorenzon luo. Myös Kepler ja Ophelia menevät mukana. He menevät sukkulaan ja lähtevät ajamaan toiseen hangaariin. Kaksi pukutyyppiä eivät tule mukaan. Lorenzo toteaa, että nyt voi varmaan puhua vähän vapaammin. Tilanne on kyseenalainen, mutta luultavasti ei niin paha kuin miltä se näyttää.

Lorenzo toteaa, että mukava nähdä kaikkia. Hän järjestää asiat ja majoituksen perheelle. He pääsevät kämppään lähelle häntä. Lorenzo myöntää, että yrittää lähinnä suojella itseään eikä niinkään Sadien perhettä…

Lorenzo kyseli Annasta ja sai hyvin epätyypillistä vastustusta. Vaikuttaa siltä, että syndikaatti aktiivisesti vastustaa, että kukaan sekaantuu asiaan millään tavalla. Muilla perheenjäsenillä ei väliä?

Marsiin lähteminen lienee triviaalia. Vain jos turvallisuusjoukot etsivät nimenomaan meitä tms. niin tulee ehkä ongelmia. Ja syndikaatti ei pidä niin tarkkaa lukua hylkyrialustensa kapteeneista kuin Sadie luulee.

Sadie tajuaa, että hänhän pääsee nyt alueelle, jolla ei ole aiemmin ollut. Hienommalle alueelle. Ja Lorenzo sai naapurikämpän vain käskemällä edellisiä asukkaita poistumaan. Sadie toteaa, että se ei varmasti ollut yksinkertaista. Lorenzo sanoo, että kyllä se oikeastaan oli. Lorenzolla lienee paljon valtaa.

Kun Jade huomaa, että Sadie on häipynyt ja näin ollen Buddy on vastuussa, hän huolehtii siitä, että kaikki tulee varmasti hoidettua. Tavarat varastoon, miehistö majoitustiloihin.

Sen jälkeen Jade ilmoittaa kavereilleen, että on asemalla ja voisi tavata. He kokoontuvat kivaan graffitikäytävään. Nappi ei ole paikalla.

Muilla on huonoja uutisia. Tryffelin alus jäi kiinni viime keikalla ja häneen asennettiin patchi. Jade menee vakavaksi ja on hetken hiljaa. Hän kysyy, muistaako Tryffeli vielä hänet. Muistaa sentään. Hän on nykyään järjestelijä telakalla.

Jade selittää, että Sini ja Vesa eivät halunneet liittya Dukestarrin miheistöön eikä siellä oikeastaan olisi tilaakaan. He voisivat ehkä halutessaan tehdä töitä täällä. Muut kysyvät, mitä he osaavat tehdä. Vesa on ollut töissä telakalla kasaamassa avaruusaluksia. Sellaisia töitä kyllä löytyy. Sinin alaa sen sijaan ei oikein. Sini sanoo olleensa töissä suurlähetystössä ja olleensa suurlähettiläs, mutta se nyt tuskin voi pitää paikkaansa. Jade ehdottaa ihmissuhdeasiantuntijaa tai psykologia. Tony sanoo, että hän voi kyllä opettaa Siniä tekemään mitä vain.

Nappi on kuulemma ollut masentunut, koska hänet aiotaan romuttaa. Niin vanhoja sukkuloita ollaan korvaamassa uusilla. Jaden mielestä on se on kauheaa tuhlausta ja kysyy, aikovatko ne edes asentaa Napin johonkin toiseen alukseen. Nappia voisi ehkä piristää juttelemalla. Jade lähettää viestin ja saa vastauksen: ”Apua, apua!” Nappia ollaan juuri viemässä romutettavaksi. Hän yrittää hidastaa prosessia teeskentelemällä, että ei käynnisty, mutta ei se loputtomiin auta.

Jade lähtee Tonyn kanssa juoksemaan. He pääsevät perille telakalle, jossa sukkulan ympärillä on muutama mekaanikko seisoskelemassa. Heillä oli kuulemma ongelmia ja he kutsuivat pomon paikalle. Jade puhuu päämekaanikolle ja kysyy, voisiko ostaa sukkulan sen sijaan, että se romutettaisiin. Mekaanikko on vähän ihmeissään, mutta kaipa. Pitää kuitenkin vielä kysyä pomolta, joka on sisällä.

Jade ja Tony menevät juttelemaan pomolle, joka on sukkulassa ja yrittää saada sitä käyntiin. Punk-tyyliin pukeutunut nainen, jolla on mekaaninen käsi ja joitain muita implantteja. Jade esittää pyyntönsä uudestaan. Hänelläkään ei oikeastaan ole mitään sitä vastaan… Hän pyytää 7 krediittiä. Se on aika paljon. Jade sanoo, että ei kai nyt niin paljoa, sukkulahan on vanha ja saako siitä oikeasti varaosia uudempiinkaan sukkuloihin? Hän pyytää Tonya tinkaamaan lisää. Lopulta hinta saadaan neljään krediittiin ja yhteen palvelukseen. Kunhan Jade sitten hommaa sukkulan pois täältä. Se kun ei edes käynnisty. Tony tekee jonkun taikatemppuliikkeen näön vuoksi ja sanoo: ”You're a wizard, Harry!” Jade käynnistää sukkulan ja ajaa sen ulos, kun pomo katsoo ihmeissään.

Mutta minne Nappi voi mennä?

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped