Faktoja

Mitä:Larppi ~30 hengelle Kyyn piirin asetelmassa
Missä:Meriharjun kurssikesskus
Milloin:12:00 2.10 - 13:00 3.10 vuonna 2010
Tiedustelut:ville.takanen at iki.fi

Perintö

Teollisuusneuvos Mikael Bergholm on kutsunut joukon ystäviään ja sukulaisiaan viettämään 60 -vuotispäiviään. "Vieraiden toivotaan muistavan puheissaan teollisuusneuvoksen kunniakasta uraa sekä henkistä että maallista perintöä ja saavutuksia.

Perintö oli kutsupeli salatun yliluonnollisen värittämässä 1963 -vuoden Suomessa vahvoilla vaikutteilla Komisario Palmu -elokuvista. Peli koostui teollisuusneuvoksen syntymäpäivän kunniaksi järjestettävästä lauantai-illan juhlaillallisesta, pelissä nukutusta yöstä, ja sitä seuraavasta värikkäästä aamusta.

Peli oli tyyliltään eläytymispainotteinen mysteeripeli pienillä seikkailuromanttisilla mausteilla. Hahmojen tavoitteet tai pyrkimykset eivät välttämättä selviä pelissä, eikä pelissä mahdollisesti esiintyviä epätavallisia tapahtumia selitetty pelissä (tai sen jälkeen).

Pelaajien hahmot jaettiin ilmoittautumislomakkeen ja salaiseen kaavaan perustuvan menetelmän avulla - ja laaditaan valmiiksi pelaajan kanssa yhteistyössä. Pelinjohto toimitt1 hahmoista vain pelin kannalta tarpeellisen materiaalin.

Tämä wikisivusto pitää sisällään kaiken yleisesti saatavilla olevan pelimateriaalin. Pelinjohto toivoo, ettei mistään muusta kuin sivustolla olevasta pelimateriaalista tai siinä esiintulleista asioista puhuttaisi.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped