Kierrokset 1-2 (1.1. - 31.1.)

(:num:)

Kierros 1

Aleksi (Nummelan Killimiehet) vs Anton (Ashenvale Tyrants) (1 - 2)

Tontut pelas palloa ja teki pari maalia. Kaaos pelas tonttuja ja tappoi pari niistä (ml. toisen wardancereista. Voitto Antulle, moraalinen voitot Aleksille!

Ville (Stirland Steroids) - Samuli (Tuomiopasuuna) (0 - 4)

Ihmiset juoksivat todella nopeasti (karkuun) ja siksi tiimi selviytyi koitoksesta lähes ehjänä. Valmentajan mielestä strategia oli onnistunut ja joukkue toteutti sen menestyksekkäästi. Samaan aikaan kaaostontut tekivät tylsästi maaleja.

Rentojallitus - Pripyat Red Eyes 4-0

Tuomarilla meni hermot pelin myöhästyneeseen aloittamiseen, ja päätti heti aluksi puhaltaa pelistä kolme ensimmäistä vuoroa pois. Tämän jälkeen Haltiat aloittivat rottien runnomisen, ja harvan puolustuksen hyödyntämisen maalien teossa. Rottia ei paljoa Rentojallituksen puolella nähty, ja haltioiden armorinkin läpäiseminen tuntui erittäin vaikealta.

• Kulli

Tuukka (Grave News) - Touko (Baal Krushars!) (1 - 2)

Tiukkaa vääntöä ja turpakeikkaa. Örkit aloittivat ekan puoliajan vastaanottajina. Häkki kasaan ja etiäpäin. Vuoron seitsemän aloittavalla laiska touchdown (#4 blitzer Morkclaw). Muuten pelkkää turpamyllyä koko eka puoliaika. Yksi zombie ulos feilanneen foulin jälkeen, koska tuomarin silmä ja penalty!

Kympin tasoittavalla toinen lihagolemi paskaksi (#4 blitzer Morkclaw), mutta regeneration pelasti. Vuoroa myöhemmin werewolffi puski touchdownin. 1-1. Örkeillä siis kuusi vuoroa aikaa puskea pallo maaliin. Ei kai siinä. Vahva alku ja heti casualtya (#5 black orc Goug'Spleen) aikaan. Foulaamista myös, joskin huonolla menestyksellä. Onneksi sentään ghouli kuoli blockiin kolmannentoista aloittavalla (#1 blitzer Gorfang). Werewolffi kosti vuoroa myöhemmin. Toinen puoliaika tappelua, mutta selkeästi enemmän örkkien eduksi. Pallo suojattuna muutaman vuoron ennen pelin päättymistä TD-linjalla samalla kun turpamylly pyöri keskikentällä. Kuudennentoista vuoron tasoittavalla lopulta TD (#9 thrower Grodar). 2-1 örkeille.

Kierros 2

Tuukka (Grave News) - Samuli (Tuomiopasuuna) (1 - 2)

Kääpiöt runnoivat nekrojen hyökkäyksen rikki ja marssivat parin maalin johdon. Yhtäkkiä iskenyt helle kaatoi kovasti raataneet kyykät petiin ja nekrot ehtivät melkein tasoittaa.

Ville - Aleksi

Tasuri.

Rentojallitus - Ashenvale Tyrants (4-3)

Loppuillan jännitysnäytelmästä vastasivat Rentojallitus, ja uusiutumisen kokenut Ashenvale Tyrants. 4-5h? Pelissä pallo sai kyytiä puolelta toiselle, ja näin ottelusta tuli varmaankin liigan maalirikkain ottelu. Hienoja taktikointeja, onnistumisia, epäonnistumisia, niistä on hyvät ottelut tehty. Ensimmäisen erän aloitti Rentojallitus, joka onnistui tekemään maalin muistaakseni kuudennella kahdeksanneksellaan. Ashvalen Tyrants sai tasoitettua pelin vielä juuri ennen erän loppua.

Toinen erä olikin maalirikkaampi, mennen 1-2,2-2,2-3,3-3 ja viimeisellä vuorolla Rentojallitus niittasi loppulukemiksi 4-3. Tästä ottelusta vielä mainittakoon Tyräntsien toisen wardancerin niskojen katkeaminen omiin jalkoihinsa.

Cassut 3-2

Ashvaleen Tyrantsin valmentajalla varmasti vielä kommentoitavaa pelistä.

• Kummonen, Niggling injury

Touko (Baal Krushars!) - Jukka (Pripyat Red Eyes) (2 - 1)

Aloitus örkeille, pallo haltuun, häkki kasaan ja mylly pystyyn. Rottien armour 7 oli ylitsepääsemätöntä ja blockinopatkaan eivät suosineet. Tästä huolimatta onnistuttiin saamaan örkkien häkki perille seiskan aloittavalla (TD, #9 thrower Grodar). Rotat kuitenkin puskivat ahtaasta laidasta sisään kahdessa vuorossa (TD, #5 gutter runner Mortimer), kun blitzerin kahden nopan blocki ei tuottanut tulosta ja dodget osuivat kohdalleen. No, 1-1 ensimmäisen puoliajan jälkeen.

Toisen puoliajan aluksi skavenit lähtivät taas puskemaan samasta laidasta sisään. Tällä kertaa kiireessä kävi huonosti: pallo laidalta ulos, koko laidan skaven-porukka enemmän tai vähemmän jumiin muutaman mustaörkin & co. kanssa ja örkkihäkki keskikentälle. Lisäksi örkit saivat vihdoinkin muutaman casualtyn sisään (molemmissa suorittajana #4 blitzer Morkclaw), ja knockouttejakin alkoi ilmestymään. Örkkihäkki jo vuoron 13 tasoittavalla scoraus-etäisyydellä, mutta turparallia aivan pelin viimeiseen vuoroon asti. Sitten TD (#10 thrower Trogdar). 2-1 örkeille.

Ville (Stirland Steroids!) - Aleksi (Nummelan Killimiehet) (2 - 1)

Kovasti koitti poika saunoa, mutta ekalla puoliajalla ihmiset tekivät tiukan lämärin ja käynnistivät pelin! Tästä innostuneena Stirlandin Blitzeri teki wardancerit ja kompastui lumeen, puhkoen kypäränsä (-AV) ja näin ollen jättää ensi pelin pelaamatta. Lisäksi yksi rivijamppa loukkasi muuten vaan päänsä ja päätti jäädä kyykkimään vaihtopenkille loppupeliksi. Muuten porukka puolin ja toisin vietti aikaa reservin puolella erinäisistä syistä, joihin lukeutui myös kolkattu tuomari. Toisen puoli-ajan puolivälissä Jani Hetta tasoitti maalilla, mutta tästä villiintyneenä Kaaoksen Killimiehet deplosivat miten sattuu - aivan päin helvettiä - jonka seurauksena Stirlandin lihaskimput mylvivät johtoon kevyin askelin! Kaksi loppurundia olivatkin sitten Kaaoksen puolelta vain pettynyttä ja itkunsekaista turpasaunaa vailla sen suurempaa fiilistä.