Kuka kukin on tai oli.

Stendhalin ja kumppaneiden Äimistyttävä kiertävä sirkus

Äimistyttävässä kiertävässä sirkuksessa on noin 35 jäsentä. Heistä suuri osa on erilaisia kulissityöntekijöitä, jotka mahdollistavat sen että varsinaiset esiintyjät pääsevät töihin - puvustajia, lavastajia, ajureita, lipunmyyjiä ja muita hanslankareita. Toki myös suuri osa esiintyjistä osallistuu pystytystalkoisiin.

Axel (Axel's Amazing Aviary) Taldaanimies. Nuori ja toiveikas taikuri, joka tahtoisi kovasti saada valkoiset kyyhkysensä ohjelmistoon.

Bardolph Karhu. Bardolphin kouluttaja, Suuri Fortunato, sai puukosta pimeällä kujalla Escadarissa ja Stendhal ja Professori veivät karhun mukanaan lähtiessään valtiatar Iltalyhdyn leivistä.

Cav ja Pag Kaksi keleshimiestä, sirkuksen klovnit. Lavalla lasten suosikkeja, vapaalla ketjussa polttavia viinasieppoja.

Elizia & herra Kutikuti Varisialainen nainen ja hänen kookas anakondansa. Esiintyvät sirkuksessa. Elizia on joskus vähän sählä. Kutikuti tykkää halia.

Flambonin siskokset Kaksi puolhaltiaa Korvosasta, Novennia ja Drulia. Aivan jäätävän ammattimaisia tulennielijöitä ja jonglööreja.

Gidarron Elbus Mies, jonka etnisyys katoaa jonnekin muhkeiden viiksien, pitkien hiusten sekä häkellyttävän laajan aksenttien valikoiman taakse. Lahjakas imitaattori, joka myös vetää maasta nelisensataa naulaa. Professorin Arkisten ihmeiden kabinetin Parrakas mies.

Heittokääpiöt (The Dwarven Throwers) Dolgrin, Kotrill ja Bodil, kääpiöitä jostain Kraggodanista. Akrobaatteja, joita ruumiinvammat kiinnostavat hämmentävän vähän.

Hesper ja Meitas Jaxis Siskokset ovat identtiset kaksoset jostain päin Andorania, joiden elämänvaiheista Professori osaa kertoa kerrassaan ällistyttävän tarinan, joka on kerta kerralta ällistyttävämpi.

Kuppe Professorin Arkisten ihmeiden kabinetin Koirannaamainen koira. Luultavasti maagisista syistä puhekykyinen ja älykäs beagle, joka on luonteeltaan aivan sairaan mukava tyyppi.

Mordaine Taldaaninainen. Huhujen mukaan aristokraattista syntyperää oleva kahlekuningatar ja eskapisti. Ihan hirveä diiva.

Myron "Jyräys" Stendhal Taldaanimies. Äimistyttävän kiertävän sirkuksen tirehtööri. Mukava mies, jolla on todella kantava ääni.

Professori Taldaanimies. Iäkäs elinkautissirkuslainen ja entinen tulennielijä, joka tietää alasta kutakuinkin kaiken. Stendhalin oikea käsi. Pyörittää sivutelttaa, Arkisten ihmeiden kabinettia.

Tahala Shoantinainen, joka kertoo syvällisiä ja oivaltavia tarinoita monista tatuoinneistaan Arkisten ihmeiden kabinetin puolella.

Viimapääviisikko (The Feather-Fall Five) Viisipäinen Kanbalin perhe, zenjejä Absalomin kautta. Trapetsitaiteilijoita. Äidit Me'amesa ja Mpaandi, tyttäret Ntisi, Shikaba ja Xabala.

Valtiatar Iltalyhdyn Taivaallinen eläintarha sekä uskomaton tivoli ja kummajaiskabinetti

Suuri pysyväksi rakennettu tivolikompleksi Escadarissa, josta Äimistyttävä kiertävä sirkus, hieman tarinankertojasta ja näkökulmasta riippuen, joko erosi ovet paukkuen tai karkasi. Totuus lienee jostain siltä väliltä mutta paras tarina voittakoon.

Valtiatar Iltalyhty (Mistress Dusklight) Kissaväkeä. Julma ja autoritaarinen sirkustirehtööri. Vaikea pitää mutta helppo pelätä.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped