Karradon Scragin Salainen ja Piilotettu Päiväkirja


19. Desnus 4712 AR

Hirmuine Piika, päheet juhlat, vahvaa viinaa, muisti mennyt...

20. Desnus 4712 AR

Herääminen laivalla, seuranani outoja otuksia. Joku sininen ja vihreä outo hyyppä. Normaalisti viiltäisin kurkut auki ja veisin rahat tuollaisilta, mutta heistä saattaa olla vielä hyötyä tässä tukalassa tilanteessa. Goblini, Zig nimeltään taas vaikutti erinomaiselta yksilöltä ja toveruuden arvoiselta. Teen hänestä vielä förstini!

Mestari Ruoska tuli ensimmäisenä luoksemme, enkä todellakaan pitänyt hänen asenteesta. Kunhan saan vallan laivalla, niin revin hänen kielensä irti ja isken hänet hikikoppiin. Näimme myös Mestari Pluggin, joka oli törkeä sadisti. Siis saattaa olla jopa ihan kunnioituksen arvoinen mies. Kapteeni myös näytti kovalta luulta, mutta jokatapauksessa hänen on kuoltava että saan laivan.

Myöhemmin kuulin että laivassa oli rottia ja ajattelin viattomasti illalla lähteä tutustamaan paikalliseen faunaan. Ikävä kyllä törmäsin matkalla kapteeni Harriganiin, joka ei arvostanut vaelteluani. Tästä hyvästä Perkeleen Ruoska ruoski minut mastolla Pluggin katsellessa vierestä. Hikikoppi on liian hyvä heille, vedän molemmat vielä kölin ali.

21. Desnus 4712 AR

Saimme myös myöhemmin aamutervehdyksen Ruoskan perseennuolijoilta. Olisin tappanut heidät kaikki, mutta Pisci näytti armoa heille. Kun olen komennossa, niin silloin ei enää armoa tunneta! Ainakin toiset merirosvot ovat nyt onnistuneet pysymään poissa tieltämme, joten kai opetus on levinnyt sentään.

31. Desnus 4712 AR

Ajan kuluessa olen myös päässyt tutustumaan paremmin muuhun laivan miehistöön. Olen myös päässyt toteamaan, että Zig on todellakin ollut luottamuksen arvoinen. Pisci ja Aurinko ovat hieman outoja, mutta he ovat osoittaneet toveruutta ja minä aina maksan velkani kyllä, silloin kun he ovat ansainneet sen nimittäin. Kun saan laivan haltuun, niin heistä tulee kaikista kyllä upseereitani. Olemme kaikki jakautuneet tutustumaan laivan miehistön eri osiin, ja itse olen todennut että Crimsonista sain ainakin hyvän moppipojan itselleni, että voin keskittyä hyödyllisempiin ponnisteluihin luuttuamisen sijasta. Hyttityttö myös vaikutti hyvin pelokkaalta ja helposti muokattavalta omaan tahtooni, hänelle löytyy kyllä käyttöä myöhemmin. Häneltä saattaa saada myös tietoa lähestyessämme kapinan hetkeä. Pöllökarhu myös vaikutti hyödylliseltä mieheltä, häntä on hyvin tehokkaasti pahoinpidelty sekä henkisesti että fyysisesti, joten pienellä aivopesulla olemme saaneet hänestä uskollisen seuraajaan jonka voimme uhrata tarpeen tullen miten haluamme. Naiset laivalla ovat olleet pieni pettymys toistaiseksi, kukaan ei ole vaikuttanut tarpeeksi vahvalta. Toki voin tarpeeni tyydyttää kehen tahansa, mutta jos otan pysyvämmän naisen, niin tämän on parempi olla kykenevä tappamaan minut saadakseen arvostukseni.

6. Sarenith 4712 AR

Plugg ja Ruoska ovat selvästi ruvenneet viime päivinä tähtäämään meitä kiusanteolla jatkuvasti enemmän. Olemme toistaiseksi hoitaneet kaikki kunnialla, mutta tilaisuuden tullen heistä on hankkiuduttava eroon. Kuulimme että Ruoska on oikeasti säälittävä pelkuri, joten hänen hoitelemisensa tulee olemaan helpoa. En usko, että Plugg myöskään näyttää enää niin vahvalta sidottuna köysiin ja vedettynä kölin ali. Kapteeni toistaiseksi on mysteeri, joka vielä pitää selvittää ennen kuin todellinen kapina voi alkaa.

8. Sarenith 4712 AR

Ja tänään viimein näimme ensimmäistä kertaa toisen aluksen purjeet! Viimeinkin pääsemme merirosvoamaan tällä kirotulla laivalla! Kenties voisi tulla oiva mahdollisuus myös hankkiutua Ruoskasta eroon.

9. Sarenith 4712 AR

Saimme tänään kiinni Rahadoumilaisen laivan Miehen Lupaus. Ennen taistelua pirun Ruoska oli yrittänyt tapattaa minut ja surmattuani tämän säälittävät roistot järjesti minut hikikoppiin. Onneksi upseeristossa löytyi vielä järkeä ja minut vapautettiin johtamaan iskuryhmää hyökkämään Miehen Lupaukseen. Rahadoumilaisista ei ollut mitään vastusta meille ja saimme lopulta helpolla vallattua laivan.

Kapteeni Harrigan päätti jättää Pluggin komentamaan vallattua laivaa ja keräämään miehistön. Suurin osa vanhasta miehistöstä meidät lukien komennettiin Pluggin laivaan. En pitänyt yhtään Pluggin ja Ruoskan hymystä, kun siirryimme heidän suoraan komentoonsa. Mutta upseeristoa ei tullut juuri lainkaan mukaan, meidän hetkemme on koittamassa!

11. Sarenith 4712 AR

Kokosimme meille uskolliset merimiehet yhteen ja suunnittelimme öisen yllätyshyökkäyksen Ruoskan ja Pluggin kimppuun. Kävimme verisen taistelun yöllä ja sen lopuksi Ruoska makasi kuolleena ja Plugg märkäne sekä tajuttomana jaloissani. Laiva on viimein minun!

12. Sarenith 4712 AR

Otin komennon laivalla ja tein aina yhtä uskollisesta Zigistä förstini. Juhlistimme uutta johtoa vetämällä Pluggin kölin alitse. Viimeinkin tunnen itseni todelliseksi merirosvo kapteeniksi! Reitti merirosvokuninkaaksi on auki! Suuntasimmekin kurssin kohti Ricketyn satamaa, missä voisimme kunnostaa ja uudelleen nimetä laivan todellisesti omaksemme.

15. Sarenith 4712 AR

Törmäsimme raskaaseen myrskyyn tänään ja vesihiidet hyökkäsivät laivaamme. Löimme heidät takaisin, mutta menetimme pari miehistön jäsentä näiden vangiksi. Myrskyn raivotessa emme voineet lähteä perään ja voimme vaan odottaa laantumista, ennen peräänlähtöä.

16. Sarenith 4712 AR

Myrsky selvisi seuraavaan päivään mennessä, mutta ajoimme karille koralliriuttoihin. Vieressämme myös oli saari, jonne päättelin vesihiisien vetäytyneen ottamiensa vankien kanssa. Jätimme muun miehistön korjaamaan laivaa ja lähdimme nelistään veneellä kohti saarta etsimään juomavettä ja tovereitamme!

17. Sarenith 4712 AR

Laskimme maihin saaren pohjoispuolelta ja kuljimme rämeiden läpi eteläiselle puolelle. Matkalla tulimme hyvin kuumaaksi ja vietimme aikaa lorttojen kanssa, mutta siitä huolimatta rämeet eivät olleet mitenkään erityisen viihdyttäviä. Tutkittuamme saarta tarkemmin totesimme sen hylätyksi ja ghouli infestaatiosta kärsiväksi. Näimme lopulta vesihiisiä riitelemässä eteläisillä rantakielekkeillä ja päätimme suunnata sinne huomenna kunhan olisimme levänneet.

18. Sarenith 4712 AR

Löysimme vesihiisien vetisen kotiluolaston ja puhdistimme sen tehokkaasti saastasta. Luolaston sydämessä surmasin isoimman koskaan näkemäni vesihiisen ja pelastimme Sandran hengen. Ilmeisesti joku toinenkin miehistön jäsen oli kaapattu jonka löysimme kuolleena, mutta tätä kirjoittaessani olen jo unohtanut tämän nimen, hän tuskin oli kukaan kovin tärkeä.

20. Sarenith 4712 AR

Täytimme laivan vesivarannot täyteen saarelta ja korjasimme laivan kuntoon. Ennen matkan jatkoa kävimme vielä tutkimassa läheistä hylkyä, mistä ei juurikaan mitään mielenkiintoista löytynyt, paitsi että kohtasimme Danten. Tämä ihastuttava ankerias hyökkäsi kimppuumme ja tainnutimme tämän urhoollisen pedon. Laitoimme hänet ketjuilla ja verkoilla kiinni laivaamme ja ryhdyn häntä välittömästi kouluttamaan. Hänestä tulee erinomainen ystävä vielä!

24. Sarenith 4712 AR

Loppu matka Ricketyn satamaan osoittautui paljon miellyttäväksi ja olemme viimein perillä. Aika tehdä laivasta omamme. Vielä pitäisi nimi päättää.

27. Sarenith 4712 AR

Ricketyn satamassa kohtasimme erilaisia ongelmia, ampiaishyökkäyksistä nälkäisen nagaan. Kohtasimme myös andoralaisen vapaakapteenin, joka näytti yllättävän paljon minulta. Ehkä tulemme puhumaan enemmän, kun olen kerännyt mainetta.

30. Sarenith 4712 AR

Lähdimme viimein purjehtimaan uudella ristityllä aluksellamme Demokratialla, herättäen syvää pelkoa demokratiaa pelkäävän väen pariin!

7. Erastus 4712 AR

Ryöstimme Sargovalaisen laivan ja otimme kapteenin vangiksi teloitten loput jotka eivät liittyneet miehistöömme. Hänestä vielä voi saada lunnaita.

11. Erastus 4712 AR

Saavuimme Vuohien saarella olevalle pienellä kalastajakylälle, jonka ryöstimme puhtaaksi ja otimme väestön orjiksi. Merirosvous viimeinkin tuntuu hyvältä.

14. Erastus 4712 AR

Olimme nähneet havaintoja kummituslaivasta jo jonkin aikaa ja viimein kohtasimme tämän valaanpyydystäjän. Laiva vaikutti uhkaavalta, mutta taistelussa ei kyennyt vastustamaan minua, ja yksi edesmennyt legenda vähemmän ja minun legendani suurempi!

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped